2014. január 28., kedd

Betiltják a szexuális propagandát Oroszországban

Az orosz törvényhozók dolgoznak a homoszexuális propagandát tiltó törvények kiterjesztésén, - a módosított törvény a szexualitás minden formájára vonatkozna, hogy beszüntessék a nyugati kultúrában általánossá vált, mindent az ösztönök szintjére lealacsonyító szexista nevelést.
Az alsóház által tárgyalt törvény javasolja a szexuális kapcsolatok elsődlegességének propagálását minden téren, beleértve a televíziót és az internetes közösségi médiákat. Az intézkedést azzal indokolják, hogy az orosz fiatalok sokszor már a teljes nemi érés előtt létesítenek szexuális kapcsolatot, ami arra enged következtetni, hogy a Nyugaton lezajlott "szexuális forradalom" a médián keresztül Oroszországba is begyűrűzik.
A nyugati országok demográfiai statisztikái kivétel nélkül igazolják, hogy ez a "szexuális forradalom" a többségi társadalom drasztikus megfogyatkozásához vezet és ez felér a fehér faj öngyilkosságával. A törvényhozók elmondása szerint a gyermeknemzés és a szexuális kapcsolatok mint örömforrás különválasztása nyugati befolyásra terjed az országban és hosszú távon az orosz népesség megfogyatkozásához, a primitív, ösztönszintű nyugati kultúra elterjedéséhez vezethet, aminek még most elejét kell venni.
A törvényjavaslat kezdeti formájában egymillió rubel (mintegy 6 és fél millió forint) pénzbüntetésre ítélné a kiskorúak számára is elérhető szexuális tartalmakat is megjelenítő filmek és könyvek szerzőit, valamint a terjesztést lehetővé tevő médiafelületet.
A törvény egyelőre csak a nem-tradícionális szexuális tartalmak megjelenítésének tiltását írja elő. Ezt módosítanák valamennyi szexuális tartalom kiskorúak számára megjelenítésének tiltására, amit a későbbiekben általános tiltássá módosíthatnak.

http://www.hidfo.net/2014/01/28/betiltjak-szexualis-propagandat-oroszorszagban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése