2014. január 2., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Az Igazságot el fogják ferdíteni, és Isten Szavát visszafelé fogják bemutatni

2014. január 1. szerda, 13:44
Gyermekem, kérlek, bátorítsd Isten gyermekeit, hogy tartsanak majd ki a megpróbáltatások idején, melyek be fognak következni. Nagyon sok kihívással kell majd szembenéznie minden Kereszténynek, akiknek azzal a gonosz hitehagyással kell majd szembesülniük, amelyet azok fognak felvonultatni előttük, akiknél ők majd útmutatást keresnek, hogy teljes Keresztény életet éljenek.
Azok, akiket hamarosan Fiam földi Egyházának legmagasabb hivatalaiba neveznek ki, nem Istentől valók lesznek. Ők nem Fiamat fogják szolgálni, és sok tant és törvényt meg fognak változtatni az Egyházban. A sok új könyv, misekönyv és levelek bevezetésével olyan gyorsan fogják véghezvinni ezeket a változtatásokat, hogy ti ebből azonnal tudni fogjátok, az ilyen munkák előkészítése éveket igényel. Az ilyen gyökeres és sokrétű változtatások bevezetése lehetetlen lenne, ha előzőleg azokat nem évekig készítették volna elő. Ez egyike lesz azon jeleknek, amelyben biztosak lehettek, hogy ezt a hamarosan bevezetésre kerülő elferdített tant nagy gondossággal készítették elő.
Az Egyházban sokan nem fogják felismerni ezeket a változásokat, viszont azok, akik ezeket felismerik, meg fogják tapsolni, mivel így némileg enyhíteni fogják a bűneik felett érzett bűntudatot. Végül meg fognak könnyebbülni, mert mostantól ez azt fogja jelenteni, hogy sikerül nekik nyíltan hirdetniük az általuk elfogadott mindazon dolgokat, amelyek sértik Istent. Mert ha az Egyház egyszer azt vallja, hogy a bűn egy természetes dolog, és mely része az emberi természetnek, akkor ez minden bizonyossággal azt jelenti, hogy a bűnnek többé már nincs jelentősége. Ezt követően, miközben azt állítják, hogy a világ szegényeivel és éhezőivel törődnek, azt fogják hinni magukról, hogy ők szentek Isten Szemében.
Amikor már Fiamat nyilvánosan megtagadják, és a Szavát elferdítetik, akkor nagy hangsúlyt fognak helyezni a nyilvános nagy jótékonysági cselekedetekre. Ez eltereli majd a figyelmet a valóságról. El fogja vonni a figyelmet, és végül Isten Igaz Igéjéről többé már nem fognak szót ejteni. Amikor minden vallást egy fedél alá hoznak és ahol a pogányok nézeteit nagy tisztelettel kezelik, ott az emberek félni fognak felállni, és az Igazságot hirdetni. Amikor ezt mégis bátorkodnak megtenni, akkor istenkáromlással fogják őket vádolni.
Az a nap, amikor önmagatokat igaz Kereszténynek kell vallanotok, gyorsan közeledik, és ha az embereket Isten Szavára emlékeztetitek, eretnekséggel fognak vádolni benneteket. Az Igazságot el fogják ferdíteni, és Isten Szavát visszafelé fogják bemutatni. Semmi sem lesz rendben. Semminek sem lesz értelme azokban az új szabályokban, melyeket hamarosan bevezetnek Fiam Egyházában. Nem az számít, hogy mennyire népszerűtlenné váltok, hanem hogy hűségesek maradjatok mindvégig Isten Igéjéhez.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése