2013. december 15., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ti már három éve, hogy felkészítés alatt vagytok. Keljetek fel, vegyétek fel a kereszteteket, és kövessetek Engem

2013. december 14. szombat, 15:17
Drága szeretett leányom, ma elkezdődtek az előkészületek Nagy Irgalmasságom Beavatkozására, hogy az emberek kővé vált szívét arannyá változtassák. Az időjárás jeleit azok fogják felismerni, akiknek szeme van, és akik képesek látni, és akik éberek azon Ígéreteimre, hogy mindenkinek egyenlő esélye van az üdvösségre.
Azok, akiknek a hite meggyengült, meg fognak újulni a Szentlélek Tüzétől. A Szentlélek annyira erőteljes lesz, hogy amikor látni fogják a Fényt, Irgalmasságom Sugarait, sokan a földre fognak zuhanni annak erejétől.
Azok, akik megvetnek Engem, és akik nem tulajdonítanak semmi jelentőséget a bűneiknek, továbbra is meg fognak halni lélekben, és a rémülettől el fognak kúszni Tőlem. Egyesek nem fogják túlélni Beavatkozásomat, mert az a kibírhatatlanságig fogja őket sokkolni.
Én most készítem fel a választott lelkeket, utasítván őket arra, hogy végezzék el a Szentgyónásukat (járuljanak a Bűnbánat Szentségéhez) és imádkozzanak mások bűneiért. Az Én időm hamarosan elérkezik. Beavatkozásom gyors és erőteljes lesz, és attól a naptól kezdve a világ két részre fog oszlani. Attól a naptól kezdve a világ ki lesz forgatva önmagából, és csak azok, akik Kegyeimben vannak, fogják kibírni a megpróbáltatásokat, amelyeket majd mindenhol látni lehet.
Ti már három éve, hogy felkészítés alatt vagytok. Keljetek fel, vegyétek fel a kereszteteket, és kövessetek Engem. Legyetek erősek. Én bátorságot fogok adni nektek, amelyre szükségetek lesz, mert azon lelkek sötétsége, akik visszautasítják Irgalmamat, le fog ereszkedni a Földre, s aztán szét fog terjedni. Csak azok, akik meg vannak áldva a Szentlélekkel, fogják tudni biztosítani a fényt, mely vezetni fogja mindazokat, akik be szeretnének lépni Királyságomba, hogy útjaikat az Örök Élet felé irányíthassák.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése