2013. november 14., csütörtök

Szeretet történetek - előrehozták a karácsonyt a haldokló kisfiúnak

Előrehozták a karácsonyt egy haldokló kisfiú kedvéért az ohioi Port Clintonban. A 13 éves kisfiút, Devin Kohlmant tavaly diagnosztizálták agyrákkal, és az utolsó kívánsága az volt, hadd töltse otthon a kedvenc ünnepét - írja az Abc News.
Az orvosai azonban tudták, hogy Devin nem éri meg a karácsonyt, ezért szülővárosának a lakói úgy döntöttek, gyorsan feldíszítik a várost és felköszöntik a kisfiút. Amikor Devin hazaérkezett a cincinatti kórházból, ahol kezelték, több száz ember gyűlt össze a városka főutcáján, hogy mikulássapkába öltözve, karácsonyi dalokat énekelve köszöntsék.
Devin nem hagyhatta el a házat, de az ablakból figyelte, ahogy az emberek feldíszítettek egy karácsonyfát a házuk előtt és apróra morzsolt jéggel borították be a kertet, hogy úgy tűnjön, esett a hó. A lakók az egész várost karácsonyi égőkkel díszítették fel, és egy motoron maga a Mikulás is megjelent Devin ablaka előtt.
A kisfiúnak emberek ezrei küldtek karácsonyi üdvözlőlapokat a világ minden tájáról, mert meghatotta őket a története - mondta az Abc News-nak a család egyik barátja. Devin számtalan plüssmacit és más játékot is kapott. Ezek nagy részét szétosztotta a látogatóba érkező barátai között.
A kisfiú végül két héttel a hazaérkezése után, hétfőn délután halt meg. Halála éjjelén a család és a barátok virrasztást tartottak. Hajnalra belepte a várost az első hó
(index)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése