2013. október 9., szerda

Információk a Jerikó zarándoklatról


Kedves Testvérek! Örömmel jelentem, hogy folyamatosan zajlik az előkészítése a jövő nyári Jerikó zarándoklatnak. Már elkészült, és a törökbálinti Szeretet Földje Találkozón és az Országos Karizmatikus Találkozón osztogattuk szórólapunkat. Kérlek benneteket, hogy Ti is legyetek ennek a csodálatos zarándoklatnak a hírvivői és hívjátok fel a körülöttetek élő testvérek figyelmét rá!
Nagy szükség van a zarándokút vonalán lakó helyi segítőkre, akik felvállalják a zarándoklatra jelentkezők előzetes regisztrációját (név, telefonszám, életkor, egészségi állapot, zarándoklatban való rutin és tapasztalat), és folyamatosan kapcsolatot tartanak velünk. Kérjük, hogy ezen a fórumra, illetve az ermmanuel550@gmail.com címre küldjétek meg elérhetőségeiteket.

Szeretnénk előzetesen is minél több településre ellátogatni egy hétvégi lelki nap megtartására, amennyiben a helyi plébános úrtól erre engedélyt, illetve meghívást kapunk, mely alapján a részleteket vele tovább egyeztetjük.  Erről is kérjük, hogy a településetek, a nevetek, elérhetőségetek és a nektek megfelelő időpont megjelölésével küldjetek e-mailt.
Keresünk áldozatos szponzorokat a zarándoklat költségeinek előteremtésére. Támogatási lehetőséget lehet nyújtani a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványon keresztül is (számlaszám: 10700268-04975106-51100005 - a közlemény rovatba írjátok be, hogy Jerikó, hogy tudjuk, a támogatás erre a célra jött!).
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kérlek, benneteket, hogy terjesszétek a zarándoklat jó hírét, és imádkozzatok velünk együtt áldásaiért:
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Kissné Rózsa Mária és Kiss Zoltán

http://szeretetfoldje.hu/index.php/szent-istvan-orszagaert/4585-informaciok-a-jeriko-zarandoklatrol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése