2013. április 28., vasárnap

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak


3800. Miasszonyunk Üzenete, Nossa Senhora do Socorro/SE, 2013. április 2-ánDrága gyermekek, az Én Jézusom veletek van még akkor is, ha nem látjátok Őt. Bízzatok Benne, aki látja mindazt, ami rejtve van, és név szerint ismer benneteket. Ti az Úrhoz tartozok. Ti a világban vagytok, de nem e világból vagytok. Nyissátok meg a szíveteket és mindenben kövessétek az Ő példáját. Ne álljatok karba tett kézzel. A legjobbat adjátok magatokból ennek a küldetésnek, amellyel az Úr megbízott benneteket. Ne fogjátok vissza magatokat. Szükségem van rátok. Imádkozzatok. Csak az imán keresztül tudjátok megérteni felhívásaimat. Én ismerem a nehézségeiteket és könyörögni fogok Fiamhoz értetek. Ti most egy nagy lelki zűrzavar jövője felé haladtok. Sokan, akik nem buzgó hitűek, közömbösek lesznek. Határozatok születnek és nagy lesz a lázadás. Nehéz napok jönnek Fiam Egyházára. Ha nehéznek érzitek a keresztet, keressetek erőt Jézusban. Az Ő szava vezetni fog benneteket. Az Eukarisztiában való Jelenléte meg fog erősíteni benneteket. Ne féljetek. Amikor minden elveszettnek látszik, akkor fog Isten győzelme hozzátok érkezni. Bátran és örömmel menjetek előre. Én a ti Édesanyátok vagyok és szeretlek benneteket. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3801. Miasszonyunk Üzenete 2013. április 6 –án
Drága gyermekek, hajtsátok imára térdeteket. Legyetek éberek. Figyelemmel hallgassatok felhívásaimra és mindenhol tanúskodjatok, hogy ti az Úrhoz tartoztok. Legyetek hűségesek. Az engedetlenség zűrzavart fog okozni. A választottak elhagyják az oltárokat és az utcákon fognak sétálni. Ők egyesülni fognak az igazság ellen. Szenvedek mindazért, ami rátok vár. Ne fogjátok vissza magatokat. Jézusom veletek van. Ne csüggedjetek el. Minden megpróbáltatás után Isten győzelme fog bekövetkezni, Szeplőtelen Szívem Diadala által. Bátorság. Hallgassatok Jézusra és meg lesztek mentve. Félelem nélkül menjetek előre. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3802. Miasszonyunk Üzenete 2013. április 8.

Drága gyermekek, ti az Úrhoz tartoztok. Ne engedjétek meg a gonosznak, hogy rabszolgákká tegyen benneteket. Tegyétek mindenben az Úr Akaratát. Ne engedjétek, hogy az e világ dolgai elválasszanak benneteket a Teremtőtől. Én a ti Édesanyátok vagyok, és azért jövök a Mennyből, hogy segítsek nektek. Ne álljatok karba tett kézzel. Most van alkalmatok, hogy megtérjetek. Térjetek meg gyorsan. Amit ma megtehettek ne halasszátok holnapra. Szenvedek mindazért, ami rátok vár. Hajtsátok imára a térdeteket. Csak az imádkozással tudtok ellenállni azon megpróbáltatások nehézségeivel szemben, melyek be fognak következni. Szeressétek az Igazságot. Maradjatok Jézussal. A gonosz cselekedetei arra fognak sok hívő férfit és nőt vezetni, hogy megtagadják az Igazságot. Ez a nagy lelki zűrzavar ideje. Ne fogjátok vissza magatokat. Aki az Úrral jár, sohasem tapasztalja meg a vereség nehézségét. Bátorság. Könyörögni fogok Fiamnál értettek. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.




3803. Miasszonyunk Üzenete, Goiania/GO,2013. április 9.
Drága gyermekek, bátorság. Amikor a megpróbáltatások nehézségeit érzitek, ne csüggedjetek el. Jézus mellettetek áll. Ti az Úré vagytok. Amikor üldöznek benneteket, legyen a hallgatás védelmetek fegyvere. Nincs vereség azok számára, akik nekem szentelték magukat. Legyetek reménnyel teltek. Az emberiség az Isten elleni lázadás útját tapossa. Imádkozzatok, Ez a nagy lelki zűrzavar ideje. Keressétek Jézust. Ő szeret benneteket és tárt karokkal vár titeket. Szeressétek és védelmezzétek az Igazságot. Jézusom Egyháza nagy győzelemre fog találni ott, ahol minden elkezdődött. Ne fogjátok vissza magatokat. Én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Hajtsátok imára térdeteket és hallgassatok felhívásaimra. Mindent Isten irányít. Ebben a pillanatban a kegyelmek bőségét árasztom rátok. Boldogan haladjatok tovább. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3804. Miasszonyunk Üzenete, 2013. április 13.
Drága gyermekek, Én vagyok a ti fájdalmas Édesanyátok. Azért jövök a Mennyből, hogy megáldjalak benneteket, és hogy elmondjam nektek: ti az Úrhoz tartoztok. Ne csüggedjetek el. Jézusom mellettetek van. Bátorság. Nincs győzelem Kereszt nélkül! Hajtsátok imára a térdeteket. Európa népessége aggasztóan csökkeni fog. A tömegek segítségért fognak folyamodni világszerte. A gazdag és a szegény ugyanabba az irányba fog haladni és ugyanazt a kenyeret fogják enni. A hit csak nagyon kevés szívben lesz jelen és Jézusom Egyháza sokat fog szenvedni. A pogány nemzetek el fogják fogadni az Evangéliumot és Jézust szeretni fogják. Nagy lesz szenvedés, de a végén eljön Isten győzelme Szeplőtelen Szívem végső győzelmével együtt. Félelem nélkül menjetek előre. Én mellettetek vagyok, bár ti nem láttok engem. Legyetek szelíd és alázatos szívűek és minden jól fog végződni számotokra. Ezt az üzenetet hoztam ma nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3805. Miasszonyunk Üzenete, 2013. április 14.

Kedves gyermekek, én olyannak szeretlek benneteket, amilyenek vagytok. Kérlek, ne hagyjátok magatokban kialudni a hit lángját, és próbáljátok meg mindenben követni Fiam, Jézus példáját. Ti a nagy megpróbáltatások idején éltek. Ne hagyjátok el az imát. Szeretnélek boldognak látni titeket itt a földön, és később majd velem, az Égben. Ne feledjétek: mindig, mindenben Isten legyen az első helyen. Ti fontosak vagytok terveim beteljesítésében. Nyitott szívvel hallgassatok Engem. A Mennyből jöttem, hogy elvezesselek benneteket az Egyetlenhez, Aki az Út, az Igazság, és az Élet. Tudom, hogy mire van szükségetek, és esedezem értetek Jézusomhoz. Szomorú jövő felé tartotok. Szenvedek a miatt, ami rátok vár. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! A Péter trónját érintő hűtlenség nagy fájdalom lesz a hívő emberek számára. Mindaz megtörténik, amiről beszéltem már nektek. Ne hátráljatok meg. Minden Isten ellenőrzése alatt áll. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3806. Miasszonyunk Üzenete, 2013. április 15.
Kedves gyermekek, ne szomorkodjatok. Jézusom veletek van Hitetek legyen teljes az Ő hatalmában, teljetek meg bizalommal és reménnyel. Anyátok vagyok, aki a Mennyből jött, hogy megáldjon benneteket. Ne hátráljatok meg. Mindegyikőtök nevét ismerem, és segíteni akarok nektek. Hallgassatok hívásomra. Uram letörli majd könnyeiteket. Bátorság. Az emberiség most ki fogja inni a szenvedés keserű kelyhét, de Isten nem fog cserbenhagyni benneteket. A Föld meg fog változni, és mindenki boldog lesz. Isten ereje mindent meg fog változtatni. Félelem nélkül haladjatok tovább előre. A megpróbáltatások után öröm következik. Imádkozzatok. Ne hagyjatok fel az imával. Én mindig közel leszek hozzátok. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3807. Miasszonyunk Üzenete, 2013. április 16.
Kedves gyermekek, ti e világban vagytok, de nem vagytok e világé. Azt kérem, éljetek a Paradicsom felé fordulva, amely csak számotokra készült. Ne éljetek bűnben. Jézusom szeret benneteket, és kitárt karokkal vár rátok. Az emberiség lelkileg vakká vált, és az én szegény gyermekeim úgy élnek, hogy vak vezet világtalant. Én azért jöttem a Mennyből, hogy Jézushoz vezesselek benneteket. Ne hátráljatok meg. Fogadjátok el az Evangéliumot, és kövessétek mindenben Jézust. Manapság a teremtményt többre becsülik, mint a Teremtőt. Tartsatok bűnbánatot, és térjetek meg. A bűnbánat az első lépés a megtéréshez vezető úton. Bátorság. Nem vagytok egyedül. Nehéz napok várnak az emberiségre. Hajtsátok imára térdeteket. Fájdalmas Anyátok vagyok, aki szenved a miatt, ami történni fog. A halál keresztülvonul majd Olaszországon, és az én szegény gyermekeimnek nagyon nehéz keresztet kell hordozniuk. Hasonló események történnek majd Limában is. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Legyetek bátrak. Esedezem értetek Jézusomhoz. Félelem nélkül haladjatok csak előre. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3808. Miasszonyunk Üzenete, április 20.
Kedves gyermekek, ne érezzétek úgy, hogy egyedül vagytok. Jézusom veletek van. Nyitott szívvel fogadjátok az üdvösség üzeneteit. Merítsetek erőt az Eucharisztiából, mivel csakis így győzedelmeskedhettek. Nagy megpróbáltatások idején éltek, és elérkezett a pillanat, hogy „igent” mondjatok az Úrnak. Legyetek éberek. Nagy lelki zűrzavart hoz számotokra a jövő. Közeleg a nap, amikor sok igazságot megtagadnak. Az emberek hamis ideológiák áldozataivá válnak, amelyek lelki vakságba sodorják őket. A sátán füstje szétterjed a Katolikus Egyházon belül is. Imádkozzatok. Édesanyátok vagyok, és szeretlek benneteket. Mindnyájatokat névről ismerem, és esedezem értetek Jézusomhoz. Bátorság. Ha valaki az Úrral tart, az soha nem fog kudarcot vallani. Ne aggódjatok saját problémáitok miatt. Bízzatok az Úrban, és minden jó véget ér majd. Folytassátok az utat előre. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.


3809. Miasszonyunk Üzenete, április 27.

Kedves gyermekek, ti most fájdalmas jövő felé haladtok. Az emberek egyre inkább a technológia rabjaivá válnak, és Isten kegyelme egyre kevesebb, és kevesebb szívben lesz jelen. A hamis ideológiák elfogadása ahhoz vezet, hogy az emberek érzelmei a gépek felé irányulnak. Szenvedek attól, ami rátok vár. Hajtsátok imára térdeteket. Fájdalmas Anyátok vagyok. A Mennyből jöttem, hogy megmutassam nektek a Mennyet. Fogadjátok el Jézust teljes szabadsággal. Jézus szeret titeket. Ne hagyjátok Őt el. Mindegyikteket név szerint ismerem, és esedezem értetek Jézusomnál. Félelem nélkül haladjatok tovább előre. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.




Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/news/pedro-regis/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése