2013. március 21., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Éppúgy, ahogy a vak nem lát, ott lesznek azok is Rómában, az Egyházon belül, akik bár látnak, de az Igazság elismerését meg fogják tagadni

Drága szeretett leányom, teljes egészében átélem újra Keresztre feszítésemet, és minden egyes része ahhoz az időhöz kapcsolódik, amely Második Eljövetelemhez vezet.
Most, hogy Testem, az Én Egyházam, elszenvedte az oly sok éven át tartó megkorbácsolást a gonosz szelleme miatt, a Tövissel való Megkoronázást, Egyházamban, a vezetésre róják most ki.
Amikor a harmadik tövis átszúrta a Jobb Szemem, azzal többé már nem láthattam. Csak a másik szememmel láthattam azt a szörnyű fájdalmat, amelyet Édesanyám átélt. Most amikor a Töviskorona átszúrja Egyházam Fejét, annak csak a fele fog tanúságot tenni a megjövendölt próféciák Igazságáról. A másik fele vak lesz, és nem fogják látni azt a kárt, amelyet Testem, Egyházam minden részére kirónak a világ minden nemzetében.
Éppúgy, ahogy a vak nem lát, ott lesznek azok is Rómában, az Egyházon belül, akik bár látnak, de az Igazság elismerését meg fogják tagadni.
Olyan fájdalmas lesz az Igazság, hogy ezeknek a felszentelt szolgáknak könnyebb lesz az egyszerűbb ösvényt választaniuk. Gyávák ők, akik a megszentségtelenítés egyszerűbb ösvényét fogják választani, ahelyett, hogy Énértem felvennék keresztjüket.
Aztán ott lesznek azok, akik szeretnek Engem, és ez a megosztottság nem fogja őket elrettenteni attól, hogy segítsenek Engem a lelkeknek a biztos haláltól való megmentésének tervében. Ezek a bátor lelkek, eltelve a Szentlélek tüzével, harcolni fognak, hogy megőrizzék Legszentebb Szentségeimet. Ezek a papok lesznek azok, akik táplálni fogják nyájamat az üldöztetés ideje alatt. Minden Kegyelem megadatik majd az ilyen tiszta lelkeknek, és ők sorban elvezetik Maradék Hadseregemet az Új Ég és Föld kapuihoz.
Nagy bátorságot követel Isten prófétáinak Szavát elfogadni.
Nem volt könnyű soha meghallani a próféták Szavait, mely Szavak úgy hasítanak lelkük közepébe, mint a kétélű kard. Figyelmeztetéseiket fájdalmas meghallani, de ugyanakkor édes is a megtermett gyümölcsök miatt, mert amikor Isten Szava Ajándékként adatik, minden alkalommal üdvösséget kínál fel. Ragadjátok meg Szent Szavamat, mivel Ez a ti mentőövetek. Ti, szeretett követőm védve vagytok az Élő Isten Pecsétje által, és ezért sohasem szabad félnetek.
Ellenségeitek szidni, sértegetni és talán üldözni fognak titeket, de Én, Jézus Krisztus leszek az, Aki együtt fogok járni veletek. Ti, választott kevesek, akik válaszoltok Hívásomra, szenvedésetek által sokakat meg fogtok menteni az emberiségből az Én Szememben.
Megáldalak benneteket. Békét és erőt adok nektek, hogy félelem nélkül a szívetekben követni tudjatok Engem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése