2013. március 21., csütörtök

2004. július 29-e óta Kolumbiából

EZ A VILÁG, AMELYET ISMERTEK, HAMAROSAN EGY ÚJ TEREMTÉSSÉ FOG ÁTALAKULNI
2013. március 3, 15:30
ISTEN, AZ ATYA, SÜRGŐS FELHÍVÁSA AZ EMBERISÉGHEZ
Örököseim, népem, béke veletek!
Ez a világ, amelyet ismertek, hamarosan egy új teremtéssé fog átalakulni. Minden meg fog változni, egyik percről a másikra, semmi sem marad úgy, ahogyan van. Szent Isteni Akaratom és Irgalmasságom által minden meg fog újulni és újjá lesz teremtve. Új teremtésemben ti új teremtményekké váltok, lelki lények, akik Istennel és Istenért fogtok élni. Többé nem fogtok öregedni, mert nem az időnek lesztek alávetve, hanem Isten Akaratának, ami maga a szeretet, az élet és a teljesség.
Az Én Mennyei Jeruzsálemem az a Paradicsom lesz, melyet azoknak a gyermekeimnek tartok fenn, akik a megpróbáltatás és a megtisztulás ideje alatt hűségesek maradnak Hozzám. Az új Égen és Földön Isten dicsősége lesz veletek. Gyermekeim felfedezik majd azt a lelki világot, ahol semmi sem lehetetlen. Mindent, amire csak gondoltok meg fogok adni nektek. Többé nem lesztek a testetek foglyai, mert a lélek fog az anyag fölött uralkodni. Ti lelki lények lesztek egy lelki világban. Az Én Szentlelkem (lelki) közösségben lesz úgy veletek, mint a teremtéssel, megalkotva a szeretet, a boldogság és a harmónia egyedüli lényét.
Gyermekeim, örökségeim, azért mondom el ezeket nektek, hogy mérlegeljétek ezt a szívetekben, és hogy ez erőként és reményként szolgáljon majd nektek holnap, a nehéz időkben, melyek bekövetkeznek. Ezen élet ígérete segíteni fog nektek, hogy bízzatok Istenben és bátorítani fog benneteket, hogy keresztül tudjatok menni a megtisztulás napjain, melyek bekövetkeznek. Készüljetek tehát gyermekeim, mert a Lelkiismeret Megvilágítása minden pillanatban megérkezhet. Tartsatok ki az imában és őrködjetek úgy, hogy amikor Isten jelenléte nyilvánvaló lesz, égjenek lámpásaitok, és hogy megigazulhassatok.
Sok lélek nem lesz képes visszatérni ebbe a világba és el fognak veszni, mert nincsenek felkészülve. Sokan nem fogják kibírni azt a lépést, hogy belépjenek az örökkévalósába. Ezért, gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy lélekben készüljetek fel, tartsatok bűnbánatot és ne vétkezzetek többé. Hagyjátok el csökönyösségeteket. Ezt a nagy eseményt, mely megváltoztatja az életeteket, vegyétek komolyan és felelősségteljesen. A „Figyelmeztetés” vagy közelebb visz benneteket Isten Királyságához, vagy eltávolít attól titeket. Szedjétek össze magatokat, mert lejár az idő.
Az Isteni Igazságosság harsonái újra megszólalnak, bejelentvén figyelmeztetésem érkezését és a nagy megpróbáltatás kezdetét. Figyeljétek az égi jeleket, mert a szemetek olyan lelki és kozmikus jelenségeket fognak látni, melyeket eddig még sohasem láttak. Isten Királyságának napjai közelednek.
Legyetek boldogok és ujjongjatok, mert az Úr jönni készül, hogy igazságosan uralkodjon minden nemzet fölött. Maradjatok békében népem, örökségem.
Atyátok Jahve, a nemzetek Ura
Tegyétek ismertté üzeneteimet a föld minden sarkában.

LEGYETEK NAGYON ÓVATOSAK, ÉS KÉRJÉTEK SZENTLELKEMTŐL A MEGKÜLÖNBÖZTETÉS KEGYELMÉT, MERT MINDEN TŐLEM SZÁRMAZÓ ÜZENETET AZ ÉN SZAVAMNAK KELL ALÁTÁMASZTANIA!
2013.03.12. 8:35
JÉZUS, A JÓ PÁSZTOR SÜRGŐS FELHÍVÁSA NYÁJÁHOZ
Ezt mondja az Úr:
Maradjatok meg Bennem és Én gondotokat fogom viselni, mint ahogy minden jó pásztor gondját viseli nyájának. Közelednek a napok amikor - úgy, mint egykor Mária Magdolna - ti is azt fogjátok kérdezni: „hol van az Úr Teste?”
Mindennapi Áldozatom fel lesz függesztve; tanaim és Evangéliumom manipulálva lesznek, és nem táplálják többé nyájamat.
Amikor a Szentmisémben a változások elkezdődnek és a szentbeszédekben többé már nem beszélnek az Evangéliumról, amikor a Szentostya egy kenyérdarab lesz, amikor a Miatyánk is megváltozik és az Atya Neve nem lesz többé szentesítve, amikor, mint tudjátok, az utálat elkezdődik, akkor Én már nem leszek többé a tabernákulumokban.
Menekülj onnan nyájam!
Amikor ezek megtörténnek, nézzetek menedék után a maradék egyházban vagy keressetek olyan Máriás menedéket, melyet Édesanyám tesz elérhetővé számotokra, és ahol békére és vigaszra találtok.
Gyermekeim, ezeket azért mondom nektek, mert benneteket azok fognak üldözni, akik báránynak álcázzák magukat, de valójában az ellenségemet szolgálják. Tartsátok szemmel a szektákat, mert ezek üldözni fognak titeket és őrizkedjetek ellenségem házról házra kopogtató fizetett ügynökeitől, kik az után néznek, hogy kiket ámíthatnak el azért, hogy aztán elveszejtsék őket. A „Figyelmeztetés” után tudni fogjátok, hogy pontosan kik ezek a farkasok.
Nyájam, légy éber és óvatos, mert a hamis próféták elszaporodnak, akik az Én Nevemben beszélnek, hogy zavart keltsenek bennetek. Legyetek nagyon óvatosak és kérjétek Szentlelkemtől a megkülönböztetés kegyelmét, mert minden Tőlem származó üzenetet az Én Szavamnak kell alátámasztania. Ne feledjétek, hogy minden meg van írva, és az Én igaz prófétáim fel is idézik nektek, amit régi prófétáim mondtak.
Nyájam, én sohasem adtam nektek időpontokat és nem tettem nektek olyan ígéretet a Paradicsomra, hogy oda megtisztulás nélkül beléphettek. Ha tehát valaki azt mondja, hogy Kereszthalálom által üdvözültök, ne higgyétek! Ha valaki azt mondja, hogy bűnös életet élhetsz, mert már meg vagy váltva, ne higgyétek, hanem emlékezzetek szavaimra: ha valaki a tanítványom akar lenni, az vegye fel a keresztjét és kövessen Engem.
Senki nem léphet be a Mennyei Királyságba, mert azt mondja, hogy „Uram, uram”, csak azok léphetnek be, akik teljesítik a Mennyei Atya Akaratát. Szomorú Keresztutam és halálom megnyitotta számotokra a Mennyei Királyság kapuit, de aki be akar oda lépni, annak követnie kell Mestereteket a saját keresztjének a hordozásában. Bizony mondom nektek, hogy a szolga nem lehet nagyobb gazdájánál.
Azok, akik nem ismernek el Engem Isten Fiának, nem lehetnek az Atya gyermekei, se Mennyei Királyságának örökösei. Kérjétek a megkülönböztetés kegyelmét Szentlelkemtől, mert sokan beszélnek az Én Nevemben olyanok, akiket nem Én küldtem. Ők a báránybőrbe bújt farkasok, akiknek az a célja, hogy összezavarják és megosszák, majd elveszejtsék nyájamat.
Azok, akik imádnak Engem, de nem tisztelik Édesanyámat, nem nevezhetik őket a nyájamhoz tartozó bárányoknak. Mondom nektek: Édesanyám a híd, hogy elérjetek Engem, Én pedig az út, az igazság, és az élet vagyok, hogy eljussatok az Atyához.
Az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten országa. Mesteretek, Jézus, a Jó Pásztor
Tegyétek ismertté üzeneteimet, nyájam juhai.

KICSI NYEIM, MINDEN RÓZSAFÜZÉRREL, AMIT ELIMÁDKOZTOK, AZ ÉN SZEPLŐTELEN SZÍVEM GYŐZELMÉÉRT KÉRITEK ISTENT
2013.03.13. de.10:15
MÁRIA, A TITKOS ÉRTELMŰ RÓZSA SÜRGŐS KÉRÉSE ISTEN GYERMEKEIHEZ
Szívem kicsiny gyermekei, Isten békéje legyen veletek!
Kicsi gyermekek, minden Rózsafüzérrel, amelyet elimádkoztok, az Én Szeplőtelen Szívem győzelméért kéritek Istent. Imádkozzátok Rózsafüzéremet imaláncban Péter új utódjáért; ne feledjétek, hogy az ima ereje képes lerombolni ellenségem királyságának terveit és megállítani az események folyamatát. Imádkozzátok a Szeretetláng Rózsafűzért is e hálátlan és bűnös emberiség szívének gyógyulásáért.
Kicsiny gyermekek, Atyám nem a szenvedéseteket akarja látni, hanem azt, hogy ne hagyjátok elmúlni Irgalmasságának idejét, és amilyen gyorsan csak lehet, használjátok azt fel, hogy megerősödjetek a már csaknem kezdődő Isteni Igazságosság Idejére.
Hívjátok az Arkangyalokat és Őrangyalaitokat, hogy maradjanak mellettetek arra várakozva, hogy segítségül hívhassátok őket, hogy minden módon segíthessenek utatokon és szellemi küzdelmeitekben.
Kicsiny gyermekek, a Szívem szomorú, mert Atyám Házát rövidesen megszentségtelenítik és bezárják, hogy beteljesedjen mindaz, ami megíratott Dániel Könyvében a templomban felállított utálatról (Dan.12,11). Megkezdődött a Dániel Könyvén lévő pecsétek felnyitása, hogy bizonyságot nyerjen Isten Szavának beteljesedése.
Közel az Egyházszakadás. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert imáitok megerősítik az én szeretett hűségeseimet, aki védelmezni fogják Fiam evangéliumát és tanításait még életük árán is. Kicsiny gyermekek, legyetek bátrak, ne ijedjetek meg Fiam ellenségeitől, maradjatok szilárdak és hűségesek a megpróbáltatások alatt, melyek hatalmukba kerítenek benneteket. Semmi nem történik veletek, ha bíztok bennem. Én leszek a ti védelmezőtök és erősítőtök azokban a napokban.
Kicsi gyerekek, ez az az időszak, amikor egységben kell maradnotok ezzel az Anyával (Velem), hogy győzedelmeskedni tudjatok a mindennapos lelki harcban. Szeretettel fogadjátok ezt a megtisztulást, amely a lelketek javát és üdvösségét szolgálja. Ne tántorodjatok meg, és ne szitkozódjatok, ha megpróbáltatások érnek benneteket; fogadjatok el mindent és ajánljátok fel Atyánknak, mint a szeretet felajánlását, és Én, biztosítalak benneteket, hogy minden el fog majd múlni Isten Akarata szerint. Kicsiny gyermekek, a tisztulás nélkül nem léphettek be az új teremtésbe, ne feledjétek, a bűn nem fog létezni a Mennyei Jeruzsálemben.
Kicsiny gyermekek, imáitoktól függ, hogy a tisztulás napjai rövidebbek vagy hosszabbak lesznek-e, és ne féljetek, ellenségem nem okozhat kárt bennetek, ha egységben maradtok a ti Mennyei Édesanyátokkal. Nehéz napok lesznek, de minden könnyebbé válik, ha bíztok a Mi Két Szívünkben. Mindig csak előre! Kicsiny gyermekeim, Isten Dicsősége vár rátok az Új Teremtésben! Az én anyai szeretetem veletek marad és a Szentlélek Fénye elvezet majd benneteket a Mennyei Jeruzsálem kapuihoz.
Édesanyátok Mária, a Titkos Értelmű Rózsa
Ismertessétek meg üzeneteimet az egész emberiséggel.


Ti próbára lesztek téve és úgy fogtok megtisztulni testben, lélekben és elmében, mint az arany a tűzben
2013. március 20. 8:15
JÉZUS A JÓ PÁSZTOR FELHÍVÁSA A NYÁJÁHOZ
Így szól az Úr:
A lelketek békéje meg fog inogni és a világ békéje úgyszintén. Gyűljetek össze imádságban, mert közelednek a nagy szellemi harc napjai. A megpróbáltatás olyan nagy lesz, hogy nem csak a teremtést fogja megremegtetni, hanem gyermekeim lelkét is.
Az emberek azt kérdik majd önmaguktól: Mi történik itt? Miért veszítettük el a lelkünk békéjét? Urunk, jöjj, ments meg minket, miért rejtetted el az Arcodat a hűséges emberek elől? Gyermekeim, fontos a lelketek átalakítása, hogy beléphessetek Új Teremtésembe. A testeteket, lelketeket és az elméteket meg kell tisztítani, hogy tiszta és feddhetetlen legyen a Mennyei Jeruzsálemre.
Amikor a Szentlélek távol marad templomaimtól a nagy förtelem miatt, akkor mindazok, akik eltávolodnak az imádkozástól és Édesanyámtól, el fognak veszni. Ha távol maradtok Házamtól, ha a lelketek nem erősödik meg az ima, böjt és a vezeklés által, és ha nem maradtok egységben Édesanyámmal a Szent Rózsafüzér imádkozása által, akkor könnyű prédája lesztek ellenségemnek. Emlékezzetek arra, amit Szavam mond: „Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig és nem is lesz többé.” (Mt. 24, 21)
A lelkiismeret felébresztése Általam, meg fogja nyitni felfogóképességeteket és felkészít majd benneteket a nagy Armageddon napjaira. Gyermekeim, miután majd visszatértek erre a világra és továbbra is elhanyagoljátok az imádkozást és lelki langyosságban maradtok, biztosítalak benneteket, hogy annak a veszélynek lesztek kitéve, hogy elvesztek. Azért figyelmeztetlek mindezekre benneteket, hogy lelkileg legyetek felkészülve a lelki szorongattatás és a nyomorúság napjaira, melyekre szükség van a megtisztulásotokhoz. Ti próbára lesztek téve és úgy fogtok megtisztulni testben, lélekben és elmében, mint az arany a tűzben! Egy lelki megtisztulás tüzében, mely átalakítja testeteket, lelketeket és elméteket, hogy készen álljatok az új Teremtésre és Isten választott népének hívjanak benneteket.

Aztán jön a nagy aratás ideje, amikor elválasztják a konkolyt a búzától; az érett búza megmarad és a konkoly a tűzbe lesz dobva. Tehát gyermekeim, legyetek felkészülve, mert a terményt betakarítják. Az aratók készen állnak, hogy aratni jöjjenek és, hogy a búzát összegyűjtsék. A fejsze már a fa gyökerén van, és minden fa, mely nem hoz jó termést ki lesz vágva és tűzre lesz dobva, ahol mindörökre égni fog. Legyen az ima, a böjt és a vezeklés a ti erődötök. Övezzétek fel lelki fegyverzeteteket reggel és este, és mint jó katonák legyetek készen a nagy szellemi harcra, mely megadja majd a szabadságot nektek és méltóvá tesz benneteket a Mennyei Jeruzsálem Paradicsomára.
Az Én békémet hagyom rátok és az Én békémet adom nektek, mert közel van Isten Országa.
Jézus, minden idők Jó Pásztora
Tegyétek ismertté üzeneteimet az egész emberiség számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése