2012. szeptember 28., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Kétmilliárd lélek lesz, aki visszautasítja majd Irgalmasságom kezét

2012. szeptember 27, csütörtök, 9:00
Drága szeretett leányom, a kétmilliárd lélek – azok, akik vissza fogják utasítani Irgalmasságom Kezét – megmentése missziójának részét kell képeznie mindazok napi imáinak, akik magukat Isten Keresztes Hadjárata harcosainak nevezik.
Az emberiség nagy részében oly sok csodát fog eredményezni az átadásra kerülő Üdvösség Ajándéka, és oly sokan fognak belépni az Új Paradicsomba.
Szívem sajgása oly fájdalmas e lelkek elvesztése miatt. Ezért kell Tanítványaimnak kitartóan imádkozniuk, hogy mindannyian egy családdá egyesülhessenek az Új Korszakban, mert ha a családom széthullik, akkor az szörnyű kínszenvedést hoz Nekem.
Felszólítalak mindnyájatokat, hogy mentsétek meg azokat a lelkeket, akik makacsul elutasítják Isten elfogadását, ezzel az imával, a Keresztes Imahadjárat 79. imájával: Ima a kétmilliárd elveszett lélekért.
Ó, drága Jézus, könyörgöm Hozzád, hogy áraszd ki Irgalmasságodat az elveszett lelkekre.
Bocsásd meg nekik, ha elutasítanak Téged, és használd fel imámat és szenvedésemet, hogy Kegyelmeidet kiáraszthasd rájuk Irgalmasságod által, melyre szükségük van a lelkük megszentelődéséhez.
Kérem Tőled az irgalom ajándékát lelkük számára.
Kérlek, nyisd meg a szívüket, hogy Hozzád menjenek és kérjék Tőled, hogy a Szentlélekkel töltsd el a lelküket, hogy ez által el tudják fogadni szereteted Igazságát, és hogy Veled együtt és Isten Családjával örökké éljenek. Ámen.
Sok ember számára nehéz Isten Irgalmasságát elfogadni. Ez a Sátán hatalma miatt van, melyet fölöttük gyakorol; csak ők ezt sok esetben nem tudják.
Azonban, egyes esetekben nincsenek kétségeik Isten létezése miatt, mégis a Sátánt választják, teljes tudatában annak, hogy Isten létezik, és hogy Ő teremtette meg őket. Ők hátat fordítanak Isten Királyságának.
A királyság, melyet választanak, a Sátán egyik ígérete számukra. Azt hiszik, hogy ez a királyság az idők végén nagy gazdagságot, nagy csodákat kínál fel nekik, és hogy majd az egy csillogó világ lesz, pedig nem. Minden, amit találni fognak, az egy nagy tüzes tó lesz, ahol a gonosz keze által fognak szenvedni. Kínozni fogja őket mindörökre, és ezt a fájdalmat minden másodpercben el fogják szenvedni, mert ennek sohasem lehet vége.
Most már tudjátok, hogy miért szenvedek ilyen kínszenvedést, mert pusztán a szenvedés gondolata, mely az ilyen lelkek előtt áll, túl sok elviselni.
Csak a ti imátok, követőim, és az Én Irgalmasságom nyújthat egy kis reményt nekik.
Segítsetek Nekem megmenteni őket.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése