2012. április 21., szombat

A Rózsafüzér ima a Szent Szűz istenanyai személyén keresztül közvetlen út a Szentháromsághoz; biztosítja, hogy egységben maradunk a jó Istennel. Mennyei Atyánk, mielőtt a világ létezett volna, tudott Máriáról, és egyedülálló rendeltetést szánt neki; gondolatában Mária, a Megváltóval együtt, kezdettől fogva jelen van. A Mennyei Atya döntése Máriát a Megváltó oldalára abban a pillanatban rendelte, amikor magát Krisztust Megváltónak rendelte. A jó Isten terve azt a feladatot szánta neki, hogy a Megváltó Édesanyja legyen. Az ószövetségi próféták világosan és félreérthetetlenül kinyilatkoztatták Máriát; az Újszövetség angyali üdvözlete pedig oly módon utal az Ő kulcsfontosságú szerepére, hogy az Örök Atya Mária IGEN-jétől tette függővé a megváltást. Az IGEN órájában Mária kezében volt az emberiség sorsa. Ebből következően Szűz Mária Szent Gábriel Arkangyal köszöntésekor mondott IGEN-je indítja el azt a csodálatos eseményt, amely egyedülálló a történelemben. Szűz Máriának – IGEN-jével – része van az emberiség megváltásában, amelyet valamennyiünk nevében mondott. Az első IGEN-t követően földi élete minden napján újra és újra ki kellett mondania ezt az IGEN-t, elfogadnia, hogy részese a Fiú szenvedéseinek. A Fiú mindig ott van Édesanyja mellett és a Szentlélek is állandóan együttműködik Vele. A testestől-lelkestől Mennyek Országába felvett Szűzanya ezzel az IGEN-nel Istenanyasága révén olyan vonatkozásba került a Szentháromsággal, ahogyan semmiféle más teremtmény nem kapcsolódhat Istenhez. Az emberiség az IGEN-ben egyesül az Istenanyával. Mennyei Atyánk - a „MÁRIAI IGEN”-t elfogadva – üzeneteinek közvetítése és az emberiség Szent Fiához vezetése céljából hatalmazza fel a Szűzanyát földi jelenéseire, természetfeletti csodáinak megtételére, az emberileg, racionális gondolkodással elképzelhetetlen testi, lelki gyó-gyulásokra, egyéni, közösségi, országos, sőt kontinentális problémák megoldására. A Szűzanya IGEN-jéből fakad a Rózsafüzér ima, amely elsődlegesen és közvetlenül kapcsol bennünket a Szentháromsághoz. A jó Istent ezért - Szűz Máriával együtt - határtalan szeretettel magasztaljuk.

         Az Úr Jézus üzenete igazolja a fentieket. Igazolását Édesanyjáról 1985. december 30-án Mária Doloresz szervita nővér útján küldte. „Gyermekeim! Írva van az Evangéliumban, hogy az Atyánál egyetlen közbenjáró van: Jézus Krisztus. Valóban a ti Jézusotok szüntelen kéri az Atyát, hogy küldje el számotokra a Szentlelket, azért, hogy a Vi­lágosság Fényében mindjobban felismerjétek az Atya akaratát és azt cselekedjétek. A ti Jézusotoknak van egy jóságos Édesanyja, MÁ­RIA, akinek Szíve alatt a Szentlélek formálta a sze­retettől lángoló Isteni Szívet. Ez a két SZÍV egy rit­musra dobogott az Atya akaratának teljesítésében! Jézusotoké a kereszthalálig, Édesanyámé pedig a kereszt tövéig. A Szentlélek volt elindítója és egybe­olvasztója a Fiú és Anya szeretetének. Az Anya így anyaságánál fogva szólhat Fiának. Azon kegyelmeket, melyeket Édesanyámmal együtt kértek, a Fiú az Atya elé tárja és megadja nektek. Csak jöjjetek, és kérjetek Édesanyámmal együtt a lelkeknek hitet, megtérést, bűnbánatot, se­gíteni kész önzetlen szeretetet, a szenvedés tüzében is hűséget, a megpróbáltatásokban türelmet, alázatos­ságot és bizalmat!”
         Az Úr Jézus kérését glóriával veszi körül Mennyei Atyánk Magyarországon adott kinyilatkoztatása, amelyről ’A Világ Győzedelmes Királynője’ folyóirat 29. számában (1995. október 19.) olvashatunk. „A Szeplőtelen Szívet a teljes Szentháromság szeretete tölti be. Ez a végtelen szeretet egyesült szeretett Leányom szeplőtelenül tiszta szeretetével. Ez Szűz Mária Szeplőtelen Szívének Szeretetlángja. A Szeretetláng fogja végleg legyőzni a Sátánt, minden követőjével együtt.” 
         Kedves Testvéreink! Olvassátok a leírtakat és gondolkodjatok el a bemutatott képeken is. Tapasztaljátok meg a Természet Urának csodáit! Ne cseréljétek fel sehol és soha a Keresztet és „Dicsértessék a Jézus Krisztus!” köszönésünket az Isten nélkül élő világ divatjával! Hirdessük együtt a jó Isten dicsőségét és a Szűzanya tiszteletét! János testvér
         Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése