2010. október 31., vasárnap

2010.10.30.


2010. október 30. Szombat

Álmomban sok országot hatalmas árvíz öntött el. A házakat, épületeket mindent elsodort, a végén hazánkat is elérte. Én egy épületben voltam néhány ismerősömmel, az épület előtt egy hatalmas Jézus Szíve szobor volt, és az Arca szomorú tekintettel nézett ránk. Jézus: Imádkozzatok! Nehogy benneteket is utolérjen ez a nagy katasztrófa!

Megkérdeztem Pio atyát, hogy ő is látja, hogy valóban közel van a Nagy Figyelmeztetés? Pio atya: Drága gyermekem! Én színről színre látom a Mennyországban a Szentháromságot. Látom Mennyei Atyám tekintetét, aki nem akar várni e nagy eseménnyel. A Szűzanya leborulva könyörög előtte, hogy legyen türelmes az emberiséghez és várjon még. Az Úrjézus pedig az irgalomról beszél az Atyának, hogy irgalmazzon és kegyelmezzen nektek. Gyermekem, a Szűzanya és a Szentlélek örül, hogy hazátokban sok helyen létrejöttek az engesztelő csoportok. Ti nem tudjátok, de az engesztelésetekkel sokmilliónyi embert megmenthettek a kárhozattól és megkapják a megtérés kegyelmét. Legyetek továbbra is kitartóak az imában és engesztelésben, mert sok lélek sorsa forog kockán, ha abbahagyjátok! Tudod, hogy egy lélekért milyen hatalmas harc folyik a gonosz és Isten között. Ezért nektek is fel kell venni a harcot a sátán ellen, és higgyétek el, ha így tesztek, az Úr megjutalmaz benneteket az örök élettel, mely mindennél értékesebb.

Ezen a napon elmentünk az Igaz Élet Istenben, Vassula Ryden tanúságtételének előadására. Jézus: Drága gyermekem, szeretném, ha a valóságban is látnád Vassula gyermekemet, nem csak könyvekben és videó felvételekben. Sokat tanulhatsz az ő életéből és tanúságtételéből is. Sokan gondolják azt róla, hogy minden, ami vele történik az mind képzelgés és kitalálta. De én, Jézus megerősítelek benneteket nyíltan, hogy Vassula is egy eszköz és mi, a Szentháromság és a Szűzanya mögötte állunk. Aki benne kételkedik, énbennem kételkedik. Mi ketten egyek vagyunk. Nemcsak Vassulával vagyok egy, hanem minden emberrel is egy vagyok lélekben kivétel nélkül! Ez azt jelenti, hogy legyetek bármilyen vallásúak, bármilyen nagy bűnös emberek, ti mindannyian hozzám tartoztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése