2011. július 3., vasárnap

Mi az a “Nagyfigyelmeztetés”?

Az alábbiakban az üzenetekből vett idézeteket hívtuk segítségül
a “Nagyfigyelmeztetés” megértésére:

Mária Julianna, 2010. augusztus 29. “Szentségimádáson Jézus…”
”Már közel van a nagy figyelmeztetés”….” Akkor meglátjátok gonosz tetteiteket, és nagyon fogtok sírni és bánkódni miatta. Már sokadszor figyelmeztetlek benneteket. Vegyétek észre az idők jeleit! Egyik katasztrófa a másikat éri. Hamarosan meglátja mindenki lelke állapotát, és azt, hogy ha abban a pillanatban meghalna, hová jutna. Sokan meg fogják látni a poklot, ahová juttatnák őket bűneik, ha meg nem bánják azokat. Rettenetes félelem és iszonyatos borzongás lesz úrrá sok bűnös lelken. Én ettől akarlak megkímélni benneteket. Mindez már a küszöbön van.”

„Irgalmasságom nagy ajándékát hozom el nektek. A Nagyfigyelmeztetés mindenkinek esélyt fog arra adni, hogy láthassa bűneit, amelyekkel megbántanak Engem, és lehetővé teszi az Igazság megismerését. Csak akkor fogjátok igazán megérteni azt a szomorúságot, amelyet érzek, amikor fel tudjátok fogni a bűn szennyét, amely bennetek van.”

2011. február 6.  Készülőben vannak a globális megtérések
„Ez a nagy esemény meg fogja nyitni szíveteket, és hódolattal fogtok arra a csodálatos szeretetre nézni, amit irgalmasságom által megmutatok nektek.”
„Legyetek hálásak, amikor ez bekövetkezik,  mert a büntetések a ti megmentésetekre szolgálnak.”
„Ilyen módon kaptok még egy esélyt arra, hogy visszatérjetek Hozzám. Amint látjátok, mindannyiatokat szeretem, olyan mélyen és szenvedélyesen, hogy megteszek értetek minden lehetségest, hogy a sátán karjaiból megmenthesselek benneteket.”

Mária Julianna,  2010. május 4. “Szentségimádáson Jézus…”
„Drága kislányom! A nagy figyelmeztetés már nagyon közel van. Minden ember meglátja bűneit, és annak következményeit, amit a környezetére gyakorol. Nagyon szomorú napok lesznek ezek mindazok számára, akik nem az Én ösvényemen járnak, amely az üdvösségre vinné őket, hanem a széles utat választották, amely a pokolba vezet.”

2011. május 20. Összezavarodottság…
„Ezen az úton kaptok még egy esélyt arra, hogy visszatérjetek Hozzám. Amint látjátok, mindannyiatokat szeretem, olyan mélyen és szenvedélyesen, hogy megteszek értetek minden lehetségest, hogy a sátán karjaiból megmenthesselek benneteket.”

„A Nagyfigyelmeztetéstől nincs mitől félnetek.”
„Ez gyermekeim,  egy mentő kegyelem lesz számotokra és megvédi azokat, akik arra lennének ítélve,  hogy átlépjék a pokol mélységének kapuit.”

„A Nagyfigyelmeztetés, a tisztulás tapasztalata lesz mindenki számára. Lehet, hogy részben ez kellemetlen lesz,különösen azoknak, akik súlyos bűnben élnek, mert először életetekben látni fogjátok, hogy milyen az, amikor Isten világossága eltűnik életetekből. Ezek a lelkek az elhagyatottságot fogják megtapasztalni,  azoknak az elhagyatottságát, akik halálos bűnben halnak meg. Ezeknek a szegény lelkeknek, akik meghalnak túl késő lesz már ahhoz, hogy Istenhez könyörögjenek bűneik bocsánatáért.”

„Ne utasítsátok vissza ezt az ajándékot. Két kézzel ragadjátok ezt meg. Hagyjátok, hogy a Nagyfigyelmeztetés lehetővé tegye azt, hogy Bennem eggyé válhassatok. Ha ezt teszitek, és a vezetésért könyörögtök,  akkor a Földi Új Paradicsommal lesztek megjutalmazva, ahol már nem fogtok szükséget szenvedni.”

http://nagyfigyelmeztetes.hu/mi-az-a-nagyfigyelmeztetes

1 megjegyzés:

  1. Újabb próbálkozás a hülyítésre...
    Az igazi bosszúálló Isten eljő és megbünteté vala Önmagát, mivel mindent Őmaga teremtett embert saját képmására, hogy általa Őmaga is tapasztaljon. Megadá a szabad akaratot és kiadá az parancsolatot, melyet ha megszeg ember, rettenetes kínok között pokolban veszejté lelkét, mely kínok kínjában szenved az idők végezetéig.
    A szeretet Istene tenné mindezt. Hát Féljétek a teremtőt, ki nektek szeretetet, megbocsájtást és az életet adta.
    És midőn végső elkeseredésitekben lemondtok földi javatokról én azt birtokba vevé, egy írásos doktrium által, melyet Ti írátok alá, melyben rám ruházzátok földi javatokat lelketek megmentése érdekében, így nyerve örök boldogságot és bűnbocsánatot, hitvány, gyarló, bűnös életetek következményeire.
    Amen!

    Ébredjetek és szeressétek egymást!

    VálaszTörlés