2011. július 22., péntek

Az USA már hivatalosan is készül az államcsődre


Az USA vezetése és a FED vezérkara már hivatalosan is készül a csődre. Ezt Charles Plosser, a philadelphiai Fed vezetője jelentette be. A bejelentés szerint minden kifizetést, minden hitel igényt felülvizsgálnak, és kezdik szortírozni mire és kinek adnak ki pénzt. A Fed az állampapírok összeomlásától tart.
Egyelőre úgy tűnik, a 14,3 trillió dolláros kölcsönplafont nem sikerül megemelni, az USA nem vehet fel több hitelt. További állampapírokat sem bocsáthat ki, ez viszont azt eredményezi, hogy saját működését nincs miből finanszírozni. Összeomlanak az állami fizetések és az egész államilag finanszírozott szociális rendszer. Aki állampapírokat akar beváltani, annak számára az államnak nincs módja kifizetni, vagyis összeomlott a dollár, és az egész rendszer.
A dollár összeomlása az egész világ gazdaságát meg fogja ingatni, az átváltási pénzek a viszonyítási elszámolások és az általános világvaluta helyzet miatt. Valamit bizonyosan kiötlenek majd, a teljes összeomlás a cionista világhatalmat alapjaiig rengetné meg, a világcsendőr státusznak vége, és ezzel együtt valószínű, hogy az euró is bukik. Beáll egy általános csőd helyzet, melyből az új és feltörekvő birodalmak győztesen és megerősödve fognak kikerülni. Az egypólusú világcsendőr állapotból egy 4-5 vagy akár 6 pólusú állapot is kialakulhat, sok helyen lesznek függetlenségi és főleg az adósságok miatti belharcok. A cionista világuralom jó időre összeomlik. Vagyis ha az USA helyzetét nem stabilizálják, akkor végük. Valószínű, hogy az a nagy baj, hogy minden igyekezet ellenére nincs ötlet, semmi elképzelés mit is lehetne tenni, hogyan lehetne megoldani a helyzetet.
A másik ágon már megkezdték a szabálytalan előzést hazánkban a Fidesz és a Jobbik zsidópártok vezetésével. Folyamatosan lopják a jobboldali, és közte az MNA stratégiáját, retorikáját. Ha a magyar nép hagyja újra megvezetni magát, egyszerű eredménye lesz, 30 éven belül nem lesz Magyarország. Hallgass a Fideszre? Inkább nem, köszönjük. A megtévesztettek tömegeinek pedig ébresztő! Már lapátolják rátok a földet.
Mindenkinek ajánlom figyelmébe az Erik a Viking című agymenés azon részét, mikor Atlantisz elsüllyed. Pont ilyenek azok, akik még hagyják ezen pártok által megvezetni magukat.

Lehet elgondolkodni...
Tálas András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése