2011. június 13., hétfő

2012 árnyékában

Az idők végének cselekedetei                     
Szűzanya üzenete 
2011. 06. 12.

Gyermekem! Lányom! Hallasd szavaimat! Az elkövetkezendő év káoszba taszítja azon lelkeket, akik nem találták meg az Isteni Egység útját a szívükben. Az ellentétes információk özönének kilátástalansága, kiúttalansága félelemmel tölti be lelküket, vagy érdektelenségbe süllyednek. Sokan keresik a válaszokat ott, ahol nem találják. Lesznek, akik bedugják fülüket, eltakarják szemüket. Úgy gondolják, ha nem látják, nem hallják, amit a világ valamennyi lakója érzékel már, nem lesz valóságos számukra, nem fog megtörténni. A gyors és váratlan események sora bizonyságot ad néktek az idők végéről, a próféciák valóságáról.

Nehéz napok köszöntenek a Föld lakosaira. Aki nem tanulta meg szívét kinyitni és átadni a Mennyei Atyának a Szent Egységben, Jézus Krisztusban, ahhoz a sötétség és félelem árnyai költöznek. A világ értékrendje darabokra törve a semmi porába hull. Talapzata gonoszság. Tartóoszlopai megrendülnek, mert hamisak: önzés, kapzsiság, gátlástalanság, hatalomvágy.
Ezért kérlek benneteket, Gyermekek! Emeljétek ki lelketeket a lehúzó mocsárból a Fény vonzásába, mely mindent átragyog! Ne az elme magyarázatára hallgassatok!
Nyissátok meg a szíveteket őszinte, hálás alázattal! Ez az út az egyetlen, mely segíthet néktek. Adjátok át a vezetést az égi kegyelem érintésének, belátva, hogy nélküle semmik vagytok! Maradéktalan bizalommal boruljatok Atyátok lába elé Jézus Krisztus Kegyelmében! Kérjetek bocsánatot önzésetekért, a bűnért, a sötét gondolat hatalmáért, melynek engedtetek, és így az Atyával való Egységet megtörtétek! Ti, kiket szeretetének végtelen tüzében alkotott, elárultátok Őt. Ma is közönyösen méregetitek Kegyelmét, melyben hazaszólít benneteket. Tékozló Emberiség! Hát nem értitek? Most jött el az idő, hogy hazatérhettek!
Ti, kik megértettétek a Kegyelem nagyságát felettetek, de nem találjátok az utat Fiam lelkéhez, hogy átölelhessen benneteket, Hozzám lépjetek! Kérjétek alázatos szívvel segítségemet, mert Nekem adatott, hogy a kígyó fejét, a sötét gondolat teremtő erejét bennetek és a világotokban eltapossam! Én vagyok a szívek nyitogatója, szerető Anyátok, ki átölel, befogad, felemeli lelketek a szelíd alázatosság útján. Én vagyok a Napbaöltözött asszony!
Bárhol és bármikor kérhetitek az égi érintés Kegyelmét, és annak elfogadását, csak tegyétek ezt alázatos szívvel, őszinte odaadással!
Ne várjátok meg, hogy a körülmények kényszere szorongassa lelketek! Akik a szívükben az Atyai Egységet választották, felülemelkedetten, békés lélekkel szemlélhetnek minden eseményt, mert ismerik már az Igazságot. Isten Királysága a szívetekben lakozik!

Jöjjetek, jöjjetek, Gyermekek! Ölelő karom átöleli lelketek. Ne maradjatok a sötétség dermedtségében! Tudjátok, ebben jártok, ha üzenetem hidegséget, ingerültséget vált ki bennetek, fogságban van akkor a ti szívetek! Engedjétek, hogy a Fény Új Világának gyönyörűségébe emelkedjetek!

Bízzatok ebben, és mindenkor félelem nélkül legyetek!  A félelem alacsony világok valóságába taszít benneteket. Fogjátok meg azok kezét, akik rettegve szorongatják kicsinyes értékeiket.  Mutassátok meg az utat, kik már értitek az Örömhír valóságos üzenetét! Örökkévaló lelketek Kegyelemre talál, és megismerhetitek a magasabb rendű szeretet hatalmát.
Így tegyetek, és ne késlekedjetek, segítséget kérni, Fiamhoz és Hozzám lépni, hogy az elkerülhetetlen változást áldásként éljétek meg!
Ölelő szeretetem jár veletek, ti, kik keresitek a Fényt, jöjjetek!

Szűzanya

-Anael-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése