2011. június 13., hétfő

A magyarok a nyugati bankok adósrabszolgái

http://2.bp.blogspot.com/-TC_HIuQfO0U/TfRy-LcIFyI/AAAAAAAAShc/fpCmeqgVYPw/s1600/5.jpg

A bankok magyarországi nyeresége, évi 600-700 százalék!
A Hősök terei felhívás
A „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, és az Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége 2011. június 7. naptól kezdődően egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációt tart a Hősök Terén, háromnyelvű (magyar, angol, német) feliraton hirdetve, hogy a bankok a magyar családok kifosztói, több millió ember otthonának elárverezését kezdeményezik.
Addig folytatják a demonstrációt a madridi példa alapján, amíg a bankok, az egyoldalú szerződésmódosítást nem szüntetik meg, és az árfolyamváltozás miatti többletként beszedett összeggel nem számoltatják el a bankokat.
A demonstrálók tiltakoznak a Magyarországon történő JOGTALAN, kilakoltatások ellen!
A „fehér galléros” bűnözést, az ügyintézők, bírósági titkárok összejátszását a bírósági végrehajtókkal és a bankokkal fel kell számolni!
Felhívjuk a Kormány figyelmét, hogy az általuk tervezett, látszat intézkedések csak újabb problémákat zúdítanak a nyakukba, a moratórium lejárta után.
A Magyar Kormány által kezdeményezett „deviza hiteleseket” megsegítő előzetes civil szakmai egyeztetések során írásban is benyújtott megoldási javaslataink figyelmen kívül hagyásával, a Kormány az egész társadalmat érintő törvényi megoldásokban a bankok mellé állt.
A „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, az öt pontos javaslatból egyetlen egyet sem tud elfogadni, azok mind a bankok védelmében került kialakításra, ami az adósok további elszegényedését eredményezi. A probléma elodázását vonja maga után, több millió adós, embertelen módszerekkel történt kilakoltatásával.
A demonstráció sikere érdekében várjuk, az érintet adósok, továbbá a szimpatizánsok segítségét az ügyelet adásába, valamint a személyes részvételüket.
Kérjük, aki vállalni tudja az ügyelet ellátását, alkalmanként 6 órában forgó rendszerben, névvel, telefonszámmal jelentkezzen az info@feherkemeny.com email címen.
Budapest, 2011. június 9.
www.feherkemeny.com
Email cím: info@feherkemeny.com;
Telefon: 06-20/ 399-5821

http://1.bp.blogspot.com/-qLjB4AqAB1Q/TfRyqMkcq8I/AAAAAAAAShM/KIbmeK-cSIA/s1600/1.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-U4pcjq39S1M/TfRyvzR6zjI/AAAAAAAAShQ/loT_-gWf0Is/s1600/2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-LKx0cFng3mA/TfRy1CAzVLI/AAAAAAAAShU/nmEn9mQ7eXY/s1600/3.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-HZX24GLxpRs/TfRy6NO4AZI/AAAAAAAAShY/qWLJksr8M_A/s1600/4.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-AJiH9Je_A4I/TfRzFDczsaI/AAAAAAAAShg/N-UC9C_NCs4/s1600/6.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-JzePz00W4E0/TfRzLQdoZ_I/AAAAAAAAShk/7-sQyEN4nW0/s1600/7.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése