2011. március 13., vasárnap

Szűzanya üzenete Dejtén előbb Martin által 2011. március 6-án.

Szűzanya üzenete Dejtén előbb Martin által 2011. március 6-án.
Martin imádkozott a Szűzanyával. Mindnyájunkat a családjainkat és a betegeket a Szűzanyának, mint a Segítség Királynőjének ajánlotta. Imádkozott a szívünkben lévő fájdalmakért, szenvedésekért. A Szűzanya imádkozott vele minden Krisztus hívőért, keresztényért és erőért számunkra, hogy bátran tanúságot tudjunk tenni Jézusról. Mindnyájunkat a szívébe zárt a Szűzanya és imádkozott azért, hogy ne legyünk kétszínűek. 

Adriana: A betegeket a Szűzanyának ajánlottuk. A Nagyböjtben imádkozzunk a szentatyáért és a Szűzanyának, mint a Segítség Királynőjének a szándékaira. Imádkozott a Szűzanya, hogy Jézus még inkább a szívünkben legyen, hogy még többet imádkozzunk és hogy merjünk tanúságot tenni Jézusról. Imádkozott a Szűzanya az erős hit kegyelméért. A problémáinkat és mindazt, ami a szívünkben van Adriana átadta a Szűzanyának.
Végül imádkozott engesztelésül mindazért, amivel megbántjuk Jézus szívét. 
A Szűzanya azt mondta, hogy sokszor szomorúak vagyunk, mert a múltba nézünk a bűneinkre vagy a jövőbe nézünk és félünk, mert azt sötétnek látjuk, de a jelenben kell élnünk. Mindig adjunk hálát Jézusnak azért, hogy Őt Égi Édesanyánkul adta. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése