2024. június 1., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

 

Én vagyok Isten Anyja, az Üdvösség Anyja, a Szeplőtelen Fogantatás.
2024. június 1-én, szombaton 13:00 órakor


Gyermekem, ma rendkívüli kegyelmekkel és védelemmel borítom be mindazokat, akik elmondják az új Keresztes Imahadjárati imámat.

Mindazok, akik naponta elmondják ezt az imát, erősebbek lesznek a hitben, és rendkívüli ellenálló képességgel fognak rendelkezni minden rosszal szemben.

Különleges kegyeket és védelenet adok mindenkinek ebben a Misszióban, különösen azoknak, akik ezt az imát minden nap elmondják.


Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja, A védelem anyja.

Keresztes ima 171. Édesanyánk oltalmazó imája.
Ó, Istennek szent Anyja, jöjj hozzám a szükség órájának ezen idejében.
Ajánld fel szándékaimat Fiadnak, Jézus Krisztusnak, amikor bánatomban fuldoklom.
Szabadíts meg a félelemtől és a sérelemtől, amikor Krisztus útján járok.
Védj meg minden lelket a testi és lelki elnyomástól az előttünk álló zűrzavaros időkben.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy eltűnjön a világban lévő sötétség, és hogy megszabaduljunk a gonosz által okozott veszélyektől, és azoktól, akik az emberiség elpusztítására irányuló álnok terveit hajtják végre.
Tölts el engem azzal az ajándékkal, hogy kérni tudjam Isten segítségét, amikor a kétségek eltöltik a lelkemet Isten azon ígéreteivel kapcsolatban, hogy kiszabadítja az emberiséget a gonosz markolatából.
Boríts be minket oltalmaddal és békéddel. Add meg nekünk azt a vigaszt és erőt, amelyre szükségünk van, hogy Jézust az útolsó leheletünkig szolgálni tudjuk.
Azért imádkozunk, hogy a mi szenvedésünk megkönnyebbülést hozzon a sötétségben lévő lelkek számára, hogy keresni tudják az üdvösséget, amelyet Isten megígért nekik Jézus Kereszthalála által. Ámen.
Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése