„Nem tudjátok, hogy Isten temploma vagytok, és hogy az Isten Lelke lakik bennetek?” (I Korinthus 3:16).

Testvérek, a Krisztus misztikus testéhez való tartozás tudatában állandó várakozásban tart bennünket, hogy bár titok, de az Atya Isten kinyilatkoztatta nekünk ezt a beolvadást. Ezért tartjuk magunkat állandó erőfeszítés előtt ezen az úton, hogy Krisztus felé hajoljunk, mert tudjuk, hogy az Ő gyermekei vagyunk, de minden erőnkkel arra kell törekednünk, hogy megőrizzük ezt az egységet Krisztussal, Édesanyánkkal és testvéreinkkel, hogy mindannyian a Szentlélek templomai legyünk.

Ez a nemzedék a Lélektől születve találja meg a szabadságot. Csak így lesznek képesek Isten akarata szerint cselekedni, aki az igazság által megvilágosítja elméjüket és szeretettel tölti el szívüket. Ennek a nemzedéknek fel kell ismernie a lényében lakozó Szentháromságot, és tiszteletben kell tartania a Szentlélek e templomát. LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA, 2011.10.30.

Isten gyermekeiként teljes kézzel kaptuk az ajándékokat és az erényeket, és ebben a pillanatban nagyon sok testvérünk elfelejti, hogy az isteni Mindenhatóság minden nap életet ad nekünk. Mivel a zűrzavarban, amelyben élünk, elfelejtődik az Istentől származó Szeretet, a Szeretet erénye fel fogja ébreszteni valamelyik lelkünket, még a legkritikusabb pillanatokban is, és ez az erény arra fog vezetni bennünket, hogy segítsünk testvérünknek azokban a pillanatokban, amikor a legnagyobb szükségben van.

Szeretteim, egy képességekkel rendelkező testtel ismeritek magatokat, anélkül, hogy felfedeznétek a lelket, anélkül, hogy a szellem elérésére vágynátok, korlátozva magatokat azáltal, hogy az elméből, a gondolatból és a szívből éltek, így nagyon is emberek vagytok, és nem nagyon spirituálisak. Teljesen meggyökereztek a világiakban, megakadályozva, hogy Isteni Fényem elárassza őket Szentlelkem Bölcsességével, így meggátolva az igaz tudást, hogy az ember nem élheti azt a legteljesebb mértékben, ha nem egyesíti magát a szellemmel, hogy a világiak ne szennyezzék be őt. Lelkem azt adja az embernek, amit az ember szabadon hajlandó befogadni. JÉZUS KRISZTUS URUNK, 2016.11.06.

Három ellenségünk van tehát, három szövetségesünk, akik ugyanabban a háborúban állnak ellenünk: az ördög, a világ és a test. Ők hárman harcolnak a Szentlélek ellen, és különösen mindannyiunk ellen. És mindegyik a maga módján harcol: ha egy démon nem tud legyőzni minket, akkor jön egy másik, ha két démon nem tud legyőzni minket, akkor egy másikért mennek, ha három démon nem tud legyőzni minket, akkor egy másikért mennek, és így tovább és így tovább. Ezért tudjuk, hogy a démonok kollektíven cselekszenek, nem egyedül cselekszenek, és csapdába ejtenek másokat, hogy cinkosokká tegyék őket, hogy az ember ellen cselekedjenek, ezért a Szentlélek kegyelmének mindannyiunkban fel kell ébrednie, hogy segítsen bennünket abban, hogy inkább Isten felé és kevésbé a világiak felé hajoljunk.

Ismét arra hívlak benneteket, hogy őrizzétek meg szilárd és rendíthetetlen hiteteket, amelyet a mindennapi Eucharisztia, a kitartó imádság és a Szentlélek folyamatos kérése táplál, hogy mindig segítségetekre legyen, hogy képesek legyetek megkülönböztetni az ördög folyamatos csapdáinak jövés-menését, amelyek ebben az időben Isten gyermekeit támadják. LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA, 2009.09.09.

A Szentlélek ígéreteinek fogadása

Ne érezzétek magatokat legyőzöttnek, emlékezzetek arra, hogy én veletek járok és vezetlek benneteket, mint a pusztában menetelő oszlop. Hallani fogjátok hangomat, Szentlelkem vezet és erősít benneteket. URUNK JÉZUS KRISZTUS, 2014.10.22.

A SZENT LÉLEK AZ Ő HITELESEKRE ELÖNTI AZT, AMIRE SZELLEMI ÉS TESTI SZÜKSÉGÜNK SZÜKSÉGES, hogy szembenézzenek azzal, amit meg fognak tapasztalni, ÉS MINDEN EMBERI LÉNYT TELJESEN FEL KÉSZÍTENI KELL, hogy MINDEN AJÁNDÉKÁVAL BEBEKÖTÖTTESSENEK (Jn. 14,26) SZENT SZŰZ MÁRIA 2023.03.06.

Gyermekeim, Szentlelkem lehelete száll rátok, hogy az életen való átkelés kevésbé legyen fájdalmas. JÉZUS KRISZTUS URUNK, 2014.06.08.

Imádság a Szentlélekhez
(A mi Urunk Jézus Krisztus adta, 2011.01.17.)

Legyetek igaz evangélisták, hűséges tükörképei magamnak a Szeretetemnek; ne legyetek homályos tükrök, ahol nem lakom. Kérjetek!


Szentlélek, az Atya és a Fiú szeretete,
jöjj, töltsd be ajándékoddal e teremtményedet.
Isteni ragyogás, Szent Tűz,
A tiszta testvériség kristályos forrása.
Keresztények élete, a gyámoltalanok botja,
Fény a sötétségben, melegség a hidegben,
Emeld fel szunnyadó lényemet, emeld hozzád lelkemet.

Jöjj, Szentlélek!
add meg nekem a Te Bölcsességedet, hogy egyenesen cselekedjek.
Adj nekem szent értelmet, hogy vonzzam testvéreimet,
Hogy ne érezzem magam felsőbbrendűnek embertársaimnál,
hanem legyek a legkisebb, hogy Te erővel támadhass fel.

Jöjj, vedd el elmémet és újítsd meg;
hadd legyek a Te hangod visszhangja.
és az isteni akaratban, ne a sajátomban tanácskozzam.
Adj erőt, hogy ne tántorodjak meg és ne álljak ellen, amikor Rád tekintek;
erőtől elragadtatva, hadd legyek hűséges apostol.

A Te tudásodnak, ó, Isteni Lélek, hadd legyek tükörképe,
Hadd keressem a Te dicsőségedet, űzd el tőlem a világiakat.
Hatolj be szívem legmélyebb bugyraiba.
és oltsd bele a Te jámborságodat.
Hogy ugyanazzal a Te szereteteddel szeressek.
Működtesd bennem az istenfélelem csodáját;
Adj nekem szomjúságot a lelkek iránt, hogy az Országért munkálkodhassak,
Dolgozni fogok az Országért.

Ó Szentlélek
áraszd belém az igaz szeretet ajándékát.
Köszönöm, Isteni Szentlélek, élj bennem teljes mértékben,
hogy szükségem tudatában teljes szabadsággal,
hívlak téged, hogy vedd birtokba az életemet.

Köszönöm neked, ó isteni jóság,
Szuverén Irgalmas, Szentséges Tűz.


Ámen.