Szlovákia Tisztelt Püspökei!

Az az ellentmondásos egyházi szervezet, amelyet Szlovák Püspöki Konferenciának neveznek, élén Bober érsekkel, döntéseivel manipulált benneteket, míglen a Fiducia supplicans elfogadásával a legsúlyosabb bűnbe nem sodort benneteket, mégpedig az Isten elleni nyílt lázadásba! Nyilvánosan tagadtátok meg Krisztus evangéliumát és fogadtátok el a szodomita antievangéliumot, amiért rátok, Isten Igéje értelmében, a legsúlyosabb büntetés, mégpedig anatéma – átok és a Krisztus egyházából való kizárás, hullott. Krisztus evangéliuma az örök üdvösség szükséges feltétele, másrészt pedig az elutasítása az örök elvettetés oka. Az a gaztett, amelyet elkövettetek, és amellyel saját magatokra és az egész szlovák nemzetre Isten átkát vontátok, éppen a ti szivárvány utatok, amely az egyház szándékosan leplezett, de a New Age sátáni antiegyházzá történő valóságos transzformációjában csúcsosodott ki. Ez továbbra is az ún. Szentatya vezetése alatt áll, aki nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak Kanadában a varázsló közreműködésével. A hívő katolikusok Szlovákiában az egyház ezen bűnös transzformációjáról nem is tudnak. Árulás történt és a mi Urunk, Jézus Krisztus és Isten Lelkének megtagadása és az antikrisztus lelkének befogadása. A hívőknek azonban ugyanazok a papjai, ugyanazok a szentmisék, a keresztelők, a szertartások, minden ugyanaz, tehát senki nem sejti, hogy mi történt.

Ti azonban tudjátok ezt! Az üdvözítő hit lényegébe mély, belső fertőzés került. Ezzel meg lettek változtatva az Isten adta erkölcsi normák is. A Fiducia supplicans szodomita antievangélium által, amihez ti püspökként a SZPK által nyíltan csatlakoztatok, végrehajtottátok a katolikus egyház öngyilkos transzformációját Szlovákiában is. Észrevétlenül, Bergoglio hamis pápával az élen, átvezettétek a katolikusokat a New Age sátáni antiegyházba. Ez az Isten elleni lázadás állapotában van, és kiiktatta a Tízparancsolat lényegét azzal, hogy a legsúlyosabb bűnök egyikét, ami a szodómia, már nem nevezi bűnnek. Sőt, nyíltan megáldja a homoszexuális aktusokat, ahogy arról n Müller bíboros kritikusan nyilatkozott. A Fiducia supplicans elfogadásával kiiktattátok magának a Credonak a lényegét is. Semmit nem változtat ezen az, hogy formálisan recitáljátok továbbra is a liturgiában. De hogyan tekinthetitek a liturgiátokat továbbra is érvényesnek, ha tagadjátok a legsúlyosabb bűnt, és ezzel gyakorlatilag Krisztus megváltó halálát is? Azzal, hogy a SZPK által elfogadtátok a Fiducia supplicans átkát, közvetve megtagadtátok a Tízparancsolatot és a Credot is, és ezzel kizártátok magatokat Krisztus egyházából. A ti új antiegyházatok az ő antievangéliumával, a Fiducia supplicanssal, aláveti magát a hamis pápának, aki semmi esetre sem volt és ma sem Krisztus földi helytartója. A rendes pápa védelmezi Krisztus evangéliumát, azonban a hamis pápa 2023.11.1-én Ad theologiam promovendam proprio mottójával kihirdette a paradigmák, az alapvető hitigazságok megváltoztatását. 2023.12.18-án új alapként hirdette meg a szodomita antievangéliumot Fiducia supplicans címmel. Ezzel megtörtént az egyház öngyilkos transzformációjának gaztette. Bergoglio szektája semmi esetre sem katolikus egyház, még ha ezzel fedezi is magát. A katolikus egyháznak katolikus tanítása van, de a Fiducia supplicans, amelyet ti a SZPK által elfogadtatok, gyökerestül ellentmond a katolikus tanításnak. Világos, hogy aki elfogadta a Fiducia supplicans antievangéliumot, nyilvánosan megtagadta Krisztust és az Ő evangéliumát, és Isten átka hullik rá a Szentírás szerint: : „De ha akár mi, akár egy mennyei angyal más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen-anatéma!(Gal 1,8-9)

Jelenleg gyakorlatilag ez által a rejtett transzformáció által immáron nem a mennybe, hanem a pokolba vezetitek a hívőket. Mindez az ún. Szentatya iránti ún. szent engedelmesség által történik. Csakhogy nem akarjátok beismerni, hogy az eretnek főpap, aki kiiktatta Isten törvényeit és Isten parancsolatait, és aki nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak, nem lehet rendes pápa. Úgy az Írás, mint a teljes katolikus Hagyomány rámutat arra, hogy az a pápa, aki herézisbe esett, saját magát zárta ki az egyházból és már nem pápa. Ti azonban ezt a valóságot bojkottáljátok, ti a papalatria herézisében kitartotok, és azt állítjátok, hogy nem akarjátok a szent egyház egységét szétszakítani. Csakhogy már nincs mit szétszakítani, a Krisztustól és az Ő evangéliumától való elszakadás 2023.12.18-án megtörtént, amikor Bergoglio kihirdette a Fiducia supplicanst. Ti a FS elfogadásával hasonlóan elszakadtatok Krisztustól, és ezzel a szlovákiai katolikus egyházat a New Age sátáni antiegyházzá transzformáltátok. Ti pásztorokként nem teljesítettétek kötelességeteket és nem tájékoztattátok a katolikusokat, hanem a Krisztus árulás útjára vittétek őket, amely az örök elvettetésre visz.

Az összes afrikai püspök, tőletek eltérően, egységesen elutasította a bűnös FS-t. Ti azonban nem akartátok meglátni a lengyel, magyar, fehérorosz, sőt még az ukrán püspökök jó példáját sem, akik a Fiducia supplicanst elutasították, mert az egyház lényegének önpusztításához vezet. A ti Szlovákiai Püspöki Konferenciátok elnöke, Bober, Bergoglio lakája, manipulált, és ti erre a szörnyű Krisztus árulásra és a katolikus egyház elárulására rábólintottatok.

A komprommitált Szlovák Püspöki Konferencia elnöke sosem tartott bűnbánatot még a kísérleti vakcinálás propagálásáért sem, amely miatt sokan súlyos egészségkárosodást szenvedtek vagy meghaltak. Szégyen és égbekiáltó bűn, hogy az ún. Szentatya látogatásakor a jelenlét feltétele volt a kísérleti vakcinával történő beoltás. Az egyházi tekintéllyel való durva visszaélésről volt szó, amelyért automatikusan latae sententiae büntetés hullott Bober érsekre, Zvolenský érsekre és a többi egyházi közreműködőre. Sőt, még Isten büntetése, anatéma is hullik rájuk, azaz átok és a Krisztus Titokzatos Testéből – az Egyházból való kizárás. A SZPK élén jelenleg Júdás apostol áll és dönt helyettetek, minnyájatok helyett.

Igazságosan ítéljük el most a kormányfő elleni merénylő súlyos gaztettét is!

Ki számolja ki, hogy hány élet kioltása terheli Bober főpap lelkiismeretét a végzetes kísérleti vakcinálás propagálása miatt? Bűnös hazugsága miatt sosem kért bocsánatot a szlovák néptől, és nem tartott bűnbánatot sem! Mindmáig az a vakcinációs lélek, akit a Júdás Bober beengedett, hatalmában tartja a kassai egyházmegyét. Még a súlyos beteg páciensek sem tudnak mindmáig kórházba jutni kovid teszt nélkül!

Tisztelt Püspökök, nyilvánosan emlékeztetünk benneteket Isten és az egész szlovák nemzet előtt Krisztus árulásotokra, úgy a covid botránnyal kapcsolatosan, mint jelenleg a FS elfogadásával kapcsolatosan, amely által elszakítottátok az egyházat Krisztustól és az Ő tanításától. Isten ítélőszéke elé idézünk benneteket égbekiáltó bűnötök miatt, ami a szlovákiai katolikus egyház átvezetése, azaz transzformációja a FS által a New Age sátáni antiegyházba. Az az átok, amely gaztettetek következménye, már tragikus következményeit termi. Azzal, hogy bűnbánatot tartotok-e vagy megmaradtok megátalkodottságotokban, döntötök a teljes szlovák nemzet sorsa felől. Ebben a kritikus pillanatban, amikor még Szlovákiának van esélye az erkölcsi és a fizikai megmenekülésre, Isten a bűnbánat radikális lépését várja tőletek.

A Fiducia supplicans átkának lelki következményei vannak, amely a mostani tragédiában is megmutatkozott, ami a kormányfő elleni merénylet volt. Ő világosan elutasította az erkölcstelen ideológiát, tőletek eltérően, akik ezt az ideológiát a FS által elfogadtátok. Ezzel utat nyitottatok a parttalan erkölcstelenségnek és a durva hazugság és a halál démonának.

Kérdezitek, hogy milyen bűnbánatot tartsatok?

Tisztelt Püspökök! Ebben a helyzetben, amikor egyesültetek a FS árulásával, nem elég csupán elutasítani azt. Isten azt akarja tőletek, hogy tegyétek meg a szlovákiai katolikus egyház megmentése érdekében a szükséges lépést. Ez a lépés pedig az, hogy nevezzétek az érvénytelen pápát érvénytelen pápának, és szakadjatok ki az iránta való alávetettségéből. Egyúttal nyújtsátok be a szlovák kormánynak és hozzátok nyilvánosságra, azt a kérelmeteket, hogy utasítsa ki a vatikáni nunciust Szlovákiából, mert a jelenléte már jelentőségét vesztette. A nuncius már nem a katolikus egyházat képviseli, hanem Bergoglio szektáját.

A lengyelek és a magyarok elutasították a FS-t. Ti azonban szolgáljatok nekik például abban, hogy a katolikus egyház megmentése, azaz az igaz tanítás és erkölcs megmentése érdekében kiszakadtok a hamis pápa jurisdikciója alól. Ha passzivitásban maradtok, a FS herézisében maradtok. Ezzel a szlovákiai egyházat Bergoglio antiegyházának átka alatt tartjátok. A passzivitásotok eredménye katasztrofális. Miért nem voltatok passzívak, hanem éppenhogy rendkívül aktívak voltatok, amikor a bűnös FS elfogadásáról volt szó?! Isten anatémája és az egyházi exkommunikáció latae sententiae mindmáig rajtatok marad a ti rendkívüli aktivitásotok miatt az árulásban és amiatt, hogy nem akartok árulásotok miatt bűnbánatot tartani. Az az átok, amelyet levontatok, pusztító következményekkel sújtja az egész szlovákiai egyházat!

Igaz bűnbánattal esélyetek van gyávaságotokat és árulásotokat helyrehozni, leszedni Szlovákiáról az átkot, és példát adni világszerte minden őszinte püspöknek, hogy a bűnbánat ezen lépésében kövessenek benneteket. Ilyen bűnbánatot vár el tőletek ma Isten. Isten ítélőszéke előtt erről számot kell adnotok. A bűnbánatotoktól függ az üdvösségetek vagy az örök elvettetésetek, de a szlovák nép megáldása vagy megátkozása is.

Krisztusban

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                     + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2024. 05. 20.

 

Letöltés: BKP: Szlovákia Püspökei, még időben tartsatok bűnbánatot! (2024. 05. 20.)