2024. január 21., vasárnap

A Szentlélek elhagyja a génmódosított emberi testet?

 Miért akarják a globalisták újra szerkeszteni a génjeinket az mRNA vakcinákkal? A válasz megtalálható a Szent Bibliában.
A Pfizer weboldalán olvashatjuk, hogy az mRNA technológia kiváló eszköz az emberi gének megváltoztatására. Képesek eltávolítani néhány részletet a DNS-ben kódolt információból, de képesek a laboratóriumokban létrehozott mesterséges szekvenciákat is beilleszteni, amelyek nem jellemzőek az emberi fajra.

Más szavakkal, újra akarják írni azt, amit Isten írt az emberi testben. Az emberi test a Szentlélek temploma. Mit mond Isten erről a kérdésről?
"A törvényemet beléjük teszem, és szívükbe írom" (Jeremiás 31:33).

"És új szívet adok néktek, és új lelket teszek bennetek; és eltávolítom a kőszívet testetekből, és hússzívet adok néktek". (Ezékiel 36:26)

"Mert ti egyértelműen Krisztus levele vagytok, a mi munkánk gyümölcse, amelyet nem tintával, hanem az élő Isten Lelkével jegyeztek fel; nem kőbe, hanem testből való szívekbe." (2Korinthus 3:3)

"A test pedig nem a test kívánságaiért van, hanem az Úrért, az Úr pedig a testért." (1Korinthus 6:13)

"Vagy nem vagytok-e tudatában annak, hogy a ti testetek háza a Szentléleknek, amely bennetek van, és amelyet Istentől kaptatok, és nem vagytok önmagatok tulajdonosai?" (2Korinthus 6:19)

"Ne oltsátok ki a Lélek világosságát" (1Thesszalonika 5:19).

Röviden: a testünk nem a saját tulajdonunk. A Szentlélek él a testünkben, és földi életünk során a helyes irányba vezet minket. Isten beleírta törvényeit testünk anyagába. Testünk az Úrért létezik.

Ha valaki hagyja, hogy a Sátán úgy megváltoztassa az ember földi testének kódját, hogy a Szentlélek többé ne fogadja el otthonának, az az ember elkárhozik, örök büntetést szenved a pokolban.

Miért engedi meg Isten, hogy a Sátán szolgái átdolgozzák azt a kódot, amelyet Isten írt az emberi testbe? Itt a válasz:

"Bölcsnek látszván, valójában bolondok voltak, és általuk az örökkévaló Isten dicsőségét megváltoztatták és az ember képére változtatták, aki nem örökkévaló, valamint a madarak és az állatok és a földön járó dolgok képére. Ezért Isten átadta őket szívük gonosz kívánságainak, szégyent munkáltatva testükben egymás között: Mert általuk az Istennek igaz szava hamisra változott, és a teremtett dolgot imádták és tisztelték, nem pedig azt, aki teremtette, akinek áldás legyen örökké. Így legyen." (Róma 1:23-25)

https://gloria.tv/post/NrwoddX7nAvd1ZZAB6Hak2HTe

Akinek nem világos minden egyes génmódosított oltás, orosz rulett vagy úgyis lehet mondani KOLLEKTÍV ÖNGYILKOSSÁG, s tudomásom szerint egyetlen magyar pap sincsen a Kárpát-medencében aki rájönne, hogy NE ÖLJ! NE PARÁZNÁLKODJÁL! NE LOPJ! valamint az első három parancsolat megszegése. Már akkor amikor szentbeszédben ki merték mondani a COVID azaz megbélyegzés, vagy OLTAKOZZÁL! azaz alkalmazz magadon ÖNKÉNTES KÉNYSZERÍTETT EUTANÁZIÁT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése