Az Egyesült Államok szentszéki nagykövetsége a homoszexuális ideológiát "ünnepli" a homlokzatán június hónapban kifüggesztett zászlóval - jelentette be a Twitteren (június 1).

"Az Egyesült Államok tiszteletben tartja az LMBTQI+ emberek méltóságát és egyenlőségét. Az LMBTQI+ jogok emberi jogok" - állította a nagykövetség. Felmerül a kérdés, hogy Ferenc pápa Vatikánjában maradt-e még tisztességes ember, aki tiltakozik e nyílt provokáció ellen.

Az a Biden-rezsim, amely állítólag tiszteletben tartja a "méltóságot és egyenlőséget" és az "emberi jogokat", ugyanaz, amelyik részt vesz a folyamatban lévő népirtásokban Szíriában, Jemenben, Palesztinában, Irakban, Afganisztánban, Libanonban és más országokban.

Jelenleg Patrick Connell a nagykövetség ügyvivője. Mielőtt a Vatikánba érkezett, részt vett az illegális amerikai tevékenységekben Északkelet-Szíriában, ahol a Biden-rezsim szíriai olajat lop és Irakba csempészi. Connell jogi doktorátust szerzett az Ágoston-rend által vezetett antikatolikus Villanova Egyetemen.

https://gloria.tv/post/KHxY9tiPbNBc4wRF86KpKC7nH