2021. május 27., csütörtök

Nürnberg 2021-es új tárgyalása Jorge Bergoglio ellen az emberiség elleni bűncselekmények miatt.

 

Dr. Reiner Fuellmich ügyvéd
, a Corona Nyomozó Bizottság vezetője

Re: Az új, 2021. évi nürnbergi tárgyalás
Jorge Bergoglio ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt.

A Bizánci Katolikus Patriarchátus ezennel panaszt nyújt be Jorge Bergoglio ellen, akit Ferenc néven ismernek, és aki a katolikus egyházon belül elfoglalja a pápaságot, emberiség elleni bűncselekmények miatt a Covid-19 botrány kapcsán.

Jorge Bergoglio:

1) hamis riasztást indított és hamis információk alapján elrendelte az egyházak bezárását szerte a világon, ezáltal manipulálva és mentálisan traumatizálva a katolikus hívők millióit. Hamis riasztása, amelyet az egyházak bezárása igazolt, mentálisan traumatizált még a világ közvéleményét is. A Covid-19 botrányban tett bűnrészességével Jorge Bergoglio csatlakozott az emberiség elleni szervezett bűnözéshez.

2) elrendelte a maszkok templomokban való viselését és a társadalmi távolság fenntartását, ezáltal tömeges pánikot és pszichózist okozva, mintha az emberek életét rendkívül komoly veszély fenyegetné. Valójában durva csalást és manipulációt követett el.

3) Visszaéltek a hivatali erkölcsi tekintéllyel a szuggesztív tömeges agitációért egy halálosan veszélyes és káros messenger RNS-vakcina mellett, amely:

a) módosítja az emberi genomot, ami az emberi faj kiirtásához vezet, és ez a Teremtő Isten és az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény;

b) tartalmaz egy szövetet, amelyet egy meg nem született gyermek elszakított, mielőtt meggyilkolták volna;

c) Hidrogélt tartalmaz szerves nanorészecskékkel, amely nemcsak károsítja az egészséget, hanem része az emberiség fokozatos aprítási folyamatának is;

d) a Római Klub napirendje szerint az emberiség 6 milliárd ember elleni népirtása.

Bergoglio ezért felelős Isten előtt nemcsak az emberiség tervezett népirtásáért, hanem azért is, hogy a lelkek alávetették magukat a fenevad sátáni rendszerének (Jel. 13–14).

Követeljük, hogy ezen kényszerítő okokból folytassuk jogi lépéseinket, és hogy a nemzetközi jog és a Nürnbergi Törvénykönyv értelmében Jorge Bergoglio-t állítsák bíróság elé az emberiség elleni bűnözőként.

A pert a Bizánci Katolikus Patriarchátus nyújtotta be 2021. május 19-én.

Jorge Bergoglio elleni tárgyalás emberiség elleni bűncselekmények miatt - gloria.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése