2019. szeptember 30., hétfő

Hamispróféta elkészíti a következő katolikus közösséget a hentesnek


Ferenc pápa kinevezett egy bizottság tagot a brazil, férfiakból és nőkből álló Evangélium Védelmezői csoportnak - írja a VaticanNews.va.

Ez pedig a nyugdíjazott, 82 éves Aparecida bíborosa, Raymundo Damasceno Assis lett. A segítői (akik majd dolgoznak helyette) a brazil, 59 éves segédpüspök, José Aparecido Gonçalves, aki kánonjogot tanult a római Opus Deiben, valamint a brazil születésű Marian Ambrosio apáca, aki a haldokló Isteni Gondviselés Német Apácák szuperior generálisa.

Az ehhez vezető lépés egy apostoli látogatás volt 2017-ben azzal az ürüggyel, hogy a Védelmezők panaszkodtak a "kormányzati stílusról" és a "hivatások formációjáról".

A közösséget az Apostoli Szentszék alapította 2001-ben, a gyökereit pedig a Hagyomány, család és tulajdon (TFP) mozgalomtól kapta.

Ferenc pápa szokása az, hogy elpusztítja az egészséges katolikus közösségeket, a liturgikusan és erkölcsileg dekadens hagyományos közösségeket pedig hagyja működni.

https://gloria.tv/article/krmyKJ7RBpRB2bJqYyKwSPu2U


Egy nappal, miután az Evangélium Védelmezőit vatikáni felügyelet alá helyezték, a Ferenc pápa párti oligarcha média ismert taktikába kezdett, elkezdte támadni őket.

A Ferenc pápa párti, 55 éves Franca Giansoldati az IlMessagero.it oldalon kezdte meg a támadást. 2019 december 8-án Giansoldati Ferenc pápa mellett állt, amikor "meglepetés látogatót" tett egy újsághoz, ami a római milliárdos, Francesco Caltagirone tulajdone.

Most pedig azt kiabálja, hogy "a pápa türelme elfogyott, középkori ruhák, ronda anomália, hatalommal való visszaélés, személyi kultusz és pszichológiai irányítás a tagok fölött" (mintha ez probléma lenne Ferenc pápa Vatikánjában).

Giansoldati azzal vádolja a Védelmezőket, hogy "a nagyon ortodox hívőket meg kell tisztítani a doktrínális eltérésektől" - ez pedig ellentmondás -, de ez "ellentétes Ferenc pápával".

Két dicsérete van: egy videóban állítólag "gyermekeken gyakorolják az ördögűzést" és a vád, miszerint (néhány) Védő szerint a "(szent és sérthetetlen) klímaváltozás az ördög gyümölcse".

Ezek a bizarr, alaptalan vádak nem elegek ahhoz, hogy 3000 Védelmezőt helyezzenek egyházi felügyelet alá.

Megjegyzésként Giansoldati azt mondja, hogy a bizottságnak "igen nagy" örökséget jelent a közösség.

https://gloria.tv/article/UcC2DjtLP2Xx1EUTgCQ2kZZJd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése