2019. június 25., kedd

Égi Édesanyánk üzenetei 2019. június 25-én Medjugorjéból

A Szentlélek megújítja a föld színét


Medjugorje, 2018. június 25. a jelenések 37. évfordulója

"Drága gyermekek! Ez az a nap, amelyet az Úr adott nekem, hogy hálát adjak mindnyájatokért, azokért, akik megtértek és elfogadták az üzeneteimet és elindultak a megtérés és a szentség útján. Örüljetek, gyermekeim, mert Isten irgalmas és mérhetetlen szeretettel szeret mindnyájatokat és idejövetelem által az üdvösség útja felé vezet benneteket. Mindnyájatokat szeretlek és nektek adom Fiamat, hogy Ő békét adjon nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

A Szűzanya múlt havi üzenetében arra buzdított bennünket, hogy elmélkedjünk arról, milyen rövid az életünk, és ezért az örök élet mellett már itt a földön kell döntenünk. Az idő, amelyet Isten ajándékozott nekünk olyan, mint egy edény, amelyet jósággal és jócselekedetekkel kell megtöltenünk.
Jelenéseinek harmincnyolcadik évfordulóján a Szűzanya köszönetet mond nekünk és arra bátorít bennünket, hogy folytassuk vele Jézushoz vezető utunkat. Ő hozzánk hasonlóan élt. A mennyei dicsőségből szól hozzánk, és azt szeretné, hogy majd egy napon mi is oda jussunk. Ő jól tudja, hogy minden eseménynél Istené az utolsó szó, akkor is, ha számunkra olykor úgy tűnt, hogy sok minden kicsúszott ellenőrzése alól. Isten és Isten ereje fog győzedelmeskedni és vele együtt mindazok, akik kitartanak és állhatatosak maradnak a hitben.
Mária, az Édesanya jól tudja, hogy csakis a Szentlélek tudja megújítani a szívet és a föld színét, mert Ő a Szentlélek jegyese. A Szentlélek ott van, ahol Mária. Ezt Gábor angyal szavaiból tudjuk: „A Szentlélek száll rád és a Magasságbeli ereje borít be árnyékával” (Lk 1, 35) és Jézus apostolokhoz intézett szavaiból, hogy maradjanak a városban a megígért Lélek eljöveteléig. Így imádságban várták az apostolok a Pünkösdöt Máriával együtt az Utolsó vacsora termében.
A tizenegy tanítvány pedig elment Galileába arra a hegyre, ahová Mennybemenetele előtt Jézus rendelte őket. Amikor meglátták őt leborultak, bár egyesek kételkedtek (Mt 28, 18). Feltehetjük a kérdést: hogyan lehet kételkedni azok után, amit Jézussal együtt átéltek? Tanúk voltak, szemtanúk, hisz Jézus oly sok csodáját, gyógyítását, a halálból való feltámasztását látták saját szemükkel. Tanúi voltak feltámadásának is. Hogyan lehetséges, hogy mégis kételkedtek?
A szívükben lévő kétség a Szentlélek eljövetelével szűnik meg, aki új emberré teszi őket. A Szentlélek erejével félelem nélkül hirdetik, hogy Jézus az egyetlen Üdvözítő. Az apostolok imádságban, Máriával, Jézus Édesanyával kapták meg a
Szentlelket. Mária együtt imádkozik az ősegyházzal és a mai Egyházzal is egészen a világ végéig. Mária az egyház Édesanyja. Az egyházat a Szentlélek formálta, a Szentlélek mesterműve. Mindaz, amivel Mária rendelkezik és ő maga is, a Szentlélek gyümölcse. Mária alázatos, rejtetten munkálkodik, ahogyan a Lélek is.
Mária a földön a Szentlélek édesanyai szeretetének jele. Ha Mária nem lenne, Isten fontos jellemvonása nem lenne látható és valóságos a számunkra. Semmi sincs Máriában, ami nem a Szentlélekre utalna. Mária a Szentlélek ajándékainak teljességével rendelkezik, kegyelemmel teljes. Minden, amije van, nem csak számára rendeltett, szeretné azt bőségesen ajándékozni mindenkinek.
Imádság
Ó, Isteni Lélek, szeretet és irgalom Lelke,
Ki a bizalom balzsamát öntöd szívemre,
Kegyelmed a jóban erősítse meg lelkem.
Győzhetetlen erőt adva néki – a kitartó hűséget.
Ó, Isteni Lélek, béke és öröm Lelke,
Ki megerősíted sóvárgó szívem,
És isteni szereteted élő forrásához vezeted,
Lelkem a küzdelmekben bátor, s rendíthetetlen így lesz.
Ó, Isteni Lélek, lelkemnek legdrágább Vendége,
Szeretném örökre megőrizni hűségem Irántad.
Az öröm napjaiban csakúgy, mint a szenvedésben,
Ó, Isten Lelke, mindig jelenlétedben élni – ez a legfőbb vágyam.
Ó, Isteni Lélek, ki átjárod egész lényemet,
És feltárod előttem Háromságos isteni életed,
Megismerteted velem Isteni Lényedet,
Így egyesülve Veled, elnyerem az örök életet.
(Fausztina nővér imája)
M. M
(fordította: Sarnyai Andrea)

Ivanka Ivanković Elez látnoknak 2019. június 25-én volt a szokásos éves jelenése. Az utolsó mindennapos jelenés alkalmával, 1985. május 7-én a Szűzanya Ivankára bízta a 10. titkot, és azt mondta, hogy élete végéig évente egyszer meg fog jelenni neki, mégpedig a jelenések évfordulóján. Így történt az idén is. A jelenés, amely 4 percig (18:37-18:41) tartott Ivanka családi házában volt, és csak Ivanka családja volt jelen. A jelenés után Ivanka a következőket mondta: a Szűzanya a következő üzenetet adta: „Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése