2015. szeptember 4., péntek

Beregovojéban csoda esett meg! És még mindig tart!

Lemberg-régió Beregovoje falujában csoda esett meg! Nem!-nem arról van szó, hogy olcsóbb lett valami!
kyai5bd
Szeptember elsején megjelent a népeknek Jézus és Szűz Mária. Ott vannak azóta is egy ház ablaküvegén. Pontosabban már a falu templomában, mert a helyi pópaság úgy döntött, hogy az egész jelenést rámástul be kell vinni a templomba megfigyelésre.
o9a6JYX
Szóval szeptember elsején egy helybéli férfiember meglátta az épülőfélben lévő ház egyik ablakában Jézus Krisztus és Szűz Mária alakját. A helyszínen készölt fotók és videofelvétel alapján-bármilyen alaposan is nézzük-a nevezett szenteket mi ugyan föl nem fedezzük, de hát az a jóember úgy látta, hogy ott azok vannak. Jól be lehetett a felfedező nyalva, de ennek már semmi jelentősége. Tekintettel arra, hogy a felfedezést követő alig fél órán belül a ház zarándokhellyé változott.
ngzgeDa
A falu apraja-nagyja ott lesi az ablakot, és a frissen érkezőknek-akik elsőre nem látnak a morcsos üvegen kívül semmit-elmagyarázzák, hogy márpedig ott van. És az érkezők is előbb-utóbb látják a formamagyarázatot követően.
Jöttek persze a hírre az egyházfiak is. Hozták a szükséges kellékekeiket. Több alkalommal is tömeges (!) fohász kerekedett az ablak előtt. Mígnem a település legfőbb egyházfia úgy rendelkezett,hogy a jelenést be kell vinni a templomba. Megőrzésre, megfigyelésre!
cBCcco5
Így aztán rámástul bevitték az üvegtáblát-rajta (!) a szent család gerincével-a templomba! Azóta senki emberfia azt nem láthatja. A pópa minden nap beszámol a híveknek a fejleményekről. Miszerint Jézus és Szűz Mária még mindig ott vannak az üvegen a templomban.
A hívek pedig roppantul elégedettek, és FÖLÖTTÉBB HÁLÁSAK! Buzgón imádkoznak, és buzgón adakoznak a templom javára!
Nem is tudjuk elképzelni, hogy minek kéne bekövetkeznie ahhoz, hogy a pópa bejelentse: eltűntek a szentek!

https://balrad.wordpress.com/2015/09/06/beregovojeban-csoda-esett-meg-es-meg-mindig-tart/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése