2014. november 28., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Egyházának a helyébe fog lépni; és az új misekönyv paragrafusai között, mely a régit fogja helyettesíteni, minden eretnekség ügyesen el lesz rejtve.
A sötétség hamis egyházát azért fogják megalkotni, hogy a nagy pokol után, a régi Egyház helyébe lépjen. Mindaz, ami Fiam Egyházában volt, új dolgokkal lesz felcserélve. De egy dolog sohasem fog megváltozni: Az alap, amelyre Fiam Egyháza épült, nem fog megmozdulni, mivel az szilárdan a földbe lett ültetve. Senki sem fogja, és nem is tudja azt megmozdítani, mert Isten azt nem engedi meg.
A sötétség hamis egyháza élettelen lesz. Nem fog gyümölcsöt teremni, mivel azt ingoványos talajra fogják építeni. Azok szájából pedig, akik annak szószékeiről fognak prédikálni, mindenféle eretnekség fog fakadni. Ez az egyház a gonoszság barlangjává fog válni, és mindaz, amit azok a hangok fognak hirdetni, amelyek nagyságukkal büszkélkednek, teljesen értelmetlen lesz.
Ezek lesznek azok a napok, amikor a nagyon megrémült, túlságosan fáradt és az igaz hit nélküli Keresztények közül sokan fognak imádkozni annak falain belül. Nem az én Fiamat fogják imádni, hanem az antikrisztust, mert ő lesz az, aki azon a trónon fog ülni, amelyet a falai között fel fognak állítani.
Az antikrisztus annak közelében fog uralkodni, ahol Fiam felépítette Egyházát, és sok ember azt fogja hinni, hogy az antikrisztus Fiamhoz tartozik, de ezt hinni a legnagyobb tévedés lenne a részükről. Azokat, akik ezzel az egyházzal szembe kifogást mernek emelni, vagy hibát találnak benne, nevetség tárgyává fogják tenni, Fiam árulói pedig eretnekséggel fogják őket megvádolni, holott ők maguk a legnagyobb eretnekek, akik valaha is beszivárogtak Isten Egyházába, attól a naptól, amikor az kezdetét vette.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Fiam papjaiból egy erős hadsereg maradhasson fenn, akik soha nem fognak engedni az előttük álló nyomásnak.


Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja



Az emberek azért veszítették el a szeretetet az életükben, mert már nem tisztelnek Engem


2014. november 27. csütörtök, 19:50
Drága szeretett leányom, az ember által eddig megtapasztalt szenvedések közül a legtöbb szenvedés az elkövetkezendő években a lelki szenvedés lesz.
A lelki szenvedést nemcsak azok a követőim fogják megtapasztalni, akik hűek maradnak Isten Igéjéhez, hanem minden ember, függetlenül attól, hogy miben hisznek. A Sátán és démonai – a legmagasabb rangtól a legalacsonyabb rangig – bebarangolják az egész világot és gyűlöletet terjesztenek Isten gyermekei között. A gyűlölet magával ragadta az emberiséget, és ez többféleképpen mutatkozik meg. Amikor a Sátán a gyűlölet burkába csalja az embert, akkor azt az által teszi, hogy féltékenységet kelt a sebezhető emberben, és az hamarosan gyűlöletté válik. A gyűlölet egyre csak terjed, és minden korosztályt érint.
Ha egyszer már a szeretet szelleme és az emberszeretet meggyengült az emberekben, ez azt jelenti, hogy az a szeretet, mely egykor közösségeket, nemzeteket és országokat egyesített, megtört. Az emberek azért veszítették el a szeretetet az életükben, mert már nem tisztelnek Engem. Engem, Jézus Krisztust, elfelejtettek. Annyira el vannak foglalva az evilági dolgokkal, hogy egy magányos létet teremtettek maguknak. Amikor a szeretet hiányzik az életetekből, akkor sokan közületek kiszáradnak és elhervadnak, mint egy éhező növény.
Isten a Szeretet, és amikor a szeretet jelen van a világban, akkor ott a szeretet és a béke egyre csak fokozódik. A szeretet ellentéte a gyűlölet, s az pedig az ördögtől van. Ha megengeditek, hogy gyűlölet töltse el a szíveteket, akkor az elmérgesedik bennetek, és a rákhoz hasonlóan növekszik, míg csak fel nem fal benneteket. A gyűlölet életeket tesz tönkre és szörnyű megosztottságot okoz. Megmérgezi a lelketeket. Nagy boldogtalanságot teremt azokban a lelkekben, akik engedik, hogy a gyűlölet diktálja minden cselekedetüket. A gyűlölet nagyon gyorsan terjed egyik emberről a másikra; és ha egyszer elkötelezitek magatokat egy olyan embernek, aki tele van gyűlölettel, akkor ez a gyűlölet a markában fog tartani benneteket, arra csábítván titeket, hogy meghallgassatok minden olyan érvet, mely megindokolja a gyűlöletet.
A Keresztényeknek, akik megengedik, hogy a gyűlölet megfertőzze őket, nem szabad engedniük annak, hogy az Én Szent Nevemet arra használják, hogy az bármiféle gyűlöletet keltsen egy másik emberi lénnyel szemben.
Kérnetek kell engem, hogy szabadítsam meg a lelketeket a gyűlölettől, mert ha megengeditek, hogy az hatalmába kerítse a lelketeket, akkor soha nem fogjátok meglátni az Arcomat.
A nektek adott időt használjátok arra, hogy egyre jobban megszeressetek Engem, mert ha Engem valóban szerettek, akkor, ez a szeretet viszonzásra kerül. Ezután már képtelenek lesztek részt venni olyan párbeszédben, ahol ott a gyűlölet.
Szeressetek Engem, és akkor könnyebb lesz másokat szeretnetek. Ha másokat gyűlöltök, nem ismertek Engem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése