2014. szeptember 8., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Az antikrisztus át fogja venni tisztségét, mivelhogy erre ő meghívást kap

2014. szeptember 7. vasárnap, 19:30
Drága gyermekeim, figyeljetek az idők jeleire, melyek akkor lesznek a legnyilvánvalóbbak számotokra, amikor az antikrisztus elfoglalja a helyét Fiam földi Egyházában.
Egy pillanatra se higgyétek, hogy az antikrisztus egyből nagy lépéseket fog tenni Fiam Egyházában, és hogy azt agresszíven, erőszakkal fogja átvenni. Magától a csalótól sugalmazva és vezetve fogja átvenni az antikrisztus a tisztségét, mivelhogy ő erre meghívást kap.
Hamarosan meg fogják ismertetni az Egyház misekönyveinek minden módosítását, és a megadott indok az lesz, hogy ezek a módosítások a modern világot tükrözik, ezért befogadó jellegűnek kell lennie, hogy megfeleljen más hitfelekezeteknek és vallásoknak. Ha egyszer Isten Igaz Szavát és Fiam, Jézus Krisztus Tanítását megváltoztatják, azok meddővé válnak, mert már nem fogják azt az Igazságot tükrözni, amelyet Fiam adott a világnak.
Az antikrisztus elsősorban politikai képességei miatt lesz népszerű. Aztán figyelmét a különböző vallások felé fogja fordítani, de legfőképpen a Kereszténységre fog összpontosítani. Krisztus az ő legnagyobb ellensége és gyűlöletének tárgya, és ezért végső célja, hogy elpusztítsa Fiam Egyházát. Az Egyházat különböző módszerekkel fogják szétrombolni, még mielőtt felkérnék őt, az antikrisztust a beavatkozásra. Ő azzal a tervszerűen hozott döntéssel fog beavatkozni, hogy egy új világvallást vezessenek be. Még mielőtt az antikrisztus elfoglalná a helyét Fiam földi Trónján, akkor fognak mindezek a változások megtörténni ott, ahol az Egyház már nyilvánosan felszólított minden vallást az egyesülésre. Ezután az út már meg lesz tisztítva a fenevad számára, hogy szabadon sétálhasson Fiam Egyházában, ahol egy tiszteletbeli helyet fognak adni neki. Végül azt fogják bejelenteni, hogy ő lesz az egy világrend vezetője, és egy Pazar koronázásra fog sor kerülni majd. Ezt az eseményt a világ minden táján lehet majd látni, amelyen részt vesznek majd politikusok, előkelő tisztviselők és hírességek, és amikor a koronát a fejére fogják helyezni, olyan lesz, mint amikor az utolsó szöget Fiam Testébe verték. Azon a napon meg fogják a Katolikus Egyházat szentségteleníteni, és sok püspök meg pap fog elmenekülni, mert akkorra már meg fogják érteni, hogy a próféciák a szemük előtt bontakoztak ki.
Attól a naptól kezdve, amikor Isten Székét az antikrisztusnak átadták, ő nagy fizikai jeleket fog véghezvinni, amelyek az ő szent mivoltáról fogják meggyőzni az embereket. Az antikrisztus – fogják mondani – stigmákat visel, és látni lehet majd, amint meggyógyítja a betegeket, még a halálos betegeket is. Nagy csodákat fognak neki tulajdonítani, és idővel sokakat meg fog győzni arról, hogy ő Jézus Krisztus, és az ő, erre a hamis egyház élére való emelése, a Második Eljövetel jele. És míg a Maradék Egyház magjának létrehozása a laikusoknak köszönhető – ami még megmaradt a Fiam által alapított Egyházból -, mégis a papok lesznek azok, akik azt továbbra is vezetni fogják. Az antikrisztus uralkodása alatt az Igaz Egyházat a Szentlélek fogja fenntartani, mely fölött sem ő, sem pedig Fiam ellenségei nem fognak győzedelmeskedni soha.
Az Igazság soha nem fog meghalni. Isten Igéje – bár azt megszentségtelenítik – soha nem fog meghalni. Az Egyház soha nem fog meghalni, még akkor sem, ha azt a vadonba dobják. Még a leggyengébb óráiban is életben fog maradni, és független attól, hogy mennyire támadják Fiam Egyházát, Isten soha nem fogja megengedni, hogy azt megsemmisítsék.
Az elkövetkezendő napokban, nem szabad engednetek soha azoknak a rátok gyakorolt befolyásoknak, hogy elfogadjátok az ilyen megtévesztést. Az antikrisztus el fog csábítani benneteket, akit Fiam Egyházának ellenségei támogatni fognak. Az Egyház hamis vezetői meg fogják majd őt ölelni, és jótékonysági munkálatait világszerte hirdetni fogják. Ő számos országban nagy kitűntetéseket fog kapni, és az emberek otthonaiban berámázott fényképek lesznek róla. Őt, az antikrisztust, sokkal jobban fogják imádni, mint Istent, de Isten Keze lesz az, mely a mélységbe fogja őt taszítani, azokkal együtt, akik ellopták Isten gyermekeinek a lelkét, amikor Fiam Egyházának megkísérelt megsemmisítésében részt vettek.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése