2014. április 25., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Közeledik annak az ideje, hogy a bűnt ne nyilvánítsák többé bűnnek

2014. április 24. csütörtök, 16:45
Drága szeretett leányom, most már közel van annak az ideje, amikor az Egyház úgy fog tekinteni az ember bűnére, mintha az jelentéktelen és ártalmatlan lenne az Én Szememben.
Az Én megítélésem szerint a bűn nem olyasvalami, ami gyengeség, vagy hiányosság lenne. A bűn e két jellemvonás miatt jön ugyan létre, de a Sátán létezése az oka annak, hogy a bűn megtörténik. Hamarosan Egyházam meg fogja nyugtatni követőimet, belevezetvén őket azon hazugság elfogadásába, hogy a bűn csupán egy metafora, amelyet csupán szimbólumként használnak Isten gyermekei számára, ösztönözvén őket arra, hogy megmaradjanak egy olyan úton, amely „Isten számára kedves”. A bűn miatt nem kell azt éreznetek, hogy elkülönültök a többiektől – fogják mondani. A bűn – fogják mondani – nem igazán számít, mert Isten mindent megbocsát. Igen, Én Mindent – Megbocsátó – Vagyok, és minden bűnt megbocsátok – kivéve az örök (a Szentlélek elleni) bűnt –, ha a bűnös bűnbánatot mutat és erőfeszítéseket tesz arra, hogy elhárítson és elkerüljön minden kísértést, hogy a bűn ne ismétlődjék meg. Ti addig nem kérhetitek Tőlem, hogy bocsássam meg bűneiteket, amíg ti abban éltek. A gyilkos, aki gyilkol, aki másokat megnyomorít és megöl, nem kérheti Tőlem, hogy bocsássak meg neki, miközben továbbra is gyilkol, és nem áll szándékában abbahagyni bűntetteit. Mi haszna van kérni Tőlem, hogy váltsalak meg benneteket bűneitektől, ha mindenekelőtt nem fogadjátok el, hogy vétkeztek.
A bűnt a gyengeség okozza, és Én megbocsátok annak a bűnösnek, aki őszinte bűnbánatot tart. Amikor a bűnös már nem hiszi, hogy ő valóban bűnt követ el, akkor ez beleivódik a lelkébe. Közeledik annak az ideje, hogy a bűnt ne nyilvánítsák többé bűnnek. Amikor ez az idő elérkezik, nagy megkönnyebbülés és ünneplés lesz, mert ami egykor bűnnek számított az Én Szememben, azt többé már nem fogják annak tekinteni.
A bűnre úgy fognak tekinteni, mint egy természetes dologra, amelyet mindnyájatoknak el kellene, hogy fogadjatok. Nektek nemcsak azt fogják mondani, hogy a bűnöst úgy kell szeretnetek, ahogyan Én szeretem őket. Nem, hanem még biztatni is fognak benneteket arra, hogy fogadjátok el: a bűn mint olyan, nem létezik. Mindez Istenségem végső elárulásához fog vezetni, amikor a világ addig fogja önmagát, tehetségeit, intelligenciáját bálványozni, amíg – Istennel, az Örök Atyával szemben dacolva – be nem jelenti a saját nagyságát.
Ó, hány embert fognak a megtévesztésbe, a kétségbeesésbe és a gonosz tettek elkövetésébe vezetni! Egyházamat arra fogják felhasználni, hogy az Én Szent Nevemben eretnekséget hirdessenek ki. Ezeket a félrevezetetteket fejre fogják állítani és ki fogják fordítani és nem Én leszek az, Jézus Krisztus, Aki ezeknek a változásoknak bármelyik részét is irányítanám. A Szentlélek nem fog működni az utálat fölött és nagy lesz a zűrzavar, a szomorúság és a tehetetlenség érzése azokban, akik hűségesek maradnak Egyházam Tanításaihoz. A hagyományos tanításokat többé már nem fogják megtűrni. Aztán, amikor mindaz, amit szentnek tartanak, összeomlik, az idő érett lesz arra, hogy a kárhozat embere elfoglalja a helyét Egyházamban.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése