2014. február 27., csütörtök

Terjeszkedik a szabadkőműves sátánizmus

Abodi Dóra ruházati kiegészítőire figyelt fel a tengerentúl filmcsillag világa. -írják különféle, magyarnak hazudott felforgatást képviselő portálok. Magát a rendezvényt egy szabadkőműves hagyományokon alapuló, 60 éve jelen lévő, bizonyos Jelmeztervező Céh jegyzi, akik tizenhatodik alkalommal tartották meg pokolra való szeánszukat. A Céh egyébként 800 tagot számlál és a legbefolyásosabb emberek töltik fel sorait. Természetesen dúsgazdag emberekről van szó.  
Abodi Dóra kiegészítőivel ellentmondást nem tűrően kifejezte a szabadkőművesség felé lojalitását, hiszen a képen látható táska motívumai egyértelműen a Koponyák és Csontok (Skulls & Bones) nevű, szélsőségesen cionista érdekekért síkra szálló, szabadkőműves társaság motívumaival egyeznek meg. Ennek a páholynak a tagjai többek között az idősebb és ifjabb Bush is, korábbi USA elnökök. Az sem véletlen, hogy a pentagram (boszorkányok, sátánisták kedvelt jelképe) a bal kéz csuklójára került. Így jeleníti meg az elfajzott és kiátkozott templomosok bálványát, Baphometet. Ő vezeti az eltévelyedettek seregét a balkezi ösvényen.
Hídfő.net | Terjeszkedik a szabadkőműves sátánizmus
A kifutókon megjelent "hölgyek" mindegyike részt kell vegyen azokon a biszexuális orgiákon is, amik az ilyen parádékat követik, vagy nincs munka, nincs csillogás. Minden odaadnak a karrierért, pénzért vagy csak a pillanatnyi rivaldafényért. Kihasználja őket egy kiváltságos klikk, akik mesterük, a sátán hatalmát igyekeznek kiteljesíteni az egész földgolyón.  
Abodi Dóra is felkentje a pokoli szövetségnek. Annak, akik tönkreteszik a világot, a jövő nemzedékeit megrontják. Beléjük ültetik azt a rontást, ami lealjasítja és végül elpusztítja az igaz értékrendet. Mert ezek a jelképek bizony nagyon veszélyesek, olyan energiákat közvetítenek, ami a pokol fejedelmének a mozgatója. Ezért kell elzárkóznunk az epidémiát terjesztő média elől, ezért kell ellenhatást kifejtenünk és felhívni a figyelmet az ilyen lélekmérgezőkre. Védjük utódainkat tőlük és imádkozzunk, hogy az égi tűz felfalja a sötétség szülötteit.
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése