2014. február 8., szombat

Buzifilmmel megyünk a Berlináléra (Csakhogy tudjátok 1963-ig bűn volt a homokosság)

A február elején megrendezendő Berlinálé filmfesztiválra a "magyarok" buzeráns filmmel neveznek. A Viharsarok című, egyértelműen felforgató szándékkal készült "alkotást" őrült média-fanfár vezeti fel. Nézzük csak röviden, miért? A film történetét felesleges részletezni, elég csak annyi, hogy a homoszexuális propagandán kívül egyéb üzenete nincsen. Elferdülések és degeneratív hajlamok piedesztálra emelése, röviden a sátáni betegesség tömjénezése. Hitvány és alávaló provokáció a család, az életet jelentő természetesség, az emberi faj ellen. Császi Ádám rendezte ezt a förtelmes gyűlöletet, persze nekünk, magyaroknak szánja, lenyomni a torkunkon azt, ami nem Istentől való. A tolerancia álságos hazug ritmusaira tagadjuk meg az életet és fogadjuk el az abnormalitást, ünnepeljük a sátán teremtményeit? Nem fogjuk.
Hídfő.net | Buzifilmmel megyünk a BerlináléraNyilván keresve se lehetett volna jobb témát találni, mint a buzi focisták megható története
Ez a züllött és groteszk perverzió nincsen ránk hatással. Egyedül azért írunk erről a kábítószer mámorban fogant, filmművészetnek csúfolt támadásról, hogy olvasónk segítségével felhívhassuk a figyelmet a veszélyre. Minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy gyermekeinket megóvjuk az ilyen pederaszta senkiházi népségtől. Kerülniük kell a bűn tanyáit, mint amilyenek a mozik példának okáért, hiszen ez a leghatékonyabb fegyver ellenünk az életellenes merénylők kezében. A Viharsarok című filmnél maradva, könnyen tetten érhető a merénylők szándéka, gyűlölnek bennünket. Fellázadtak a természet törvényei ellen, a rend ellen és ömlik belőlük az a pestishez hasonlatos, fertőző kór, ami ha nem védekezünk, vesztünket fogja okozni. Az ilyen tevékenységért, mint Császié, normális esetben hosszú évek járnának az egészséges levegőjéről elhíresült Vorkután.
Melegségével ott tudna legtöbbet tenni az emberiségért.
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése