2014. február 26., szerda

A nyugati zsidók támadása az Ortodox Egyház ellen megkezdődött

Jelena Iszinbajeva kétszeres olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok orosz rúdugró. Röviden ennyit az eddig elért sporteredményeiről. Méltán lehet rá büszke egy ország (és az is).
Hídfő.net | A nyugati zsidók célzott támadása az Ortodox Egyház ellen megkezdődöttJelena Iszinbajeva
Boy George a homokos zsidó szubkultúra ismert terjesztője az atlanti államokban. "Karrierjét" pedofil és egyéb deviáns szexuális megnyilvánulások és tevékenységek kísérték végig, valamint masszív kábítószerezés. Ha nem támogatják bizonyos körök "Gyurit" a homoszexualitás terjesztésében, már 20 évvel ezelőtt egy csatornában végezte volna a nagy tehetségével. Eddig elért "eredményei" alapján Boy George úgy érezte, hogy komoly érdeklődésre számottevő nyilatkozatot tesz,  Jelena Iszinbajevát megalázva, amivel sejtései szerint talán ismét átlépheti a média érdeklődésének ingerküszöbét, ahonnan már jó ideje kikerült vállalhatatlansága miatt. Ha szó szerint akarjuk idézni: "Iszinbajeva egy hülye kis ribanc".
Hídfő.net | A nyugati zsidók célzott támadása az Ortodox Egyház ellen megkezdődöttBoy George. Nemcsoda, hogy ilyen "példaképekkel" a nyugati országok gyermekvállalási hajlandósága a legalacsonyabb a világon.
Jelena Iszinbajeva szerintünk viszont minden sportoló és közéleti személyiség számára pozitív példával járt elő, amikor felszólított minden Oroszországba érkező sportolót az ország törvényeinek betartására, különös figyelemmel a fiatalok körében a homoszexualitás propagálását tiltó Duma határozatra. Ezt hozzánk hasonlóan gondolta az Ortodox Egyház is, amikor nyilatkozatot adtak ki, felszólítva a cionatlanti médiákat Jelenával kapcsolatos nyomásgyakorlás megszüntetésére. Érdekes módon egy nagy múltú egyház szava áll szemben egy buziéval ismét, aki mögött kilóg a pata meg a kampós orr. Csak nem egy célzott egyházellenes támadásról beszélhetünk már megint?
http://www.hidfo.net/2014/02/26/nyugati-zsidok-tamadasa-az-ortodox-egyhaz-ellen-megkezdodott

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése