2013. december 23., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: A Lelkiismeret Megvilágításának csodája által, Ő, az én Fiam, örömet, szeretetet és reményt fog hozni a világnak


2013. december 22. vasárnap, 15:19
Gyermekem, kérlek, tedd ismertté, hogy az Én drága Fiam Irgalmasságának Nagyszabású Beavatkozására készül. Ennek eredményeként a világ meg fog újulni, és sokan örülni fognak, hogy az Isten Létezését érintő kétségek után, új szabadságukra találtak.
Mennyire magányosak azok, akik nem ismerik Fiamat. Amikor a Fiam Mennybemenetele előtt ott állt a hegyen, tanítványai össze voltak zavarodva és féltek, hogy az elválás miatt nélkülözniük kell Jelenlétét. Sokan pánikba estek és könyörögtek Fiamhoz, hogy ne hagyja el őket. Ő megvigasztalta őket, türelmesen elmagyarázván nekik, hogy ez az elválás csak ideiglenes, és hogy segítséget fog küldeni nekik. A segítség, amelyre utalt a Szentlélek Ajándéka volt. Aztán így szólt hozzájuk: „Ne féljetek, mert Annak segítségével, Akit Én nektek küldeni fogok, nem lesztek egyedül. Én mindig veletek leszek a Szentlélek Alakjában.”
Mert jóllehet Ő mindenkinek elmondta, hogy egy napon vissza fog jönni, de ők nem igazán értették, hogy mire gondol. Egyesek azt gondolták, hogy hetekbe fog telni, amíg Ő ismertté teszi majd magát. De ne feledjétek: Isten Ideje szerint, egy (bizonyos) nap bármikor bekövetkezhet. Most, ez a nap egyre csak közeledik, és minden megjövendölt prófécia, mely a végidőkre vonatkozik, bekövetkezik. Ne legyen félelem a szívetekben, drága gyermekek, mert az örvendezés ideje szinte már elérkezett hozzátok. Nem lesz több könny, sem szomorúság, mert Fiam Nagy Napja hirtelen fog felvirradni, és Ő Szentséges Karjaiba fogja gyűjteni övéit.
Imádkozzatok Isten nagy Áldásaiért és nagy Irgalmáért, melyeket Fiam nagy bőségben tartogat Isten minden gyermeke számára. Ez magába foglalja a jókat, a rosszakat és a közömbösöket egyaránt.
A Lelkiismeret Megvilágításának csodája által, Ő, az én Fiam, örömet, szeretetet és reményt fog hozni a világnak.
Legyetek hálásak ezért a nagy Irgalmasságért. Fiam irántatok való szeretete nem fog meghalni soha, sem pedig elhalványulni, és azt meg sem fogja vonni tőletek soha, mert ti Hozzá tartoztok. Ti az Övéi vagytok. Ti Isten gyermekei vagytok. Ti nem a Sátánhoz tartoztok.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az emberiség Fiam Irgalmas Kezét válassza a csalás és a gonosz szorongatás helyet, melyet a gonosz gyakorol a gyengék fölött.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja



Hamarosan Mennyei Dicsőségem teljességében fogtok látni Engem, és akkor végre meg fogjátok érteni Istenségem Misztériumát

2013. december 22. vasárnap, 15:56
Drága szeretett leányom, hamarosan mennyire fel fog a világ figyelni és elismerni Jelenlétemet. Jelenlétem érezhető lesz majd minden nemzetben, országban és otthonban, és senki sem fogja tudni tagadni Jelenlétemet, de néhányan nem fognak akarni tanúságot tenni Beavatkozásomról. Nektek, mindnyájatoknak el kell fogadnotok, hogy amikor a Nagyfigyelmeztetés megtörténik, az egy Nagy Mennyei Jel. Ez fogja bizonyítani Isten minden gyermeke iránti Szeretetét.
Azon a Napon a ti magányos Istentől való elszakadásotok véget ér. Azok, akik védelmet szeretnének, amire vágynak, tudniuk kell a következőt: Én le fogom törölni könnyeiteket. Megbocsátom bűneiteket. Mindnyájatokat meg foglak áldani, beleértve azokat is, akik hátat fordítanak Nekem, abban a reményben, hogy futva fognak vissza jönni majd Hozzám, hogy megmentsem őket.
A világ az Enyém. Isten gyermekei össze lesznek gyűjtve és mindazok, akiknek a neve be van írva az Élet Könyvébe, Karjaimba lesznek ragadva. Imádkozzatok, hogy azok, akiknek kétségeik vannak, megszabaduljanak azoktól; hogy akik szörnyű sötétségben vannak, Irgalmat kérjenek Tőlem, és akik tagadnak Engem, végül elismerjenek.
Nektek sohasem szabad megengednetek, hogy Szent Szavam ócsárlói eltávolítsanak benneteket Tőlem, szeretett Jézusotoktól.
Hamarosan Mennyei Dicsőségem teljességében fogtok látni Engem, és akkor végre meg fogjátok érteni Istenségem Misztériumát.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése