2013. december 6., péntek

A "dubajozás" néven elhíresült luxusprostik utaztatása jelentősen átalakult és irányt is váltott Keleti Gyöngyi szerint

"Jóval alacsonyabbak lettek az árak, már régen nincs az, mint pár éve, hogy százezret kapott egy nagyon szép lány, és ezer eurót egy híres luxusprostituált. Évről évre drasztikusan nő a prostituáltként dolgozó magyar lányok száma, egyre több a csinos, szinte még hamvas egyetemista, így az árak sokkal lejjebb mentek. A lányok ma már egy egész éjszakáért kapnak ötvenezret, és ezért a pénzért többször is együtt kell lenniük a kuncsafttal. A híres nők ennél valamivel többet kapnak, illetve plusznak számít még a kokain. Pár éve a kábítószer nem volt olyan szerves része a szexnek, mint mostanában. Az egyik modell például csak úgy hajlandó megegyezni a kuncsafttal, ha az ötvenezer forintban nemcsak szex, de néhány "szívás" is van... A dubajozás nem kínál már olyan lehetőségeket, mint egykor, ezért a luxusprostituáltak és a testükből élő celeblányok inkább kimennek Amerikába: Las Vegasba és Miamiba. Két hónapra kérnek turistavízumot, megveszik a repülőjegyet oda és vissza is, de a visszaút időpontját nyitva hagyják. Foglalnak egy éjszakára szállást, hogy belépéskor tudják igazolni, hova mennek, de kint már várja őket a közvetítő a lebeszélt "munkákkal". Szállodákba járnak ügyfelekhez. Egy jól szituált, magyar férfi szervező az, aki az amerikai dolgokat intézi" - vallott a BEST-ben Keleti Györgyi a színfalak mögött zajló történésekről.
A BEST magazin legfrissebb számában további megdöbbentő titkok derülnek ki a celeblányok másik életéről. Szalai Vivien legújabb könyve, A leghíresebb magyar madame kíméletlenül lerántja a leplet erről a kívül csillogó, belül cseppet sem rózsaszín világról. A Story magazin e heti számából pedig az is kiderül, hogyan lesz egy dúsgazdag, nagy hatalmú miniszter lányából közönséges lányfuttató...

http://www.storyonline.hu/hirek/keleti_gyorgyi_megvehetok_magyar/44940/#a3


Férfiprostik miatt került bajba a coccolinós libsi “magyar” New Yorkban

A coccolinós fiúként ismertté vált Berki Viktor a kokainvád miatt megúszta a felelősségrevonást, de párjára börtön vár férfiprostik futtatásáért, és neki is költözni kell – írja a Blikk.
Viktor (balra) és Gábor 2009-én kelt egybe, majd Amerikába költöztek: mindkettejüknek meggyűlt a baja a törvénnyel A 29 éves magyar fiatalembert hónapokig tartó huzavona után engedték szabadon, bár a coccolinós flakon legújabb laboratóriumi eredményei szerint valóban kokaint tartalmazott. Az Egyesült Államokban azonban nem citálható bíróság elé ugyanabban az ügyben valaki, ha már egyszer felmentették.
A Blikk cikkéből kiderül, hogy Viktor most azonban házastársa, Gábor miatt aggódhat, akire a rendőrök lecsaptak lakásukban. Szerintük ugyanis Gábor üzletének fő profilja meleg prostituáltak futtatása volt. A hatóság így újra a lakásukba rontott, és minden mozdítható dolgot elvitt onnan. Viktornak is távoznia kellett a lakásból, ő most barátoknál lakik.
Gábor börtönbe kerülését Rónai Péter jogász is megerősítette.-tudhattuk meg .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése