2013. november 18., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Jövök, hogy megújítsam a Földet, hogy megszabadítsam az embert nyomorúságától, szomorúságától és bűnétől

2013. november 17. vasárnap, 14:00
Drága szeretett leányom, azért akarom, hogy a világ lásson Engem, szeretett Megváltóját, az Emberfiát, Dicsőségem teljességében, hogy vonzódjanak az Én Isteni Irgalmasságomhoz.
Azt akarom, hogy mindenki lásson Engem, de különösen azok, akik nem hisznek Istenben, és hogy ők fussanak elsőként Hozzám. Elsősorban értük aggódom, és a következőket mondom nekik: Ti nem ismertek Engem, nem láttok Engem. Ti nem akartok hinni Bennem, de Én szeretlek titeket. Azt akarom, hogy részesei legyetek Királyságomnak, hogy rátok áraszthassam Új Paradicsomom, Új Világom és Új Kezdetem minden Ajándékát. Azt akarom, hogy családotok, rokonaitok és barátaitok egyek legyenek Velem és az egész emberiséggel.
Nektek várnotok kell a nagy eseményig, addig a napig, amikor a világ Sugaraimtól megvilágosodik, és tizenöt percre elcsendesedik. Amikor ezt látjátok, és mindennek szemtanúi vagytok, nem szabad félnetek, hanem akkor tudnotok kell, hogy Szeretetem Isteni eredetű, és hogy attól a naptól kezdve a világ a felismerhetetlenségig meg fog változni.
Ne próbáljatok majd elfutni Előlem, mert Én jó hírrel jövök. Jövök, hogy megújítsam a Földet, hogy megszabadítsam az embert nyomorúságától, szomorúságától és bűnétől. Jövök, hogy elpusztítsak minden gonoszságot a világban, azáltal, hogy Létezésem bizonyítékát adom mindenki számára. Miután ez számotokra megadatott, meg kell engednetek Nekem, hogy felkészítselek benneteket a megígért Örök Életre. Az Örök Élet egy olyan élet, ahol testben és lélekben Velem fogtok élni, örökké. Ki foglak szedni benneteket nyomorúságotokból, és meg fogom szüntetni fájdalmatokat, amelyet a Sátán létezése miatt kellett elviselnetek, ő pedig örökre száműzetik.
Ne utasítsatok el Engem, mert Én nem akarlak elveszíteni benneteket. Én vagyok a ti Üdvösségetek. Én Vagyok az Igazság. Én Vagyok a ti szeretett Jézus Krisztusotok, és Én végre hamarosan megismertetem Magam a világgal, különösen azokkal, akik nem hisznek Bennem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése