2013. október 26., szombat

Az Egyesült Államok ifjúsági oktatásának irányvonala

Épeszű ember erre már csak annyit tud mondani, döbbenetes. Az Egyesült Államokban ifjúsági táborokat hoznak létre, ahol kötelező jelleggel kell majd a fiataloknak részt venni. Ezekben a táborokban a fiúkat lány ruhába öltöztetik, sminkelik, és divatbemutatókat tartanak. A lányokat kifejezetten fiús dolgokra nevelik, olyan jellegű munkákat adnak nekik. A táborok célja, hogy "előneveljék" az ifjúságot arra, hogy könnyen elfogadja (vagy maga is azzá váljon) a perverziókat, a fajtalankodókat. A táborok már tesztelés alatt állnak, az alábbi képek ott készültek.
Arra leszünk kíváncsiak, mit fognak ehhez szólni a buzulást ellenző családok szülői? Mennek végül a börtönökbe? Vagy agyonlövik a háza előtt, miközben a gyermekét akarja védeni? Talán éppen ezért készítették a rendőrök számára azokat a lőlapokat, amelyeken gyermekeiket óvó anyákra kell lőni?
Az Egyesült Államok kutató gárdát tart fent csak azért, hogy a birodalmak összeomlását tanulmányozza, és megfejtse, hogy kerülheti el az USA a vég beteljesedését. Nos a kérdés nagyon egyszerű, ehhez nem kellene kutatócsoportot foglalkoztatni horrorisztikus pénzekért. A birodalmak alapja az erkölcs. Valamennyi birodalom addig volt képes fennmaradni, amíg képviselni tudta azt a szellemiséget, erkölcsiséget, amely létrehozta. Alapvetően a birodalmak esetében mindenki a Római Birodalmat veszi alapul, mint legismertebbet, pedig jócskán vannak és voltak még birodalmak a világban. Azzal is tisztában kell lenni, hogy egy ország területi nagysága okán nem feltétlenül birodalom. A birodalom a birodalmi szellemiség, és a magas fokú erkölcsiség eredménye.
Amikor a rómaiak 70-ben felszámolták az örök problémákat jelentő Judeát és lerombolták Jeruzsálemet, megtörtént a jézusi jóslat, a zsidókat szétszórták a világban. Mint olyan lények, akik állandóan csak a pénz környékén érzik jól magukat, nagy számban Róma felé vették az irányt. Nem kellett eltelnie száz évnek, és a Római Bbirodalom, amely Jézus idejében még erős, erkölcsös birodalom volt (az akkori szinten meg főleg), elindult a totális erkölcsi züllés útján. Volt-e valami köze a zsidók Rómába özönlésének az erkölcsi lealjasodáshoz? Nem kell hozzá időgéppel rendelkeznünk, hogy lássuk a mai példán a történéseket. Bármely világrészen, ahol megjelenik a zsidó szellemiség, ott megjelenik a pedofília, elfajzás (művészetekben, politikában, divatban, és mindenben, ahová beférkőzni képesek). Minden a bosszú, és a túlfűtött nemiség körül kezd keringeni. Pontosan erre a sorsa jutott Róma is. Az arénák padlóján elfolyó keresztény véren (a zsidó vérbosszú Jeruzsálem megjósolt pusztulása miatt, a  keresztények ellen, akik a hiedelmekkel szemben egyáltalán nem voltak zsidók, sőt!) át a legelfajzottabb orgiákig. Ebbe pusztult bele Róma. És ebbe fog belepusztulni az Egyesült Államok is. Mert az ördögi kör erre kényszeríti. Ha nem lehet elfajzani, nem élheti ki a belső ingereit, és erkölcsös lesz a nép, ott egyszerűen nincs maradásuk. Mennek máshová. Mostanában persze jobbára inkább a bankjaikon keresztül a "lator államokat" igyekeznek kivégezni.
Ez a lépés, melyet most az Államok készül meglépni a gyerek buzitáborokkal, egy jelentős lépés lesz a zsidó elfajzás útján, ezzel együtt az összeomlás útján is.
Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése