2013. augusztus 30., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Nektek imádkoznotok kell a lelkükért, mert eladták azt

2013. augusztus 29. csütörtök, 23:53
Drága szeretett leányom, azoknak közületek, akik szorgalmasan imádkozzák Keresztes Imahadjáratom Imáit, tudniuk kell, hogy Én megszabadítom a világot a gonosz csapdájától.
Az őskígyó elesik és botladozik sok erőt veszítve, amikor ti arra törekedtek, hogy a Keresztes Imahadjáratom Imáit naponta elmondjátok. És bár a nagy megpróbáltatások ideje folytatódik, imáitok sok kudarcot fognak okozni azon tervekben, melyeket a Szabadkőműves erők hoztak létre a világban, és melyeknek az a célja, hogy pusztítást okozzanak annak érdekében, hogy ellenőrizzék a gyengéket és a sebezhetőket. A Keresztes Imahadjárat egyetlen imája is elég Nekem, melyet szívből mondanak el, hogy tönkretegyem az arrogáns politikai vezetők hatalmát, akiknek nincs lelkiismeretük.
Az egoizmus egy átok és egy teher az emberiség azon képességében, hogy harmóniában és békében tudjon élni. A személyes érvényesülés vágyától való megszállottság nem hoz mást, mint megosztottságot, mivel az ember arra törekszik, hogy uralja azokat, akikre érzése szerint szüksége van, hogy nagy nyereségre tegyen szert.
Ti, akik vakon követitek a hatalmi pozíciókban lévők utasításait, akik olyan cselekedetek elkövetésébe vezetnek benneteket, melyekről tudjátok, hogy iszonyatosak Isten Szemében, éppolyan vétkesnek találtattok, mint azok, akik arra csábítanak benneteket, hogy végrehajtsátok az ilyen gonoszságot. Annak a férfinak és nőnek, akinek a mások fölötti hatalma a romlott és egyéb jellegű eszközök miatt jött létre, nagyon sokat kell tennie azért, ha Dicsőséges Királyságomat élvezni szeretné.
Én el fogom buktatni az egoistákat és a büszkéket közületek. A földre vetlek majd benneteket, amíg olyan alázatosak nem lesztek, mint azok, akiket tapostok.
Ki fogom vágni azon megkeményedett és makacs lelkek szívét, akik semmit sem törődnek mások szükségleteivel, csak a saját magukéval. Meg lesznek tanítva arra, hogy amennyiben nem képesek szeretni, akkor a szeretetet ők sem kaphatják meg. A szeretet helyett ők a bálványozást keresik. Ezek a szegény lelkek, akik előttetek a világban minden módon kiemelkedtek, a Sátán áldozatai. Ahelyett, hogy megtapsolnátok nagyképűségüket és elfogadnátok azon kielégíthetetlen igényeiket, hogy nyilvánosan rajongjanak értük, imádkoznotok kell a lelkükért, mert sokan eladták azt.
Sok lélek, aki mások fölötti befolyásos pozícióban van, beleértve a politikát, a zene világát, a médiát, a szórakoztató ipart és a magas pénzügyi beosztásban lévőket, birtokolják a szíveteket, mivel saját maguk és szükségleteik rabszolgáivá váltak, melyek csak a saját szenvedélyeiket és vágyaikat szolgálják. Ők megfertőzik az ártatlanokat, akik követik őket és utánozzák azt az életmódjukat, mely elkülönült Istentől.
Én, Jézus, elítélem a hamis bálványok világát, melyet azok hoztak létre, akik nem akarnak mást, mint hatalmat, vagyont és azt a képességet, hogy befolyásoljanak másokat.
Az ateizmus elterjedését az ember – saját képességéből fakadóan – büszkesége okozta. Ez pedig abból a meggyőződésből fakad, hogy a halandó embernek az emberi intelligencia Ajándékának köszönhetően, minden válasza megvan a földi életetek valódi értelmére.
A fiatal lelkek elvesztek számomra, mert ők hamis bálványokat imádnak a földi javak, a divat, a zene és a szórakoztató világ formájában. Nem azt jelenti, hogy nekik nem szabad élvezni az életet – mert ez boldoggá tesz Engem – hanem az Irántam való szeretetük hiánya és a saját testük iránti szeretet az, ami elszomorít Engem. Ők tisztának és tökéletesnek születtek.  A testük egy Mennyei Ajándék. Ők megszentségtelenítik testüket és nincs szégyenük a trágár cselekedetek elkövetésében, csakhogy magukhoz vonzzák az ártatlan lelkeket. Sokan, az ilyen hatalommal rendelkezők közül eladták a lelküket az ördögi ihletésű ajándékaikért. Az egyetlen ok, amiért megkapták ezeket az ajándékokat az volt, hogy a világnak örömet szerezzenek, ami egy tehetség, melyet Isten adott. De a Sátán sokakat megkísértett, és a lelkükért cserébe egy vagyonos, dicsőséges és csillogó életet, szolgai hízelgést, hírnevet és örömet ígért nekik. Amikor ők megkapták ezeket az ajándékokat, akkor arra használták azokat, hogy megfertőzzenek más lelkeket. És ez így folytatódik, amíg további lelkek milliói is a Sátán rabszolgáivá válnak. Sok lélek, aki a hamis bálványokat követi vonzódni fog a kábítószerhez. Nekik nincs semmi szégyenük, szerénységük sincs, vagy igaz egymás iránti szeretetük, mivel mindegyikük a legnagyobb figyelmet próbálja kivívni magának.
Oly sok időt töltenek az öndicsőítés harcában, melyet az a megszállott önszeretet okoz, mely szerint Istennek egyáltalán nincs szerepe az életükben. Sokan közülük nyíltan elutasítják Istent a Szent Kereszt megszentségtelenítése által – oly kevés szégyenérzetük van. Tudnotok kell, hogy ők egy szörnyű sorsot fognak elszenvedni – ahol Én nem fogok beavatkozni. Ez csak az egyik csoportja az elveszett lelkeknek, akiket imáitoknak köszönhetően, szeretett követőim, össze fogok gyűjteni és az üdvösség Ajándékával fogok ellátni. E különleges ima által Menedékhelyemre viszem őket:
A keresztes Imahadjárat 117. imája: Azokért, akik eladták a lelküket
Legdrágább Jézusom, Neked szentelem a következő lelkeket: - itt sorold fel őket - és mindazokat, akik a hírnév jutalmáért adták cserébe lelküket.
Szabadítsd meg őket fertőzésüktől. Fordítsd el őket az Illuminátusok fenyegetéseitől, akik felfalják őket.
Add meg nekik a bátorságot, hogy félelem nélkül távozzanak ebből a gonosz rabságból. Vedd őket Irgalmas Karjaidba és gondoskodj arról, hogy visszakerüljenek a Kegyelem Állapotába, hogy alkalmasak legyenek megállni Színed előtt.
Istenséged által, segíts nekem, hogy ez az ima elkobozza a Szabadkőművesektől a Sátán által örökbefogadott lelkeket. Szabadítsd meg őket a bilincsektől, melyek megkötik őket és melyek következménye a szörnyű kínszenvedés a Pokol rekeszében. 
Segíts nekik a választott lelkek által, imáim és Irgalmad által, hogy az első sorban legyenek, készen arra, hogy belépjenek az Új Béke Korszakának Kapuin – az Új Paradicsomba. Könyörgök Hozzád, szabadítsd ki őket a fogságból. Ámen.
Jézusotok
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése