2013. június 3., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én Jelen Vagyok a Legszentebb Eucharisztiában az Átlényegülés Cselekménye révén


2013. június 2. vasárnap, 22.15
Szeretett leányom, Emlékeztetnem kell Isten valamennyi gyermekét azon Ígéretem Igazságára, hogy az emberiségnek adom a Szent Eucharisztia Ajándékát.
Emlékeztetnem kell benneteket a Legszentebb Eucharisztia Erejére, és arra a tényre, hogy Én, a ti szeretett Jézusotok vagyok az, Aki valóságosan Jelen van. Én a Testemet adtam azért, hogy megváltsalak benneteket az örök kárhozattól. Én a Testemet adom nektek, hogy a lelketekben maradhassak.
Én Jelen Vagyok a Legszentebb Eucharisztiában az Átlényegülés Cselekménye révén. Én ezt nagyon világosan elmagyaráztam Apostolaimnak az Utolsó Vacsorán. Akkor miért nem fogadják el oly sokan közületek ezt a hatalmas Ajándékot, mely nagyon nagy áron adatott nektek. Ez az Én Ajándékom nektek. Testem és Vérem megerősíti lelketeket. Isteni Jelenlétem fenntartja lelketeket, és mindazoknak, akik elfogadják Legszentebb Eucharisztiámat, egy különleges Kegyelmet nyújt, mely közelebb fog hozni benneteket Hozzám.
Amikor együtt vagytok Velem a Szentségimádásban, Én a legnagyobb Ajándékokat árasztom ki rátok. Hamarosan nehéz lesz számotokra eltávolodni Tőlem, és Én közelebb kerülök hozzátok. Szívetek egybefonódik majd Szentséges Szívemmel.
Sose felejtsétek el a Legszentebb Eucharisztia Erejét, mert az őrzi Jelenlétem Fényét a világban. A Szent Eucharisztiában lévő Valóságos Jelenlétem nélkül ti elvesznétek, és képtelenek lennétek megmaradni a Kegyelem állapotában.
Amikor megfosztanak benneteket Testemtől, ürességet kezdetek majd érezni. El fogtok szakadni Tőlem, és habár lehet, hogy továbbra is szerettek Engem, küszködni fogtok azzal, hogy egységben maradjatok Velem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése