2013. május 21., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Elsőként a Keresztény Egyházakhoz tartozók jönnek Hozzám. Aztán idővel a zsidók meg fognak térni, és végre elfogadnak Engem

Drága szeretett leányom, miközben ez a Küldetés kiterjed, Szavamat több nyelven beszélni fogják. Üzeneteim, melyeket ma neked adok, lángra lobbantják az Újszövetségben adott Szavamat. Üzeneteim szintén Isten Igéjére emlékeztetik a világot, melyet a Legszentebb Biblia tartalmaz.
Én nem írom át az Igét, egyszerűen arra emlékeztetlek benneteket, amit az ma mondani akar. Azért is beszélek a világhoz, hogy felkészítsem az embereket Második Eljövetelemre, mert nem akarom, hogy elvesszenek. Nagy szeretettel és örömmel figyelem, hogy hűséges követőim miként fogadnak el Engem olyannak, amilyen Vagyok. Áldottak azok, akik azonnal tudták, hogy Én voltam az, Jézus Krisztus, Aki ezeken az Üzeneteken keresztül szólt hozzájuk. Ők azok, akik ebben sohasem kételkedtek. Ők érezhették Jelenlétemet. Szavam kardhoz hasonlóan hatolt a szívükbe. Lelkem megérintette a lelküket. Ők tudták ezt. Felismertek Engem, és mennyire szenvednek emiatt!
Nektek, drága gyermekeim, tudnotok kell, hogy amikor Hívásomra válaszoltatok, különleges Ajándékot adtam nektek, egy áldást, mely segíteni fog nektek, hogy kibírjátok az Örök Élethez vezető Ösvényt. Szükségetek lesz ezekre az Ajándékokra, mert ti lesztek Maradék hadseregem gerince és ti fogjátok vezetni a többieket, akik végül követni fognak benneteket.
Sok ember fog követni benneteket – minden nemzetből –, amikor nem lesz majd hova fordulniuk, hogy Tanításaimban részesülhessenek. Mindazok, akik hűségesek Hozzám, Jézus Krisztushoz, újabb Ajándékokat fognak kapni, hogy segítsen nekik egységben egyesülni Velem világszerte. Elsőként a Keresztény Egyházakhoz tartozók jönnek Hozzám. Aztán idővel a zsidók meg fognak térni, és végre elfogadnak Engem. Minden más vallás is fel fogja ismerni Tanításaim Igazságát, és ők is követni fognak Engem. De nem mindenki fogja elfogadni az Igazságot, még akkor sem, ha azt pont a szemük előtt mutatják is be nekik.
Aztán ott vannak a nem-hívők, sokan közülük jó emberek. Ők az emberi értelmet használják fel arra, mindenféle okkal előhozakodván, hogy Isten miért is nem létezik. Mégis ők fognak először Hozzám futni, beleértve azon sok Keresztény hasonmásukat is, akik a hitükben langyosak. Szívük nyitva lesz, és mert ők csak azt fogják látni, amit bizonyságként hozok, hogy segítsen nekik, tudni fogják, hogy Én hívom őket. Nem fognak ellenállni Nekem, ellentétben azokkal a makacs lelkekkel, akik azt hiszik, hogy az Általam tett ígéretemről többet tudnak, mint Én, vagyis arról, hogy visszatérek bemutatni a Végső Szövetséget.
Minden feladat, amit nektek adok, ahhoz fog vezetni, hogy egyre több és több nemzet veszi fel Keresztemet, hogy egy Felém vezető utat alkossanak. Soha ne tétovázzatok, hogy mellettem haladjatok, amikor Hívlak benneteket, mert ha válaszoltok Nekem, akkor megsemmisítitek a gonosz hatalmát. A Gonosz okozhat fájdalmat nektek, de ha megengeditek, hogy vezesselek benneteket, akkor az utatokban lévő minden akadályt le tudjátok győzni.
Én szeretlek és vezetlek benneteket, mint ahogy Imacsoportjaimat is világszerte védelmezem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése