2013. április 16., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Sokan nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy harcoljanak az abortusz, az eutanázia és az azonos neműek házassága ellen

 

2013. április 15. hétfő 18:20
Drága szeretett leányom, Isten ellenségei most nagy számban kelnek fel minden nemzetből, hogy elítéljék Isten Törvényeit.
Sok új törvényt fognak bevezetni minden országban és minden egyházban. A törvények nagy része ellentétben lesz a Szent Bibliában lefektetett
Mindenfajta bűnt törvényesíteni fognak, mert a fenevad sötétsége beborítja majd a világot. Azokat, akik ellenszegülnek ezeknek a törvényeknek, mint hóbortosokat elutasítják és megszállottakká nyilvánítják. A hangjukat azok fogják majd elnyomni, akik magukévá teszik a szekularizmust, mintha az egy hiteles vallás lenne. Minden észérvet fel fognak használni, hogy gonosz törvényeiket erőszakkal érvényre juttassák, és sokakat meg fognak téveszteni, mivel az emberi jogokat fogják eszközként felhasználni azért, hogy másokat ellenőrizzenek.
Sokan nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy harcoljanak az abortusz, az eutanázia, és az azonos neműek házassága ellen. Aztán, amint a törvényeket hatályba léptetik, a Katolikus Egyház bejelenti reformációját (megújulását), miszerint minden emberi jogot és vallást elismer. Ezt követni fogja majd egy szörnyű megosztottság azok között, akik a Szentlélektől megkapták a szellemi megkülönböztetés ajándékát, és akiknek egyetlen vágya az önszeretet, és akik elutasítják Istent. Ők úgy vélik, hogy Isten és az Én Tanításaim akadályozzák életmódjukat, melyről azt hiszik, hogy egy szabad életstílus.
A hatalmas globális elit-szervezet, mely a világ minden szögletébe beszivárgott, új egyházi törvényeket és összeesküvést fog megtervezni a vezetők megdöntésére, miközben ugyanabban az időben háborúkat dolgoznak ki, melyek pusztítást fognak magukkal hozni. Ezek annyira büszkék és a sátáni istenítéshez oly nagymértékben hűségesek, hogy azt hiszik, ők nélkülözhetetlenek. Mennyit kell majd szenvedniük gonosz tetteikért! Miközben ők hiszik, hogy ellenőrizhetnek másokat, és fondorlatos tervüket másokon kivitelezhetik, Atyám Keze le fog csapni rájuk. Csak annyi idő lesz nekik adva, hogy hátat fordítsanak. Azután egyik a másik ellen fog fordulni, és elpusztítják egymást. Olyan nagy lesz a szenvedésük, hogy még a vége felé sem lehet majd őket rábírni arra, hogy vegyék észre mi vár rájuk, ha továbbra is ragaszkodnának a gonoszhoz.
Ami az emberek többségét illeti, akik nem hisznek Istenben, először csak nagyon keveset fognak észrevenni ezekből az eseményekből. Majd csak miután a szabadságukat korlátozni fogják, fognak szembeszállni nyíltan a saját nemzetükön belüli igazságtalanságokkal. Akkor majd fel fogják ismerni a rémtettet, mely éppen azért jött létre, mert Isten Fényét kioltották. Ennek helyébe a sötétség, az üresség, az éhség és a szeretet hiánya fog kerülni. Az ember majd csak ez után fog Isten Irgalmáért kiáltani. Én ott leszek majd arra várva, hogy vigaszt nyújtsak nekik és megmentsem szegény, megrémült lelküket.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése