2013. március 25., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Nem az a Küldetésem, hogy egy új Bibliát adjak nektek, mert az nem lehetséges, mivel Atyám Könyve a teljes Igazságot tartalmazza

2013. március 24. vasárnap 18:06
Drága szeretett leányom, amikor azok, akik szeretnek Engem, megkérdezik tőled, hogy mi a Küldetésed célja, a te válaszod ez kell, hogy legyen: a lelketek megmentése. Amikor gúnyosan kinevetnek téged, kigúnyolnak és azt kérdezik, hogy mi adott neked jogot arra, hogy az Isten Szavát hirdesd – a válasz ez: Jézus így tudja megmenteni a lelketeket. Aztán, amikor azok, akik már hirdetik Szent Szavamat és követik Tanításaimat, eretnekséggel vádolnak téged, számukra a következő a válasz: Ti, akik hűségesek vagytok Krisztushoz, nem gondoljátok, hogy Isten Szemében ti is bűnösök vagytok? Ti nem szeretnétek megmenteni a lelketeket?
A bűn mindig ott fog állni köztetek és Isten között. Minden egyes lélekre vonatkozik, beleértve a legmegátalkodottabb bűnösöket és azokat is, akik közületek választott lelkek, hogy sohasem lesznek mentesek a bűntől addig, míg Én újra el nem jövök. Lehet, hogy minden alkalommal megszabadultok bűneitektől, amikor meggyónjátok azokat, de a lelketek csak egy rövid időre tisztul meg.
Soha ne érezzétek azt, hogy nincs szükségetek az Élet Táplálékára. A Fényem Magamhoz vonz most benneteket ezen az oly különleges Küldetésen keresztül. Nagy áldásokban és különleges kegyelmekben részesítelek benneteket, ha válaszoltok Hívásomra, amint Új Királyságom, Új Paradicsomom felé hívlak benneteket.
Lehet, hogy azt gondoljátok, Istennek nem kellett volna egy másik prófétát küldenie, mivelhogy Kereszthalálom után az emberiség megszabadult a Sátán szorításából, és hogy Tanításaimon keresztül megkaptátok az Igazságot, amelyet Atyám Könyve, a Szent Biblia tartalmaz. És valóban, igazatok lenne, de csak erre vonatkozólag. Azonban itt még több minden van, amit tudnotok kell, mivel a próféciák, amelyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, nem ismertek számotokra.
Ti csupán csak egy összefoglalót kaptatok meg, és mégis közületek sokan vonakodnak elismerni annak tartalmát. Ti félvállra veszitek a Jelenések Könyvét, és nem is akarjátok azt megérteni.
Nem az a Küldetésem, hogy egy új Bibliát adjak nektek, mert az nem lehetséges, mivel Atyám Könyve a teljes Igazságot tartalmazza.
Az Én feladatom egyrészt az, hogy – egy olyan világban, amely belemerült a pogányságba – az Igazságra emlékeztesselek benneteket, másrészt pedig az a Vágyam, hogy felkészítsem a lelketeket Második Eljövetelem idejére.
Sokan közületek azt mondják, hogy ismernek Engem, de ennek ellenére sokan mégis elhagyták az Igazságot. Sokan nem hisznek a Sátán vagy a Pokol létezésében és éppen ezért a bűnt sem veszik komolyan. A bűn iránti toleranciátoknak köszönhetően súlyos tévedésbe vezettek benneteket. És a legnagyobb megtévesztések csak most következnek szerte a Keresztény Egyházakban, amikor a bűnt félredobják. A megtévesztés tanaiba fognak vezetni benneteket. Ez a gonosznak egy fondorlatos terve, hogy eltávolítson Tőlem benneteket.
Isteni Jelenlétemnek köszönhetően – mivel Testem és Vérem a világ minden Tabernákulumában megtalálható – képesek voltatok a bűnt legyőzni. De most, amikor megvalósul a Szent Eukarisztia eltávolításának terve, tehetetlenek lesztek.
Ezért van az, hogy feltárom az Igazságot arról, ami be fog következni, hogy felkészíthesselek benneteket. Csak azért hívlak most titeket, mert szeretlek benneteket.
Amikor a megtévesztések lelepleződnek, akkor majd megértitek, hogy milyen sokat kell tanulnotok, és hogy a büszkeség mennyire megakadályozott benneteket abban, hogy elfogadjátok Irgalmasságom Kezét, és hogy mennyire semmik vagytok Nélkülem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése