2012. november 8., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Az emberiség nagy része meg fog tisztulni, és akkor készen áll az oly régóta várt Béke Korszakára


2012. november 7. szerda 9:28
Drága szeretett leányom, az egész világ érezni fogja a változásokat, mivel minden ország egy bizonyos nyugalmat és a várakozás érzését fogja megtapasztalni, mégis sokan nem értik meg, hogy ez miért történik.
Az élet megváltozik azok számára, akik bíznak Bennem, és ti sok mindennek előre örülhettek a jövőre nézve.
Úgy gondoljatok a világra, mintha egy élő személy lenne, aki egy szörnyű betegségben szenved. Szenvednie kell, fájdalmat kell éreznie és el kell viselnie azt az időszakot, amely alatt az orvos a betegséget kezeli.
Sokan gyorsan reagálnak a kezelésre. Mások sokkal lassabban. Mások pedig egyáltalán nem. Egyes betegeknek van reményük és elfogadják, hogy a testüknek néha fájdalmas kezelést kell elviselniük, mielőtt jól és újra egészségesnek érzik magukat.
A világ egy fertőzéstől szenved – melyet a Sátán befolyása okozott –, melyben ő és démonai Isten gyermekeit azzal csalogatják, kísértik és győzködik, hogy a bűn nem létezik.
Ők, egyik lelki válságból a másikba esnek. Mekkora neheztelést okoznak szeretett Atyámnak. Mekkora fájdalmat kell elviselniük mielőtt még oly módon élhetnének, ahogyan azt Isten Törvényei előírják.
Mihelyt azonban ez a betegség kezelve van, és a fájdalom elmúlik, az emberiség nagy része meg fog tisztulni, és akkor készen áll az oly régóta várt Béke Korszakára. A Béke Korszaka, mely mindazoknak volt megígérve, akik Isten Tanításait követik, azokat fogja várni, akik megváltották magukat Szememben.
Mindnyájatoknak meg lesz mutatva az Igazság. Azt követően képesek lesztek különbséget tenni a bűn rondasága és azon tisztaság között, melyre szükség van Dicsőséges Királyságomba való belépéséhez.
Amikor majd minden egyes személynek meg lett mutatva az Igazság, egyikük sem fog kételkedni, de nem mindenki fogja elfogadni azt.
Itt az idő az emberiség számára, hogy felismerje, mi is történik a világgal, a kapzsiság, az önzés és az önszeretet miatt. Azok jólétével, akik az életben szerencsétlenek, nem törődnek. Az emberi élet iránt már kevés a tisztelet.
Nektek fel kell hagynotok az önteltségetekkel, mert ha nem teszitek, meg lesztek fosztva mindentől, amit birtokoltok.
A különféle vezetők a különböző nemzetekben hamarosan egyesítik soraikat, és felkészülnek, hogy megsemmisítsék a Kereszténységet az egész világon.
Emiatt a tűz és villámlás csészéje kiömlik majd a világra, hogy megbüntesse a gonoszokat.
Azonban meg kell értenetek, hogy az Atyám által tervezett büntetésekből sok megenyhült imáitok miatt.
Maradjatok erősek. Folytassátok a Keresztes Imahadjárat imáit és soha ne adjátok fel a reményt.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése