2012. november 8., csütörtök

Kedves Testvérek!
A huszas évei elején járó fiam mutatta meg nekem ezt a filmet, ami teljesen megdöbbentett, mondhattam volna, hogy elkápráztatott, ha nem szólalt volna meg a szívemben és az elmémben a vészcsengő. Ez a srác, szinte földöntúli hatalommal kábítja el a közönségét, és minél tovább néztem a filmet, annál biztosabb voltam benne, igen ez a fiú, földön túli hatalommal kápráztatja el a közönségét. Aztán amikor az utolsó percekben a vizen is elkezdett sétálni, ez aztán teljesen "kiütötte a biztisítékot". Jézust ki akarja, ki szeretné a leginkább, a legjobban utánozni? Úgy van! A sátán!!! Az ő erejével az ő képességeivel az ő hatalmával, az ő hazugságaival kábítja el a fiatalokat az utca emberét, a hírességeket a vörös szőnyegen, amint majd ti is látjátok.
 Figyeljétek meg az emberek reakcióit. Félelem, döbbenet, értetlenség, csodálattal telt irigység. Szinte beléjük fagy a szó.
Jogos a kérdés, miért adok közre egy ilyen videót, ahol egy huszas éveiben járó fiatalember bűvészkedik? Mert nem hagyott nyugton a dolog, és Jézushoz fordultam.
Ma éjszaka meg is kaptam a választ rá.
Jézus válasza:" Jó a meglátásod, a Dynamo bűvész és a nagyapja a sátán kiválasztottjai. Rendkívül sok kárt okoznak, még a mélyen hívő gyermekeim lelkében is. Nagyon fontos, hogy akiknek kezébe kerül ez a video azt felvilágosítsd ezekről az okkult dolgokról. Légy szorgalmas és bátor harcostársam."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése