2012. október 21., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A zsidók el fogják fogadni végre, hogy az Igaz Messiás már eljött
 
2012. október 20. szombat, 22:30
Drága szeretett leányom, Második Eljövetelem az utolsó fejezete lesz Szövetségemnek. Ez a Szövetség látni fogja az Új Jeruzsálem megszületését.
Ez az Új Jeruzsálem, Isten valamennyi gyermekének egyesítését fogja jelenteni, azokét, akik elfogadják az Úr Szavát.
A zsidók el fogják fogadni végre, hogy az Igaz Messiás már eljött, hogy elhozza nekik az üdvösséget, melyre vágynak.
Én, Jézus Krisztus, Dávid Házából, Üdvözítőként fogok eljönni, az egy Igaz Isten Szent Akarata szerint.
Ők elutasítottak Engem, az Isten Fiát, aki testben jött el az első alkalommal. Ez alkalommal a Mennyből fogok jönni, és beborítom Választott Népemet Új Királyságom ajándékával.
Ők végre békében lesznek, mert látni fogják az Igazságot, és el fogják fogadni a Szentháromság egy Isten Létezését. Csak egy Isten van. Nem létezhet több. De Én egységben vagyok Atyámmal. Én, Isten vagyok. Testben jöttem el, hogy megmutassam Irgalmasságomat az emberiségnek, és hogy megmentsem őket az örök kárhozattól. A Szentlélek szintén egységben van az egy Istennel, amint az a próféták lelkében nyilvánvalóvá válik, és abban, hogy lángra gyújtja Isten gyermekeinek lelkét.
Oly sok ember fog hevesen harcolni Második Eljövetelem ellen, beleértve azokat is, akik hisznek az egy Igaz Istenben. Ők nem fogják elfogadni Isten Szavát, amint az prófétáimon keresztül kerül kinyilatkoztatásra, ahogyan az a múltban is történt.
Sok jó és jámbor Keresztény továbbra is elutasítja majd Szavamat, egészen a végsőkig.
Szavamat kifogásolják majd és félredobják, különösen a Katolikus Egyház. De tudnotok kell a következőket: Második Eljövetelem ideje közel van, és azok, akik továbbra is elutasítanak Engem, és az Atyámnak tett azon Ígéretemet, hogy létrehozom Királyságát a Földön, félre lesznek állítva.
Miután Nagy Irgalmasságom megnyilvánul, és amikor már minden lehetőség meg volt adva azoknak, akik nem akarták az Igazságot elfogadni, Türelmem elfogy

Jézusotok

A lelkek milliárdjai vannak már a Pokolban, akik életük során szégyentelenül elutasítottak Engem
2012. október 20. szombat, 23:20
Drága szeretett leányom, a látomás, aminek megengedtem, hogy tanúja legyél az elmúlt éjjel, lelkiséged megerősítésére szolgált, és hogy megmutassa neked a halál utáni élet Igazságát.
A halál utáni első órában a Sátán elküldi démonait, hogy megkísértsék a lelkeket, még ebben a szakaszban is.
Arra csábítja őket, hogy utasítsák el a Tisztítótűz állapotát. Ő ugyanazt teszi azokkal is, akik a kegyelem állapotában haltak meg, akik a Mennyországba voltak szánva.
Megmutattam neked azt a sebességet is, amellyel a lelkek a Pokolba merültek, és a szörnyű üldöztetést, mellyel szembesültek, hogy figyelmeztethesd azokat, akik nem hisznek létezésében.
Milliárdnyi lélek van már ott, és minden pillanatban oly sokan lépnek be, ami úgy jelent meg előtted, mint hulló csillagok zápora, mint a jégeső, mely a tüzes tóba esik.
Megmutattam neked a sokkot is, és azoknak a lelkeknek az örömét is, akik az utolsó pillanatban lettek kihúzva és megmentve. Ez annak a szenvedésnek köszönhető, melyet az önmagukat felajánlott lelkek fogadtak el, az ilyen lelkeknek a Pokol tüzétől való megmentéséért.
Először a rémületet láttad és aztán a félelmet az arcukon, amikor a végső nyughelyük Igazságát sejteni kezdték. Aztán, amikor felfogták, hogy ettől megmenekültek, az az öröm az arcukon is meg volt mutatva neked.
A lelkek milliárdjai vannak a Pokolban, akik szégyentelenül elutasítottak Engem földi életük során. Sokan elegáns, intelligens emberek voltak, befolyással rendelkező pozícióval a világban, akik nagy erőfeszítést tettek arra, hogy Isten Szava ne kerüljön meghallgatásra. Sokan, több ezer ártatlan ember meggyilkolásának elrendeléséért voltak felelősek. Ők kivégezték Isten gyermekeit anélkül, hogy egy szikra bűntudat is lett volna a szívükben. Ők aljas cselekedeteket követtek el, beleértve a szexuális perverzitásokat is, melyek sértőek Isten számára és iszonyattal töltik el.
Sokan, a világi tevékenységeiken keresztül üldöztetést okoztak Isten Egyházai ellen, és egyes esetekben fekete miséken csatlakoztak az ellenséggel, ahol ők a fenevadat imádták.
Ezek azok a lelkek, akiket te megmentesz leányom. Azokat, kiknek megfeketedett a lelkük, és kőszívűek.
A Pokolban tízszer több lélek van, mint a Tisztítótűzben. A lelkek milliárdjai a Pokolban – mind különböző szinteken -, sokkal többen vannak azokhoz képest, akik a Mennyországban vannak, minden egyes lélekre számítva harmincháromszor többen.
Nem könnyű a Mennyországba bejutni, sok elkötelezettség kell a lelketek felkészítésére, hogy belépjetek kapuin.
Ez az Igazság ideje. Az Igazság nem mindig kellemes, de szükséges Isten minden gyermekének számára, hogy megértse ezeket.
Az Én Irgalmasságom azonban nagy. Amennyiben azt a magatok számára kéritek, imáitok válaszra találnak. Amennyiben mások lelkének megmentésére kéritek, különösen haláluk órájában, felkérésetek meghallgatásra találnak. Ha nem kéritek Irgalmasságomat, akkor nem kaphatjátok meg.
A Nagyfigyelmeztetés idején Irgalmasságom az egész Földre kiárad. Akkor kérnetek kell Tőlem Irgalmasságomat, hogy megvédjen benneteket.
Akik elutasítják Irgalmasságomat, az a saját akaratuk szerint lesz.
Irgalmasságom bőséges, mégis oly kevesen kérik azt.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése