2012. szeptember 16., vasárnap

Mindszenty zarándoklat

2012. szeptember 15-én a Mindszenty József gyalogos zarándoklaton a következőket láttam.  Az égbolton egy fényes út jelent meg. Ezen az úton elől haladt Krisztus, vállán a kereszttel és Mária, aki mögött ott volt a tizenkét apostol és a szentek sokasága. Velünk együtt haladtak Máriaremetéig. Közben Mindszenty bíboros letérdelt Jézus előtt és a pápáért könyörgött.
Szentmisén olyannak láttam Magyarországot, mint a betlehemi istállót, ahol Mária egy kisgyermekre vigyázott. Ez a gyermek a magyarokat jelképezte. A Sátán azon munkálkodott, hogy embereivel megölesse a gyermeket. Mária azonban ezt megtudván, a karjaiba vette a gyermeket és elindult a pusztába, hogy megmentse őt minden rossztól. Közben a gonosz emberek végigjárták országunkat és komoly kárt okoztak mindenhol. Végül Mária eljutott a Mennyei Atyához, akinek átadta a gyermeket. Isten látta, hogy nincs ruhája e gyermeknek. Megsajnálta őt és elvitte egy forráshoz, hogy megfürdesse és utána egy hófehér ruhát adott rá a magyar szentek jelenlétében. Máriát most úgy láttam, mintha egy földön élő ember lenne. Arcáról sugárzott a fájdalom és a kimerültség. Barna haja kissé kicsúszott a kendő alól, homloka gyöngyözött és látszott rajta, hogy sietve menekült. Ekkor Jézus így szólt: „Úgy tekintsetek Édesanyámra, mint annak idején a zsidó nép Mózesre, aki kivezette őket a rabszolgaságból.” Ezután Isten egy Új Világba vitte a gyermeket, ahol az angyalok új betlehemi jászolt készítettek neki. Szűzanya: „Meneküljetek Hozzám gyermekeim, nálam meglelhetitek biztonságotokat! Bármi is történjék az elkövetkezendő időkben, tudnotok kell, hogy sosem hagylak magatokra titeket.”
Később a Mennyei Atya magához szólította Máriát, és így szólt hozzá: „Leányom, nagyra értékeltem magyar gyermekeim részéről a gyalogos zarándoklatot, amit az országért vállaltak. Ezért úgy döntöttem, hogy Magyarország feletti igazságos büntetésemet enyhíteni fogom.”
2012.09.15.                 Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/mindszenty-zarandoklat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése