2012. szeptember 22., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Isten Anyja: Meg volt jövendölve gyermekem, hogy ezekben az időkben, melyben most éltek, az emberiség szíve meg fog keményedni

2012. szeptember 21. péntek, 15:05
Gyermekem, milyen gyorsan bálványozza az emberiség a hamis királyokat és a hamis isteneket.
Ma a világban sok ember nem csinál gondot abból, hogy a hamis bálványokat választják, azután még bűntudat sincs a szívükben, amikor az egyetlen igaz Isten visszautasítják.  
Meg volt jövendölve gyermekem, hogy ezekben az időkben, melyben most éltek, az emberiség szíve meg fog keményedni.
Még a saját családjukat is el fogják utasítani az öröm elérése érdekében.
Visszautasítják majd a nyomorúságban levőket, és azokat, akik éheznek, miközben a saját maguk érdekeivel fognak foglalkozni, és elkövetik a torkosság bűnét.
Ezek a napok itt vannak már, gyermekek. Miközben az emberi nem összezavarodottan, tehetetlenül vándorol, ahol semmi sem kielégítő, mindent meg fog ragadni, amiről azt hiszik, hogy kitölti az űrt. Ez az űr azért létezik, mert nem követik az Igazságot, vagy nem hűségesek Szeretett Fiam iránt.
Nemcsak a hamis isteneket bálványozzák, hanem azok iránt a szegény lelkek iránt is hűségesek, akik elősegítik a bűnt, mintha annak nem lenne jelentősége.
Aztán, amikor a mai világban Fiamról hazugságokat adnak elő nekik, akkor ők az ilyen valótlanságokat gyorsan elfogadják.
Elfogadott dolognak tekintik, ha nevetségessé teszik a Fiamat, de amikor más tanokat – melyek nem tartalmazzák az igazságot – bírálnak, akkor az emberek meglapulnak félelmükben. Ők nem félnek Fiamtól.
Nem félik az egy igaz Istent, mert nem szeretik Őt. A szívük zárva van.
Azt az utat követik, mely nem hoz vigaszt számukra. Helyette ez az út elégedetlenül és üresen hagyja őket.
Mennyire sírok, amikor az összezavarodottságot látom. Mennyire sírok Fiamért, akit a megvetésükkel annyira gyötörnek. Őt, aki oly sokat szenvedett értük, és aki a leggyötrelmesebb módon halt meg értük! De ők, a Kereszthalálának jelentőségét még nem értették meg.
Csak amikor valaki elfogadja Jézust, a Krisztust, az igaz Messiást, fogják megtalálni a békét.
Hamarosan Fiam bemutatja nekik azt a bizonyítékot, amelyet követelnek. Amikor a bizonyíték meg lesz mutatva nekik, akkor végképp választaniuk kell.
Vagy a Fiamat választják majd és az igazságot, vagy azokat a hazugságokat fogják elfogadni, melyekkel a csaló eteti őket.
Imádkozzatok gyermekek, hogy a szívek megnyíljanak, és hogy a Fiam iránti szeretet lehetővé tegye Isten gyermekei számára, hogy elfogadják Irgalmassága Kezét.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése