2012. július 31., kedd

2004. július 29-e óta Kolumbiából

Gyermekeim, ne gyűjtsetek gazdagságot magatoknak ebben a világban, mert hamarosan minden meg fog történni. Inkább a Mennyország kincseit gyűjtsétek, ahol minden megmarad és semmi sem vész el.

2012. július 2. 2:15
SZENTSÉGES SZŰZ MÁRIA FELHÍVÁSA ISTEN GYERMEKEIHEZ
Szívem kicsiny gyermekei, Isten békéje legyen veletek!
Keressetek menedéket nálam, és ne féljetek, továbbra is imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, és ne hagyjátok abba, mert Szent Rózsafüzérem ereje a szabadságot adja majd nektek. Az ellenségem nem tudja megérinteni azokat, akik hittel és odaadással imádkozzák a Rózsafüzért, mert én mindazok mellett vagyok, akik imádkoznak és meditálnak szeretett Fiam születése, élete, szenvedése és halála fölött. Imádkozzatok azokért, akik nem imádkoznak, és a bűnösökért az egész világon, hogy ők is irgalomban részesülhessenek, mert ha nem imádkoztok értük, akkor a lelkük el fog veszni Isten igazságosságának ösvényén. Imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, és Isten békéje lesz veletek, és anyai védelmemet sohasem fogjátok hiányolni.
Kicsinyeim, egy nagy esemény fogja megváltoztatni az emberiség sorsát. A jelek az égen fokozódni fognak, a megtérés felhívásaként minden elkezd megváltozni egyik pillanatról a másikra. Tehát fel kell készülnetek, hogy ne érjen meglepetés benneteket, ha ez bekövetkezik. Ismét mondom kicsinyeim: tartalékoljatok nem romlandó élelmiszereket, mert az éhínség közeledik, ne legyetek olyan makacsok. Szerezzetek be élelmiszert, mert bolygótok az átalakulás szakaszába lép be, mely minden teremtmény életére hatással lesz.
Az időjárás elkezd megváltozni: a nappalok melegebbek lesznek, és az éjszakák hidegebbek, és ti ismeritek ennek következményeit a vízkészletre és a terményre, melyeket ezek magukkal hoznak. Felhívom a figyelmeteket a következőkre: szerezzetek be takarókat, kabátokat, dzsekiket, sálakat, kesztyűket, és lehetőleg gyapjú zoknikat éjszakára, valamint könnyű, vékony ruhákat nappalra.
Gyermekeim, ne tegyétek ki magatokat a napnak, mert a sugarai nem tesznek jót az emberiségnek; tartózkodjatok a napozástól 12:00 – 16:00 között, mert a kiáradó sugarak megégeti majd sokak bőrét. A Nap a változások kezdetét vette az atommagján belül, és a lángok tüze nemcsak az időjárásotokat fogja befolyásolni, hanem a bolygótok kommunikációjára is hatással lesz.
Hamarosan pénzügyi összeomlás érinti majd sok nemzet gazdaságát, és sokan csődbe fognak menni, mindez azért lesz, hogy a pénz istene elveszítse hatalmát. A gonosz küldöttei, kiket ellenségem vezet az Új Világrend útján, egy új pénzügyi rendszert fognak bevezetni.
A papírpénz hamarosan eltűnik, hogy helyet csináljon a műanyag pénznek, a mikrocsipnek, így készítve fel az emberiséget a fenevad bélyegének beültetésére. Előre figyelmeztetlek benneteket, gyermekeim, hogy legyetek felkészülve ezekre az eseményekre, mielőtt elkezdődnének. Gyermekek, ne gyűjtsetek gazdagságot magatoknak ebben a világban, mert hamarosan minden meg fog történni. Inkább a Mennyország kincseit gyűjtsétek, ahol minden megmarad és semmi sem vész el. Tartsátok be utasításaimat, és legyetek könyörületesek a legnagyobb szükségben lévő testvéreitekkel, mert nemsokára eljön a nap, hogy amit ti pénznek neveztek, végig gurul a folyosón és nem lesz semmi értéke. Vegyetek élelmet és tartalékokat, és ne ragaszkodjatok dolgokhoz ezen a világon.
Isten békéje legyen veletek, és Szent védelmem segítsen benneteket.
Szentséges Szűz Mária, Édesanyátok
Szívem kicsiny gyermekei, tegyétek ismertté üzeneteimet.


ISTEN AZ ATYA LEGSÜRGŐSEBB ÜZENETE AZ EMBERISÉGHEZ

2012. július 8, 3:45
Népem, örökségem, béke veletek!
Az égi tűz közeledik, mely megtisztítja majd teremtésemet és teremtményeimet. A föld, egy szülő nőhöz hasonlóan fog felnyögni, a csillagok megdöbbenek, és a bolygók égi jelenséget alkotva sorakoznak majd fel, melyet eddig még szem sohasem látott.
Gyermekeim, örökségeim, innen már nincs visszaút.  Isteni Igazságosságom eljön, hogy helyreállítsa a Törvényt és a Rendet. Gyermekeim tudni fognak létezésemtől, és egy halandó sem fog kételkedni bennem és szavaimban.
Ó, emberiség, irántatok való szeretetből feláldoztam egyetlen Fiamat, hogy üdvösséget hozzon nektek, és az Ő kiontott Vére által Nevem megdicsőült; azóta több mint húsz évszázad telt el, és ti továbbra is hátat fordítotok a szeretet és az Irgalom Istenének! Igazságosságom kelyhe kicsordult, bűneitek és közönyötök összetörték a szeretet kódját, mely a világegyetemet uralja, és Igazságszolgáltatásom kódját nyitották ki, melyben hamarosan részetek lesz, minden bűnötökért, szeretetlenségetekért, és igazságtalanságotokért.
A teremtésben minden ellenetek fordul, mert ti vagytok az egyedüliek, akik felborítottátok a teremtett dolgok mérlegét. Ezúttal megismeritek Igazságosságomat, mely mindent meg fog tisztítani, mindent vissza fog állítani. A világegyetem elkezdte háborgását, az égi tűz úton van, hogy felébresszen majd benneteket lelki szendergésetekből, és elismerteti majd veletek létezésemet, mint az Egyetlen Igaz Istenét. A Nevem feledésbe merült és eltorzult az emberiség többségénél, oly sok Istenetek van, mint városotok, és oly sok, mint Jeruzsálem utcái, ahol az aljasság oltárait állították fel, hogy tömjént áldozzanak Baalnak (megj. Baal volt a Pokol első királya, aki a Keletet uralta.)
Biztosítalak benneteket, hogy a gyötrelem napján isteneitek nem fognak megmenteni benneteket!
Teremtésem hamarosan átalakul, és minden olyan lesz, mint az elején. Minden gyermekem tartani fogja a szeretet egyensúlyát, és nem lesz többé sem igazságtalanság, sem bűn. Minden választott népem kezei által fog történni, és az írások szerint beteljesül Akaratom, úgy a mennyben, mint a földön.  Készüljetek hát, mert igazságszolgáltatásom tüze a föld irányába lovagol, öltsetek vezeklőruhát magatokra, és tartsatok bűnbánatot, mert az igazságom órája közeledik.
Jóakaratú emberek, Isten békéje lakjon a szívetekben.
Atyátok Jahve, a Nemzetek Ura

HA LEHETSÉGES, MÚLJÉK EL TŐLEM EZ A POHÁR, ATYÁM,NE AZ ÉN AKARATOM TELJESÜLJÖN, HANEM A TIÉD! ( MT 26,29)

2012. július 11. du.5:30-kor
SÜRGŐS FELHÍVÁS JÉZUSTÓL, A JÓ PÁSZTORTÓL, NYÁJÁHOZ
Béke veletek, nyájam juhai.
Jön az éjszaka, és sokak számára nem lesz ébredés. Elérkezik az ő órájuk, de ők tovább alszanak. Csak az örökkévalóságban ébrednek majd fel, amely egy vég nélküli rémálom lesz számukra.
Az emberiség túlnyomó többsége továbbra is a hátát, és nem az arcát fordítja felém, és nagy biztonságban érzi magát büszkeségében és anyagi eszközeivel.
Ó, mily bolondok vagytok, akik e világ dolgaiba és hiábavalóságaiba vetitek bizalmatokat, és elfordultok Istentől; elvetitek a legfontosabbat, üdvösségetek kincsét!
Gyermekeim, az élet ebben a világban törékeny, és mulandó. Minden nap a halállal jártok, minden nap meghaltok egy kicsit. Vegyétek fontolóra, amit mondok, és inkább azzal törődjetek, hogy megmentsétek igaz életeteket! Mit ér az ember azzal, ha az egész világot megnyeri is, de a lelke kárát vallja? Mit adhat az ember a lelkéért cserébe? Ha tudnátok, hogy milyen értékes számomra egy lélek! Ha csak egyetlen is lenne, aki hűséges hozzám, akkor azért az egyért is készséggel vállalnám újra a kereszthalált. Egyetlen lélek elvesztése is megborzongatja testemet, és vérzik a szívem érte; akkor el tudjátok-e képzelni azt a fájdalmat, melyet oly sok lélek elvesztése miatt kell elviselnem?
A farkasok szétkergetik nyájamat, és felfalják őket; juhaim a mélységbe zuhannak a pásztorok hiánya miatt, akiknek vezetni kellene őket, és a gondjukat viselni. Ó, hűtlen pásztorok, holnap majd mit válaszoltok, amikor számon kérem tőletek, hogy miként legeltettétek juhaimat?
Sok pásztor elárult engem, és engedett ellenségem kísértéseinek, elhagyták a pásztorbotot a testi örömökért, és e múló világ hiábavalóságaiért. Ellenségem meggyalázza Atyám házát. Sok szövetségest talált pásztoraim között, akik ajtót nyitnak neki, hogy behatoljon, és birtokba vegye házamat a földön és nagy pásztoromat elűzze. A megszentségtelenítés már közel van, Péterem trónja bitorlás alá kerül, és a vadállat fog ráülni.
Hűtlen pásztorok, napjaitok meg vannak számlálva, megmérettetek; eljött a ti időtök, tegyétek, amit tennetek kell, tegyétek hamar! Árulásotok és hűtlenségetek miatt újra a Kálváriára megyek, és újra keresztre feszítenek. A szívem szomorú az árulás miatt, melyet családom tagjai tesznek velem. ATYÁM, HA LEHETSÉGES, MÚLJÉK EL TŐLEM EZ A POHÁR, NE AZ ÉN AKARATOM  TELJESÜLJÖN, HANEM A TIED! (MT 26,39)
Nyájam bárányai, imádkozzatok, és figyeljetek engem, mert közel az óra. Erőt vesz rajtam a szomorúság; az Emberfiát újra kiszolgáltatják a gonosz kezeknek. Imádkozzatok, és legyetek éberek, nehogy kísértésbe essetek. A lélek kész, de a test erőtlen. (MT 26,41)
Názáreti Jézus, Örök Pásztorotok, aki szeret benneteket.
Terjesszétek üzeneteimet a föld minden szegletében.
Isteni Igazságosságom eljön, hogy helyreállítsa a Törvényt és a Rendet

KICSINY GYERMEKEIM, ÉN NEM FOGOK TÖBBÉ IRGALOMÉRT KÖZBENJÁRNI, MERT ELŐREHALADOTT AZ IDŐ, CSAK A LELKEK ÜDVÖSSÉGÉÉRT FOGOK KÖZBENJÁRNI
2012. július 24. du. 13.30-kor
A SZENTSÉGES SZŰZ MÁRIA FELHÍVÁSA ISTEN GYERMEKEIHEZ
Szívem kicsiny gyermekei, Isten békéje legyen veletek.
Hamarosan a harsonák harsogni fognak, és ez alkalommal fokozott erővel fogják felhívni az emberiséget arra, hogy készüljön fel a „figyelmeztetés” bekövetkezésére.
Eljött az idő, kicsiny gyermekek, hogy összegyűljetek otthonaitokban, és menedéket keressetek az imában; hiszen bármely pillanatban minden megváltozhat. Emlékezzetek arra, hogy minden beteljesedik, ami Isten szavában írva van, betűről betűre. A teremtés és a teremtmények megtisztulása úgy fog beteljesedni, amint az írva van.
Kicsiny gyermekek, Atyám szeretettel kérte már Tőlem, hogy engedjem, hadd teljesítse Szent Akaratát; mint egy Anya, én a lelkek üdvösségének közbenjárója maradok, különösen azoké, akik távolabb vannak Istentől. Kicsiny gyermekeim, Én nem fogok többé Irgalomért közbenjárni, mert előrehaladott az idő, csak a lelkek üdvözüléséért fogok közbenjárni. Az Isteni Akarat kegyelmi ideje letelt, már csak a tudatra ébredés hiányzik ahhoz, hogy az idő teljesen beteljen. Készüljetek fel arra, hogy a világ békéje hamarosan megbomlik, és minden megváltozik.
Immár az Atya keze kész lesújtani; az egyházszakadás bármelyik pillanatban bekövetkezhet.
Ha ez a prófécia beteljesedik, lánc-szerűen követik azt majd a többi események. Ezért, kicsiny gyermekeim, legyetek készen, mert nem tudhatjátok, hogy melyik napon, melyik órában kezdődik mindez.
Elfog a szomorúság, amikor látom, hogy hány lélek fog elveszni. Mert ők nem szentelnek figyelmet az égi felhívásoknak, elutasítják az Isteni Kegyelmet; és kitartanak abban, hogy őrülten versenyeznek kicsapongásaikban és vétkeznek. Amikor felébrednek lelki közönyükből, és Isten Irgalmát kérik, már késő lesz számukra. Az Isteni Igazságosság ugyanis elkülöníti őket Fiam nyájától, és nem találnak meghallgatásra.
Kicsiny gyermekek, a természet nemsokára belsejéből nyög és sóhajt; tűz fog kitörni a földből, és tengervíz áraszt el városokat, a föld rázkódni fog, és hallatni fogja jajveszékeléseit. Ó, teremtmények, térjetek meg Istenhez, amilyen gyorsan csak lehet, mert a Kegyelmi Idő véget ért!
Kezdjetek énekelni és imádkozni, hogy az Isteni Igazságosság enyhüljön, és akkor a megpróbáltatás napjaival hittel és reménnyel szembesültök. Mondom nektek kicsiny gyermekeim, hogy az Igazságosság Idején úgy lesztek megpróbáltatva, mint az arany a tűzben.
Imádkozzátok velem, kicsiny gyermekeim, az én Szent Rózsafüzéremet, és kérjétek azon lelkek üdvösségét, akik még távol vannak Istentől, hogy elnyerhessék a Figyelmeztetés irgalmát. Legyetek könyörületesek testvéreitekhez, és segítsétek egymást.
Maradjatok egységben, mert ti megfogva Kezemet, velem együtt lépkedhettek, és így biztosan keresztülmentek a megtisztulásotok kietlenségén. Előre, gyermekeim, ütött az óra, de ne aggódjatok! Ne hagyjátok el Rózsafüzéremet, mert nektek nem szabad letérnetek az ösvényről. Rózsafüzérem az iránytű, amely elvezet benneteket az új teremtés kapujához.
Bízzatok Édesanyátokban, aki szeret benneteket, és nem hagy el titeket, hacsak ti el nem hagytok Engem.
Fel a fejjel, kicsi gyermekeim! Legyetek bátrak! Találjatok menedéket az én Szeplőtelen Szívemben, és minden úgy történik majd, mint egy álom!
Szeretlek benneteket. Édesanyátok: Szentséges Szűz Mária
Tegyétek közzé üzenetemet.


Nyájam, már közeledik az Igazság órája. Az Isteni Igazságszolgáltatás ideje elkezdődik

2012. július 30. 15:30
Nyájam, az igazság órája közeledik. Az Isteni Igazságszolgáltatás ideje elkezdődik. Ó, Teremtmények, Isten haragjának kelyhe kicsordul, és készen áll, hogy kiáradjon minden nemzetre. Nemsokára mindenhol, jaj, lesz hallható; Atyám teremtése a bensőjéből fog nyögni, és az emberiség napi rutinja káosszá és pusztulássá alakul. Az egész emberiség el fogja ismerni Isten létezését.
Az idő már nem időt jelent, minden elkezdett átalakulni, a madarak riadva menekülnek, nemsokára bejelentésre kerül, hogy a földi béke a végéhez közeledik. Isten népe, akik idegen országokban szóródtak szét, visszatérnek hazájukba. Nyájam körém gyűl és csendben várja mielőbbi visszatérésemet. Az égi jelek jelezni fogják, hogy érkezésem közeledik. Mondom nektek, Atyám elrendelte Szent Akaratát, most minden pillanatban minden megváltozhat. Sokaknak nem lesz idejük arra, hogy visszatérjenek Istenhez, mert ők mindent az utolsó órára hagynak, beleértve üdvösségüket is.
Gyermekeim, mondom nektek, az idő lassan elfogy, a napok egyre jobban és jobban kezdenek rövidülni, és elérik határukat. Ez lesz a másik jel, ami jelzi nektek, hogy napjaim nincsenek messze. Nyájam juhai, imádkozzatok másokért, mert a megpróbáltatás olyan módon fog bekövetkezni, amilyet még nem láttak a világban. Hagyjátok magatok mögött világi gondjaitokat, mert bizony, bizony mondom nektek, egy kő sem marad a másikon, amint azt jól ismeritek. Az Isteni Igazságszolgáltatás ideje mindent meg fog változtatni, és mindent át fog alakítani.
Ez a világ, ahogyan ti ismeritek, elkezdett átalakulni. Reggel figyeljétek csendben a napfelkeltét, és este pedig a naplementét. Osszátok meg családjaitokkal ezeket az utolsó napokat, mielőtt az éjszaka elérkezne, mert az éjszaka a pusztulás és a sírás ideje. Ismét mondom nektek, jaj, annak a nőnek, aki gyermeket szül abban az időben, mert senki sem fog törődni vele. A megpróbáltatás hirtelen fog bekövetkezni, és sokan fognak feledésbe merülni, a föld el fogja temetni őket, és a lelkük örökre elvész.
Az Isteni Igazságszolgáltatásom sok kialudt lámpát fog találni, mint a balga szüzek esetében. Így ők ezt fogják mondani: „Uram, Uram nyiss ajtót nekünk.” És Én azt fogom válaszolni rá: „Bizony, bizony mondom nektek, Én nem ismerlek titeket.” (Máté 25, 11 – 12)
A nagy események, melyek meg fogják változtatni az emberiség sorsát, hamarosan elkezdődnek. A gazdagság el fog tűnni és vele együtt azok is, akik bíznak benne. Az emberiség meg lesz korbácsolva, mert a megpróbáltatás krízise és az éhség csapása sokakat fog felfalni. Ó, okosak és balgák, hagyjátok abba a kincsek gyűjtését, mert semmi sem fog megmaradni. A pénz végig gördül majd a folyosón és szemétté válik, mert senki sem fogja felvenni azt! Legyetek készen! Minden hirtelen fog bekövetkezni. Amikor a legkevésbé várnátok, Igazságszolgáltatásom az ajtótokon fog kopogni. Amikor az emberiség biztonságban érzi magát, akkor lesz a legkevésbé biztonságban. Akkor hagyjátok magatok mögött aggodalmaitokat és javaitokat. Inkább azért aggódjatok, hogy elérjétek üdvösségetek célját. Még egyszer mondom nektek, legyetek készen lelkiismeretetek felébresztése miatt, Atyám által, aki rövidesen kopogtatni fog lelketek ajtaján.
Kicsiny gyermekeim, a háború sikolyai hamarosan mindenhol hallhatóak lesznek. Minden meg van tervezve. A nemzetek háborúra készülnek, és a teremtés gyászba merül a sok bátor vére miatt. Ne veszítsetek el több időt azzal, hogy rövid, vagy hosszú idejű terveket szőtök, mert bizony mondom nektek: semmi sem fog valóra válni, csak az Igém fog beteljesülni, ahogyan az meg van írva. Az Ég és Föld elmúlik, de az Én Igéim nem múlnak el. Nos, légy felkészülve nyájam, mert a harsona ismét meg fog szólalni. Legyetek készen és olajozzátok meg lámpáitokat az imával, hogy diadalmas visszatérésem útját kisimítsátok.
Az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek.
Tartsatok bűnbánatot, és térjetek meg, mert közel van Isten Birodalma.
Mesteretek, a Názáreti Jézus, a juhok Örök Pásztora.
Tegyétek ismertté üzeneteimet, nyájam juhai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése