2012. július 31., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Katolikus Egyházam cafatokra szakadt, de a Sátán mégsem fogja Egyházam lelkét megkaparintani, vagy felemészteni
 
2012. július 30., hétfő, 1:00
Drága szeretett leányom, a Getszemáni kertben lelki gyötrelmemet akkor szenvedtem el, amikor a Sátán a Katolikus és Apostoli Egyház végidőkben való hűtlenségét mutatta meg.
Ekkor a Sátán, aki a jövő látomásaival kínozott Engem, megmutatta Nekem az Egyház langyos szolgáit ezekben a ti időtökben.
Ők lehetővé tették a büszkeségnek és a valótlanságoknak – mivel bűn iránti toleranciájuk elhatalmasodott rajtuk –, hogy megvakítsa őket isten Igazságára.
A világi javak hajhászás miatt sok Felszentelt Szolgámnak nem volt elegendő együttérzés és alázat a szívében ahhoz, hogy Követőimet, a lelkük megmentése érdekében a szükséges szentségek felé vezessék.
Oly sokan fordultak Ellenem, bár ők azt mondják, hogy szeretik Isten gyermekeit.
Azáltal, hogy ők Isten nevében a toleranciát részesítik előnyben, egy hamis tant mutatnak be, amely elfedi az Igazságot.
Földi Egyházam szakadárjait – akik azt állítják, hogy a Katolikus Egyház nevében egy új típusú követési módot hoztak létre, de akik Tanításaimat tagadják-, a sátán kísérti, aki Egyházamat el akarja pusztítani.
Ő, a gonosz, már szörnyű bűnöket okozott, megfertőzve Egyházamat, és most az utolsó szöget akarja beütni, amikor Egyházamat keresztre fogja feszíteni, és a Pokolba fogja dobni azokat a Felszentelt Szolgáimat, akik azzal, hogy megkönnyítik a bűn elfogadását Isten gyermekei között, megszentségtelenítik Szavamat.
Az Arcomba csapott bűneik, azzal, hogy trágárságokat vonultatnak fel Előttem, melyekről azt állítják, hogy Isten elfogadja és tolerálja azokat, szigorúan meg lesznek büntetve.
Ők a büszkeség és a megtévesztés bűne által, félre merik vezetni a lelkeket egyenesen a sötétség barlangjába, anélkül, hogy megértenék, hogyan ítélik a tüzes tóra a lelkeket.
Sokan vannak félrevezetve Felszentelt szolgáim közül, és ők nem tudnak róla. De sok ilyen szolga, ha önmagukhoz őszinték lennének, tudnák, hogy össze vannak zavarva.
Aztán ott vannak azok, akik Felszentelt szolgáimként adják ki magukat, de a másik oldalról jönnek. Ők a fenevad rabszolgái, akik szándékosan felszentelt papjaimként mutogatják magukat.
Oly rettenetes kínszenvedést okoznak Nekem. Nemcsak megrontják a lelkeket, hanem tudatosan egyezséget kötöttek a Sátánnal, akik majd felfalja őket.
Ők a Szent Eukarisztia előtt aljas tetteket hajtanak végre, de kevesen tudják, hogy ilyen tetteket követnek el. Mégis vágyom a lelkükre.
Katolikus Egyházam cafatokra szakadt, de a Sátán mégsem fogja Egyházam lelkét megkaparintani, vagy felemészteni. De a fenevad elcsábíthatja és elpusztíthatja Egyházam Szolgáit.
Itt az ideje, hogy közbelépjek és segítsek nekik felülemelkedni ezeken a szörnyű kínokon.
Szükségem van rátok Követőim, és közületek azokra a Felszentelt szolgákra – akik felfogják, hogy mi történik köztetek -, hogy imádkozzátok ezt az imát, a Keresztes Imahadjárat 70. imáját:
Ima a Klérusért, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Isten Szent Szavához
Ó, drága Jézus, segíts Felszentelt szolgáidnak, hogy amint az Egyházadon belüli szakadás kibontakozik, felismerjék azt.
Segíts szent szolgáidnak, hogy állhatatosak és hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz.
Soha ne engedd, hogy a világi becsvágyak elhomályosítsák az Irántad lévő tiszta szeretetüket.
Add meg nekik azokat a kegyelmeket, hogy tiszták és alázatosak maradjanak Előtted, és hogy a Szent Eukarisztiában tiszteljék Jelenlétedet.
Segítsd és vezesd mindazokat a Felszentelt szolgákat, akiknek talán langyos az Irántad való szeretetük, és éleszd újra a Szentlélek lángját a lelkükben.
Segíts nekik, hogy felismerjék a kísértéseket, amelyeket eléjük helyeznek, hogy eltereljék őket.
Nyisd meg szemüket, hogy mindenkor láthassák az Igazságot.
Áldd meg őket, drága Jézus, és borítsd be őket drága Véreddel ebben az időben, hogy a bajtól biztonságban tartsa őket.
Adj nekik erőt, hogy ellenálljanak a Sátán csábításának, amikor összezavarodnának a bűn létezése tagadásának vonzásától. Ámen.
Egyházam gerincét Felszentelt szolgáim alkotják.
Ebben az időben ők az első sorban vannak, hogy szembenézzenek a Sátán támadásának egy borzalmas rohamával.
Segítsetek Nekem, hogy vezetni tudjam őket az ösvényen, megmentvén maradék Egyházamat, mivel az a szakadás felé halad, melyet rövidesen a Hamis Próféta fog előidézni.
Gyűljetek össze és imádkozzatok Szent Szolgáim egyesítéséért, akikre szükség van, hogy erőben tartsák Egyházamat az elkövetkezendő napokban.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése