2012. április 26., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Az emberiségnek szabad akarata lesz mindaddig, amíg nem fog egyesülni az Atya Isteni Akaratával

2012. április 25., szerda, 15:50
Drága szeretett leányom, sok lélek egyszerűen azért nem ismer Engem, mert ők ezt nem akarják.
Azonban ők tudják, hogy Én ki vagyok. Tudják, hogy Isten, az Atya a semmiből teremtette őket, de mégis úgy döntöttek, hogy Istent figyelmen kívül hagyják.
Ők a Nevemet nagyon sokszor a leghétköznapibb módon használják, belevonván az átkokba is, amelyeket azok okádnak, akik a démonok megszállottjai.
Az emberek csak akkor állnak meg és gondolnak a halálra, vagy bármilyen jövőbeli életre, amelyről úgy hiszik, hogy talán bekövetkezik, amikor tragédia sújtja őket.
Ezért van az, hogy néha – Irgalmasságomnak köszönhetően - megbüntetem őket, hogy észhez térjenek, és így megmenthessem őket
A szenvedés által, minden anyagi vonzódás - amelyeket az érzékekkel kerestek - értelmetlenné válik, és annak látszik, ami az valójában: Röpke újdonságok, amelyek rövid idő alatt eltűnnek.
Sok lélek születik ebbe a világba, akiket a Mennyből küldenek. Ők a szenvedést eszközként választják - beleértve az abortált gyermekeket is -, hogy megmentsék a bűnösöket.
Az emberi észnek nehéz megértenie az Isteni Birodalmat, mivel senki sem volt ezzel az ajándékkal megáldva.
Amikor a bukott angyalok fellázadtak Atyám ellen, Ő nem vette el gyermekeitől a szabad akarat jogát, mert Ő soha nem fogja visszavenni azt az ajándékot, amelyet az emberiségnek egyszer már adott.  
Az emberiségnek szabad akarata lesz mindaddig, amíg nem fog egyesülni az Atya Isteni Akaratával.
A sátán kihasználja a szabad akaratot. Ami ellen ő már képtelen harcolni az nem más, mint amikor a kiválasztott lelkek lemondanak a szabad akaratukról, és felajánlják azt Istennek a bűnösök megmentéséért.
Meghozván ezt az áldozatot, a szenvedés elfogadása által, a sátán befolyása gyengül.
Ennek köszönhetően meg lehet menteni a bűnösöket, még akkor is, ha nem tartottak bűnbánatot. Ez a szenvedés csodája.

Szeretett Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése