2011. augusztus 2., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Legyetek felkészültek minden időben

2011. augusztus 1. hétfő; 23:00
Szeretett leányom, most végre valóban egyesültél Velem. Most látni fogod, miért olyan sürgős az embereknek segíteni, hogy megnyissák a szemüket megtérésük érdekében, azért, hogy bejuthassanak Atyám Birodalmába.
Manapság oly sok ember gúnyol ki Engem. Amikor híveim elismerő módon említik Nevem, akkor őket is kigúnyolják, kicsúfolják és kinevetik.  Vannak olyanok, akik dühösek lesznek, amikor az Én Nevemben próbára teszik őket. Aztán vannak olyanok is, akik nem csak elutasítanak, hanem gyűlölnek is Engem. Sohasem volt a világon ennyi ember, akik a hittől ennyire elfordultak.
Oly sok lélek választotta annak a gondolatnak az elutasítását, hogy Én, vagy az Örök Atya létezünk. Azt gondolják, hogy semmit sem számít, hogy hisznek-e vagy sem, és ennek semmi jelentősége sincs az életükben.   Sokan azok közül, akik langyos hitűek, nemtörődöm módon elutasítják tanításaimat azáltal, hogy csak a szájukkal vallják meg a hitüket. Ők azt hiszik, hogy később az élet során sok idejük lesz még arra, hogy a szükséges időt hitük gyakorlásának szenteljék. Ez különösen a fiatal nemzedékre igaz, akik azt gondolják, hogy a hit nem egy olyan dolog, ami miatt zavartatni kellene magukat. Ők azt hiszik, hogy sok év áll még előttük, hogy Engem, a szerető Megváltójukat és az Örök Atyát tisztelhessék.  Ezért van az, hogy az idősebbek hajlamosak arra, hogy az életük későbbi szakaszában újra élesszék hitüket, amikor a túlvilágról kezdenek el gondolkodni.
Amit az emberek nem tudnak felfogni, az hogy bármikor meghalhatnak, bármelyik pillanatban, bármely életkorban, születésüktől fogva egészen öreg korukig. Ezért fel kell, hogy legyenek készülve erre minden időben.
Könyörgök minden hívemhez, hogy imádkozzanak a tisztánlátásért, a fiatalok tanításáért, mindenhol, hogy sürgősen megnyissák szemüket a szeretet előtt, amelyet Én és az Örök Atya érzünk egyenként mindannyiukért.  Segítsetek nekik, hogy a Paradicsom ígéretével szemben megnyíljon a szemük. Ez most a ti kötelességetek Velem szemben, azért, hogy fiatal gyermekeim ne vesszenek el a hazugságokban, amelyeket a sátán ma a világban terjeszt.
Segítsetek nekem, hogy mindazok megmenekülhessenek, akik azt hiszik, hogy rengeteg idejük van még arra, hogy odafigyeljenek lelkük felkészítésére a földi Új Paradicsomra, amely egyre közeledik, és amely egy szempillantás alatt valósággá válik, akkor, amikor a legtöbben közületek a legkevésbé számítanak rá.
A ti szerető Tanítótok és Megváltótok
Jézus Krisztus


Kérdések Jézushoz


2011. augusztus 1. hétfő; 23:30
Miután a látnoknő megkapta a „Legyetek felkészültek minden időben” című üzenetet, egy képet látott Jézusról, amelyen Jézus nagyon szomorúan jelent meg. Akkor kérdések sorozatát tette fel, amire Ő válaszolt.
Kérdés Jézushoz: „Szomorú vagy?”
A válasz: „Igen, és kimerült. Az emberek bűnei kettészakítják Szívemet.”
Kérdés Jézushoz; „Mi az, ami segítene?”
A válasz: „Az ima és ebből nagyon sok. Híveim hűséges imái, az Irgalmasság Rózsafüzérének és a Szent Rózsafüzér naponkénti imádkozása által, amelyek megmentik gyermekeimet. Ők, az Én követőim, ki kell, hogy tartsanak, akkor is, ha ez nehéz számukra.”
Kérdés Jézushoz: „Mi az, ami a legjobban zavar Téged?”
A válasz:
„Azok a személyek, akik nemcsak gyűlölnek Engem, hanem úgy döntenek, hogy a szemérmetlen rituálékon a sátánt imádják, miközben nem veszik észre, hogy hogyan csapja be a sátán őket.
„ Felszentelt szolgáim, akik elvesztették Irántam való szeretetüket.”
„Mindazok, akik másokat üldöznek.”
„A gyilkosok, akik nincsenek tekintettel Gyermekeim életére.”
„A terhesség-megszakítás, a népirtás rosszabb formája. Minden egyes pillanatban könnyeket sírok azokért az Én kis lelkeimért, akik sohasem kapják meg a lehetőséget az első lélegzetvételre.”
„A háború és az a könnyedség, amelyet rendszerint azok alkalmaznak, akiket ha a harcmező közepére állítanának, gyávaságból elszaladnának. Sokan ezek közül az emberek közül, akik háborút jelentenek be, csak azért teszik, hogy megszerezzék a hatalmat. Ők nagyon megbántanak Engem.”
Kérdés Jézushoz: „Mi az, ami boldoggá tesz Téged?”
A válasz: „A Követőim hite és azoké, akik elhatározták, hogy segítenek Nekem a lelkek megmentésében. Szeretem őket, oly sok gyöngédséggel és együttérzéssel. Ők Atyám Birodalmában különleges módon lesznek megjutalmazva.
Vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése