2011. július 29., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária üzenete „Engesztelő lélek“

2011. július 28. csütörtök; 14:25

Gyermekem, nagy örömmel jövök hozzád, hogy küldetésedben vezesselek, és hogy segítsek szeretett Fiamnak, Jézus Krisztusnak, még több lelket megmenteni. Végleges önátadásodat az Örök Atyának, beleegyezésedet abba, hogy egy engesztelő lélek lehess, a Mennyország nagy örömmel fogadta.

Te, Gyermekem, most segíteni fogsz megmenteni azon lelkeket, akik különben a sötétség vermébe kerültek volna. Ezért a felajánlásért, különleges kegyelmekben lesz részed, hogy erőt adjanak neked a megpróbáltatások könnyebb elviselésében. A te lelked, Gyermekem, most olyannyira megerősödik, hogy a materialista világra vonatkozó dolgok értéktelenek lesznek szemeid előtt.

Mindig fordulj Hozzám, a te Édesanyádhoz és tanácsadódhoz, hogy drága, szeretett Fiam és a Magasságbeli Isten ölébe vigyelek. Imádkozz most, hogy megfelelő módon felkészülhess arra, hogy felszentelhesd magad, erre a fontos feladatra.

Mindig szent palástommal foglak betakarni téged, és te, szeretett Gyermekem, mindig közel leszel Szívemhez.

Szeretető Édesanyátok,

Az Angyalok Királynéja


Imádkozzatok azokért a kárhozattal szembenéző lelkekért, akik nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést

2011. július 28. csütörtök; 15:30

Szeretett leányom, az a lelki szárazság, amelyen az elmúlt néhány napban mentél keresztül, amikor az imádkozás lehetetlen volt számodra, a csalótól jött, aki megpróbált téged Tőlem elszakítani.

Mivel a végső fogadalmadat már letetted arra, hogy egy engesztelő lélek legyél, és azért, hogy a lelkek megmentésében, az Örök Atyának segítségére légy, most külön védelem van neked felajánlva, hogy a csaló ne tudjon téged összezavarni.

Gyermekek, eljött a nagy imádkozás ideje, a ti utolsó lehetőségetek arra, hogy megmenthessétek azokat a lelkeket, akik nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést.  Kérlek benneteket, szívleljétek meg az ÉN kérésemet, hogy imádkozzatok azokért a szegény, elveszett lelkekért augusztus hónapban, az úgynevezett „Lelkek megmentésének hónapjában.”

Terjesszétek az üzenetet imacsoportoknak mindenhol, hogy kövessék Utasításaimat: naponkénti Szentmise és Szentáldozás, és egy böjti nap hetenként, az egész hónap alatt.  Ne becsüljétek le imáitok erejét, amikor lelkeket menthettek általuk.

Kezdetben saját családjaitok tagjaiért imádkozzatok, akik bűnben élnek, vagy hitetlenek. Ide tartoznak a legközelebbi barátok és ismerősök is, akik akarattal fordítottak hátat tanításaimnak, és igazságtalanok másokkal szemben. Nekik szükségük van most imáitokra.

Itt az ideje a csendes elmélkedésnek, mert közeledik a Nagyfigyelmeztetés napja.  Elcsendesedésre, szüntelen imára, és odaadásra van szükség, és megparancsolom, hogy felszentelt szolgáim mindenhol vezessék gyermekeimet, hogy imádkozzanak azokért a lelkekért, akik a kárhozattal fognak szembenézni. Egyedül csak az ima tud most rajtuk segíteni, mindenekelőtt az Irgalmasság Rózsafüzére.

Egyesüljetek az Irántam való szeretetetekben.

Megváltótok, Jézus Krisztus

Megj. Amikor a látnoknő ezt az üzenetet lejegyezte, úgy gondolta, hogy az a kifejezés, hogy: „a kárhozattal szembenéző lelkek” ugyanazt jelenti, mint „az elkárhozott lelkek”.  Jézus kérése szerint gyermekeinek meg kell érteniük, hogy minden lélek, aki a kárhozattal néz szembe, valójában megmenthető, ha az Irgalmasság Rózsafüzérét az ő nevükben (értük) imádkozzák. Arra hívta fel Maria (a látnoknő) figyelmét, hogy: az „elkárhozott lelkek“ kifejezést változtassa a „kárhozattal szembenéző lelkek” kifejezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése